View Single Post
  #1  
Old 1st February 2009, 00:06
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,033
Thanks: 260
Thanked 145 Times in 127 Posts
Default External Mailserver option not working for me.

After one week of hell (Botnet attack's on the DC) I'm finally managing to get my servers back on line again.

I needed to move some servers from the troubled DC to an other DC, and I'm amazed how willing some DC'centers are to help you, and this all for free!

Anyway. At the moment I'm seting up some servers in different DC's just incase this botnet attack starts again.
The plan is to run websites in DC1 and e-mail in DC2

For some reason I can not get the External Mailserver option to work!
The MX records are all setup fine, and emailing is working fine EXEPT when using contact options from the website(s)

In ISPconfig I have setup the mailserver to 'External Mailserver', but I keep getting the following message in the mail.log file
Quote:
NOQUEUE: reject; RCPT from localhost[127.0.0.1]: 554 5.1.1 <info@domain.tld>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table; from=<info@domain.tld> to=<info@domain.tld> proto=ESMTP helo=<host.otherdomain.tld>
It's obvious that the user is unknown in the local recipient as it does not exist on that server! (It does exist on the other server that it should go to)
You can also see that it does not even try to connect to the other server.

Doing a 'dig domain.tld MX' on the troubled system does show the correct server IP.

I'm lost at the moment, and hope that someone here migh know how to start debugging this problem?
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
Sponsored Links