View Single Post
  #9  
Old 17th April 2009, 17:27
ask2me007 ask2me007 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by topdog View Post
The problem is not a horde problem it is an smtp problem you need to check /var/log/exim/main.log and see what the error is.

I suspect that your clamav is not running that is why you are getting that message.
Thanks Mr.Topdog
When i checked the exim log i found the error message

2009-04-17 18:39:23 malware acl condition: clamd: ClamAV returned /var/spool/exim/scan/1LwcCZ-0001x2-Ne: lstat() failed: Permission denied. ERROR
2009-04-22 18:39:23 H=localhost.localdomain (localhost) [127.0.0.1] F=<ask@example.com> temporarily rejected after DATA
-MsgID: 1Lwcin-0003kU-6k:
2009-04-22 19:13:14 malware acl condition: clamd: ClamAV returned /var/spool/exim/scan/1Lwcin-0003kU-6k: lstat() failed: Permission denied. ERROR
2009-04-22 19:13:14 H=localhost.localdomain (pop.example.com) [127.0.0.1] F=<ask@example.com> temporarily rejected after DATA
-MsgID: 1LwdBa-0003vv-1D:
2009-04-22 19:42:26 malware acl condition: clamd: ClamAV returned /var/spool/exim/scan/1LwdBa-0003vv-1D: lstat() failed: Permission denied. ERROR
2009-04-22 19:42:26 H=localhost.localdomain (localhost) [127.0.0.1] F=<admn@example.com> temporarily rejected after DATA
0 messages delivered immediately to 0 total recipients

When I tested smtp it was ready to accept connection.But it makes problem at the time of sending data.I suspect that ther is some dns problem .The problem has already seen in my previous installation.When i send mail using horde, it only shows the username and never shows the domain name at the end of the From email address and the Recepients address.
I know this is not at all a horde problem or the howto.If you dot mind, your help is always welcome.
Thank you
Reply With Quote