View Single Post
  #8  
Old 10th February 2008, 08:50
thecaoticone thecaoticone is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 89
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 16 Posts
Default

I still believe the problem exist between postfix and amavis. I feel that it has to be something in one of those configurations that is causing the problem.

The only files that should be involved are the config files for these 2 programs.

Here is how my mail.log looks after a message is received.
Notice how Postfix is running as localhost.localdomain[127.0.0.1] when connecting to Amavis.

Code:
Feb  9 06:17:06 server postfix/smtpd[17165]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Feb  9 06:17:06 server postfix/smtpd[17165]: E143BD98DF: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
Feb  9 06:17:06 server postfix/cleanup[17156]: E143BD98DF: message-id=<200802091143.d89b0f463891@www.somewhere.com>
Feb  9 06:17:07 server amavis[16128]: (16128-05) Passed CLEAN, [xxx.xxx.xxx.xxx] [xxx.xxx.xxx.xxx.] <user@www.somwhere.com> -> <user@mydomain.com>, Message-ID: <200802091143.d89b0f463891@www.somewhere.com>, mail_id: XRZQfIdeIda7, Hits: 0., queued_as: E143BD98DF, 16614 ms
Feb  9 06:17:07 server postfix/smtpd[17165]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Feb  9 06:17:07 server postfix/qmgr[16643]: E143BD98DF: from=<user@swww.somehere.com>, size=2824, nrcpt=1 (queue active)
Feb  9 06:17:07 server postfix/smtp[17157]: 2D10DD98DD: to=<user@mydomain.com>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=20, delays=3.3/0.01/0.01/17, dsn=2.6.0, status=sent (250 2.6.0 Ok, id=16128-05, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as E143BD98DF)
Feb  9 06:17:07 server postfix/qmgr[16643]: 2D10DD98DD: removed
Feb  9 06:17:07 server postfix/virtual[17168]: E143BD98DF: to=<user@mydomian.com>, relay=virtual, delay=0.13, delays=0.1/0.01/0/0.03, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to maildir)
Feb  9 06:17:07 server postfix/qmgr[16643]: E143BD98DF: removed
The only other thing I can think of is to send you private message where you can compare my configs to yours. I run the same system for email.

Last edited by thecaoticone; 10th February 2008 at 08:54.
Reply With Quote