View Single Post
  #1  
Old 4th December 2008, 03:48
GeorgeB GeorgeB is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig Problem

Hello,

I have setup DNS and ispconfig on a opensuse machine, i have 1 ip address
static, i have 3 websites to host. The first site the master one is working fine,
the second and the third not working at all. I did a check on the DNSs with the help of a few websites intodns and pingability and the 2 DNSs work ok.
I have ns1.xxx.xxx and ns2.xxx.xxx both pointing to the same IP.

here is how my pri.xxxx.xxx file looks like for the second site and the third:
yyy.yyy is the name of the secondary site without the www in front.

$TTL 86400
@ IN SOA ns1.xxx.xxx. administrator.xxx.xxx. (
2008110210 ; serial, todays date + todays serial #
28800 ; refresh, seconds
7200 ; retry, seconds
604800 ; expire, seconds
86400 ) ; minimum, seconds
;
NS ns1.xxx.xxx. ; Inet Address of name ser
NS ns2.xxx.xxx. ; Inet Address of name ser
;

MX 10 xxx.xxx.

yyy.yyy. A 100.100.100.100
ns2 A 100.100.100.100
ns1 A 100.100.100.100

mail CNAME yyy.yyy.
ftp CNAME yyy.yyy.
www CNAME yyy.yyy.

also the PTR:

$TTL 86400
@ IN SOA ns1.xxx.xxx. hostmaster.xxx.xxx. (
2008110203 ; serial, todays date + todays
28800 ; Refresh
7200 ; Retry
604800 ; Expire
86400) ; Minimum TTL
NS ns1.xxx.xxx.
NS ns2.xxx.xxx.
xxx PTR ns1.xxx.xxx.
xxx PTR ns2.xxx.xxx.


;;;; MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ;;;;

Also the Vhost file from apache2 i didn't modify anything
from what ispconfig put in that file.


can somebody tell me what's wrong with this, is there is anything wrong?
The firewall is ok, but i cannot access the websites at all. At the registrar the
DNSs are ok, ns1.xxx.xxx and ns2.xxx.xxx for all websites. I cannot explain how one website is working and the others are not?!?!


Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links