View Single Post
  #5  
Old 1st July 2008, 04:53
sergio.morales sergio.morales is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 107
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Still confused and maybe MORE broken

This is the response to the dig mx mydomain.com: ; <<>> DiG 9.5.0rc1

Now here's the problem: I was looking at my /etc/hosts and I saw 2 things that seemed odd. First, the localhost entry had localhost twice, so I deleted one of the instances, and I deleted my alias for email-beststylesusa.com (which was just plain email-beststylesusa) and I rebooted. I can't seem to get to the web GUI for ISPconfig, despite the fact that it says it's running! Email is shot too because I can't send or receive. SO, how badly did I just shoot myself in the foot? Is this recoverable? I set the entries back to their original state, but it still wont work!!

HELP!

sERGE
<<>> mx email-beststylesusa.com
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 6317
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 3, AUTHORITY: 3, ADDITIONAL: 3

;; QUESTION SECTION:
;email-beststylesusa.com. IN MX

;; ANSWER SECTION:
email-beststylesusa.com. 21600 IN MX 10 68.167.129.3.email-beststylesusa.com.
email-beststylesusa.com. 21600 IN MX 100 68.167.129.3.email-beststylesusa.com.
email-beststylesusa.com. 21600 IN MX 110 68.167.129.3.email-beststylesusa.com.

;; AUTHORITY SECTION:
email-beststylesusa.com. 21600 IN NS ns2.meganameservers.com.
email-beststylesusa.com. 21600 IN NS ns3.meganameservers.com.
email-beststylesusa.com. 21600 IN NS ns1.meganameservers.com.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.meganameservers.com. 3971 IN A 216.251.32.100
ns2.meganameservers.com. 17654 IN A 216.251.32.101
ns3.meganameservers.com. 17499 IN A 64.29.144.65

;; Query time: 44 msec
;; SERVER: 64.105.124.154#53(64.105.124.154)
;; WHEN: Mon Jun 30 21:49:07 2008
;; MSG SIZE rcvd: 220
Reply With Quote