View Single Post
  #3  
Old 14th February 2008, 15:49
iceget iceget is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 76
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re

Hello and thank you for our answer.

ok this settings are ok. i have setup the correct domain data.

i have called my domain registration company, and have made a question that my domain and glue records are right for the ips.

the company dells me that the ns1 not answers, but the ns2 answers without any data..

whats my problem?

ispconfig have correctly dedectet my second ip adresse and hostname...

can you help me?

thanks

kind regards mAx


errors
DOMAIN: mydomain.com
NAMESERVER SET:
ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com

SUMMARY:
---------------------------------------------------------
ERROR: could not get an SOA from nameserver 'ns1.mydomain.com []'
ERROR: could not get an SOA from nameserver 'ns2.mydomain.com []'
---------------------------------------------------------



NAMESERVER: ns1.mydomain.com

checking data for mydomain.com on nameserver 'ns1.mydomain.com []'

checking SOA Record:

ERROR: could not get an SOA from nameserver 'ns1.mydomain.com []'

---------------------------------------------------------

NAMESERVER: ns2.mydomain.com

checking data for mydomain.com on nameserver 'ns2.mydomain.com []'

checking SOA Record:

ERROR: could not get an SOA from nameserver 'ns2.mydomain.com []'

---------------------------------------------------------



ns1.mydomain.com is my right (t...com) domainname, but i want write my domain down here!

Last edited by iceget; 14th February 2008 at 15:51.
Reply With Quote