Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ai_77
Forum: Installation/Configuration 27th February 2007, 07:35
Replies: 8
Views: 5,146
Posted By ai_77
Wink Almost there!

actually I found one that works pretty good: authsmtp.com. Its only like $24 for a year so I signed up and it seems to be working now. I have just one more question: On roundcube I can configure the...
Forum: Installation/Configuration 27th February 2007, 03:22
Replies: 8
Views: 4,305
Posted By ai_77
I figured out what the problem was. Looks like my...

I figured out what the problem was. Looks like my provider is blocking port 25 to minimize spam. Thanks for your help, I was able to learn a few things along the way.
Forum: Installation/Configuration 27th February 2007, 03:20
Replies: 8
Views: 5,146
Posted By ai_77
wow, it looks like your right. That would...

wow, it looks like your right. That would certainly explain why it worked on comcast and stopped working when I switched to verizon but can still recieve emails. I read up on it and it looks like a...
Forum: Installation/Configuration 27th February 2007, 00:07
Replies: 8
Views: 5,146
Posted By ai_77
Hmm, I added antec.qes.net and it is also listed...

Hmm, I added antec.qes.net and it is also listed in /etc/hosts file and after restarting still no luck sending. Here is the message mail.log from the last attempt to send:

Feb 26 13:53:58...
Forum: Installation/Configuration 23rd February 2007, 22:07
Replies: 8
Views: 5,146
Posted By ai_77
maillog

It may help to say that I have recently moved the server from the old office which had cable to the new one which is using dsl. Also the server is working through a smoothwall firewall on the Orange...
Forum: Installation/Configuration 23rd February 2007, 21:39
Replies: 8
Views: 4,305
Posted By ai_77
Re: distribution

For some reason I don't have a /etc/hosts folder (I wasn't in charge of the initial setup). The server is running Ubuntu. I am not sure what SELinux is.

Oh yeah, I also recently got Roundcube to...
Forum: Installation/Configuration 23rd February 2007, 05:19
Replies: 8
Views: 5,146
Posted By ai_77
SquirrelMail on IspConfig: Can't send

I recently installed squirrel mail on my server that is running IspConfig. For some reason I am able to recieve emails but none of the messages I send are ever recieved. Ispconfig is using Postfix...
Forum: Installation/Configuration 23rd February 2007, 00:50
Replies: 8
Views: 4,305
Posted By ai_77
telnet reply

output for telnet localhost 25:

admin@antec:~$ telnet localhost 25
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.localdomain.
Escape character is '^]'.
220 aracarstar.com ESMTP Postfix (Ubuntu)
Forum: Installation/Configuration 21st February 2007, 02:29
Replies: 8
Views: 4,305
Posted By ai_77
re: netstat

Here is the output of netstat -tap

admin@antec:~$ netstat -tap
(Not all processes could be identified, non-owned process info
will not be shown, you would have to be root to see it all.)...
Forum: Installation/Configuration 20th February 2007, 03:33
Replies: 8
Views: 4,305
Posted By ai_77
RoundCube Mail: Can't recieve or send

We recently moved our server to a new location and finally got the website online. Now I am testing the email function and it seems that I can't send or recieve emails but I can log on and use the...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.