View Single Post
  #3  
Old 12th May 2009, 10:13
rdv25772 rdv25772 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Deventer, The Netherlands
Posts: 26
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by manarak View Post
Ok, I have installed ISP3 on my Debian Lenny box.

It is sitting on my home network at the address 192.168.0.100

Please consider that I am not familiar with either ISPconfig 2 or 3. I am a noob.

I can login to ISP3 at http://192.168.0.100:8080
and phpmyadmin works at http://192.168.0.100:8080/phpmyadmin

When I call http://192.168.0.100, it says:

Is that normal behavior?
BTW, I use a clean install of Debian Lenny, why does it say Fedora?

If I call http://192.168.0.100:80 it just says "It works!"
Wazzat?

Then I try to setup a website.

I added a client.
I added a site (dummy domain), using * as IP.

If I understand correctly, this should cause the server to show that site per default whenever the Server's IP is called from a browser?

But it doesn't work. I still get "bad request" if I call 192.168.0.100

Who can help me to make the default site appear please?
What is the content of your apache default file? It should be in the /etc/apache2/sites-available directory.


Quote:
Originally Posted by manarak View Post
BTW, I use a clean install of Debian Lenny, why does it say Fedora?
Did you follow the instructions in the perfect setup Howto of Falko or did you do anything else?
__________________
Greetings,

Richard
RdV25772
Reply With Quote