View Single Post
  #1  
Old 5th November 2008, 12:32
terryoleary1981 terryoleary1981 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 91
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default can receive emails but can't send

Hi

I've got an odd problem, I can receive emails without any problems but I'm not able to send emails to anyone from either outlook or via webmail. When I try to send an email I get the following error:

SMTP Error: Recipient not accepted. Verify your relay rules

I've looked through the forum and dug around my main.cfg but i cant see anything out of the ordinary. Below is my maillog... can anyone else suggest whats could be wrong? (i've replaced my domain name with mydomain in the example below)

Code:
Nov  5 11:22:52 mail postfix/smtpd[7979]: lost connection after RCPT from localhost.localdomain[::1]
Nov  5 11:22:52 mail postfix/smtpd[7979]: disconnect from localhost.localdomain[::1]
Nov  5 11:26:12 mail postfix/anvil[7982]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:::1) at Nov  5 11
:22:52
Nov  5 11:26:12 mail postfix/anvil[7982]: statistics: max connection count 1 for (smtp:::1) at Nov  5 11:22
:52
Nov  5 11:26:12 mail postfix/anvil[7982]: statistics: max cache size 1 at Nov  5 11:22:52
Nov  5 11:27:33 mail postfix/smtpd[8973]: connect from localhost.localdomain[::1]
Nov  5 11:27:33 mail postfix/smtpd[8973]: NOQUEUE: reject: RCPT from localhost.localdomain[::1]: 554 5.7.1
<terry.oleary@gmail.com>: Relay access denied; from=<web23_terry@mydomain.co.uk> to=<terry.oleary@gmail.com
> proto=SMTP helo=<UebiMiau>
Nov  5 11:27:33 mail postfix/smtpd[8973]: lost connection after RCPT from localhost.localdomain[::1]
Nov  5 11:27:33 mail postfix/smtpd[8973]: disconnect from localhost.localdomain[::1]
Reply With Quote
Sponsored Links