View Single Post
  #3  
Old 23rd February 2006, 11:57
ojs ojs is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko
Do you see anything in the logs?
Well, the /var/log/cups/error.log contains the following text:

I [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] Listening to 0:631
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] AddLocation: added location '/'
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] DenyIP: / deny 00000000/00000000
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] AllowIP: / allow 7f000001/ffffffff
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] AddLocation: added location '/jobs'
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] AddLocation: added location '/admin'
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] DenyIP: /admin deny 00000000/00000000
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] AllowIP: /admin allow 7f000001/ffffffff
I [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] Loaded configuration file "/etc/cups/cupsd.conf"
I [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] Configured for up to 100 clients.
I [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] Allowing up to 100 client connections per host.
I [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] Full reload is required.
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] LoadAllPrinters: Loading printer ojs...
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] LoadDevices: Added device "ipp"...
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] LoadDevices: Added device "http"...
D [23/Feb/2006:10:19:34 +0000] LoadDevices: Added device "lpd"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "parallel:/dev/lp0"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "socket"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp0"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp1"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp2"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp3"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp4"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp5"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp6"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp7"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp8"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp9"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp10"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp11"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp12"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp13"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp14"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "usb:/dev/usb/lp15"...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadDevices: Added device "hp:/no_device_found"..
.
I [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadPPDs: Read "/var/lib/cups/ppds.dat", 885 PPDs
...
I [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadPPDs: No new or changed PPDs...
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] LoadAllJobs: Scanning /var/spool/cups...
I [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] Full reload complete.
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] StartListening: NumListeners=1
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] StartListening: address=00000000 port=631
D [23/Feb/2006:10:19:35 +0000] ResumeListening: setting input bits...
I [23/Feb/2006:10:19:48 +0000] Added remote printer "AdobePDF7"...
I [23/Feb/2006:10:19:57 +0000] Added remote printer "_172_20_1_21"...

As you can see then it says "LoadAllPrinters: Loading printer ojs..." which is the printer I defined with CUPS but when I try to print to it using "lp -dojs filename.ps" then it gives me "lp: unable to print file: client-error-not-found"

The access.log and page.log files contain no information. In my cups.confd I have the LogLevel set to debug.

Regards

Oli
Reply With Quote