View Single Post
  #1  
Old 20th September 2008, 13:30
pmichelazzo pmichelazzo is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sao Paulo, Brazil
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to pmichelazzo Send a message via MSN to pmichelazzo Send a message via Skype™ to pmichelazzo
Default Problems with RoundCube webmail authentication

Dear friends,

I install the RoundCube package into my ISPConfig but I can't make any kind of authentication there. I try old accounts, new accounts that I create, with e-mail, without mail, with ISPConfig user, without, everything and I don't know what's happen.

Below, the infos of my system to help in this issue:

ISP Status:
Web-Server: Online
FTP-Server: Online
SMTP-Server: Online
POP3-Server: Online
BIND-Server: Online
mySQL-Server:Online

Last Maillog lines
Sep 20 02:36:07 dovecot: imap-login: Disconnected: user=<pm>, method=PLAIN, rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Sep 20 02:36:14 dovecot: imap-login: Login: user=<sdpm>, method=PLAIN, rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Sep 20 02:36:14 dovecot: IMAP(sdpm): Disconnected: Logged out
Sep 20 02:36:51 dovecot: imap-login: Disconnected: user=<pm>, method=PLAIN, rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Sep 20 02:36:59 dovecot: imap-login: Login: user=<sdpm>, method=PLAIN, rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Sep 20 02:36:59 dovecot: IMAP(sdpm): Disconnected: Logged out
Sep 20 02:51:42 dovecot: imap-login: Login: user=<sdpm>, method=PLAIN, rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Sep 20 02:51:42 dovecot: IMAP(sdpm): Disconnected: Logged out
Sep 20 02:51:55 dovecot: imap-login: Login: user=<sdpm>, method=PLAIN, rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Sep 20 02:51:55 dovecot: IMAP(sdpm): Disconnected: Logged out
Sep 20 02:52:51 dovecot: imap-login: Login: user=<sdpm>, method=PLAIN, rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Sep 20 02:52:51 dovecot: IMAP(sdpm): Disconnected: Logged out

HW and SW data:
SO: CentoOS version 5.2 final
Machine: 4Gb with Quad-Core processor
Apache 2.2.3

Thank you for any kind of explanation for this issue.

Best regards from Brazil
Reply With Quote
Sponsored Links