Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: peterpallesen
Forum: Tips/Tricks/Mods 18th December 2011, 12:30
Replies: 1
Views: 32,306
Posted By peterpallesen
I kinda have the opposite problem. When I install...

I kinda have the opposite problem. When I install a new kernel the old one is automatically deleted. Tried everything to have yum leave the old kernel behind but it just don't happen. What am I...
Forum: Installation/Configuration 29th July 2011, 14:46
Replies: 14
Views: 2,518
Posted By peterpallesen
Yep, the problem was...

Yep, the problem was /etc/httpd/conf.d/suphp.conf. Needed to comment everything except the LoadModule line as per the howto, then it was ok.
Forum: Installation/Configuration 29th July 2011, 12:54
Replies: 14
Views: 2,518
Posted By peterpallesen
The standard /etc/httpd/conf.d/php.conf file is...

The standard /etc/httpd/conf.d/php.conf file is there. Presumably php is enabled, as it is normally when you install Centos as a standard LAMP server.

I followed the howto and don't know if...
Forum: Installation/Configuration 28th July 2011, 15:43
Replies: 14
Views: 2,518
Posted By peterpallesen
I'm not sure what Squirrelmail does but my test...

I'm not sure what Squirrelmail does but my test script was the short form. As you suggested I tried changing it to the long form but it made no difference.

I think php.ini defaults to allowing...
Forum: Installation/Configuration 27th July 2011, 13:40
Replies: 14
Views: 2,518
Posted By peterpallesen
Hm, why not, I haven't got to the point of...

Hm, why not, I haven't got to the point of installing ispconfig yet.

I noticed the problem when I was at the end of point 22 "Now you can type in http://server1.example.com/webmail or...
Forum: Installation/Configuration 27th July 2011, 12:47
Replies: 14
Views: 2,518
Posted By peterpallesen
Webserver won't interpret PHP

I also can't seem to get Apache to interpret php.

I ran the yum line on page 4 - yum install ntp httpd mysql-server php php-mysql php-mbstring php-mcrypt phpmyadmin - and everything installed...
Forum: Installation/Configuration 27th July 2011, 12:38
Replies: 14
Views: 2,518
Posted By peterpallesen
Another problem in section 17 - bind-chroot

[root@ispconfig3 ~]# yum install bind-chroot
Loaded plugins: fastestmirror
Loading mirror speeds from cached hostfile
* base: centos.maulvi.net
* extras: centos.maulvi.net
* rpmforge:...
Forum: Installation/Configuration 27th July 2011, 09:03
Replies: 14
Views: 2,518
Posted By peterpallesen
More pure-ftpd problems

I got problems with pure-ftpd as well ...

[root@ispconfig3 ~]# service pure-ftpd start
Starting pure-ftpd: [FAILED]


/var/log/messages only says:
Jul...
Forum: Server Operation 23rd July 2011, 10:33
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Sounds good. Looking forward to that. I feel a...

Sounds good. Looking forward to that. I feel a little lost here.
Forum: Server Operation 20th July 2011, 13:24
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Here's another, slightly better one:...

Here's another, slightly better one: http://thomer.com/howtos/postfix_sasl.html. It's only from 2009 but alas, was made for Debian.

But, alas, it doesn't work either. For a start it doesn't...
Forum: Server Operation 20th July 2011, 12:50
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Here is one that seems to make an attempt. ...

Here is one that seems to make an attempt.

It appears to be from 2004.

19 pages, with arrows, highlights, boxes, cross-references and written by a German (I don't have a problem with Germans...
Forum: Server Operation 20th July 2011, 12:30
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
I'm still trying to setup this mailserver to act...

I'm still trying to setup this mailserver to act as a mail relay for Gmail.

There must be at least 10,000 howto's on the internet explaining how to relay your outgoing mail through gmail. I can...
Forum: Server Operation 16th July 2011, 21:02
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Thanks but that again address the opposite of...

Thanks but that again address the opposite of what I need.

This explains how to relay your own mail through Google's smtp server.

I want to route Gmail through my own server as explained in my...
Forum: Server Operation 16th July 2011, 07:08
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Ok, so I removed sendmail and installed postfix,...

Ok, so I removed sendmail and installed postfix, that was easy enough, but didn't bring me any further than before.

The thing is, as I explained in the first post, this is supposed to be an...
Forum: Server Operation 15th July 2011, 12:04
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Hm, actually I'm quite comfortable with Sendmail...

Hm, actually I'm quite comfortable with Sendmail (even if I hit a snag this time) but unfamiliar with Postfix. Any howto you can recommend with Postfix proving this solution? Any searches for...
Forum: Server Operation 14th July 2011, 20:19
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Oh well. At least I'm not the only one who don't...

Oh well. At least I'm not the only one who don't know ... :o
Forum: Server Operation 12th July 2011, 12:29
Replies: 11
Views: 23,777
Posted By peterpallesen
Howto configure Centos 5 + sendmail as a simple SMTP relay for Gmail

If you use your own domain with gmail some mail clients display your email address as "someone@yourdomain.com on behalf of someone@gmail.com". To avoid this Google allow you to use your own sendmail...
Forum: HOWTO-Related Questions 27th June 2011, 08:18
Replies: 3
Views: 3,236
Posted By peterpallesen
Changed NIC, that fixed the problem. There must...

Changed NIC, that fixed the problem. There must have been some kind of conflict between Xen and the original NIC.
Forum: HOWTO-Related Questions 27th June 2011, 07:34
Replies: 3
Views: 3,236
Posted By peterpallesen
Decided to restart from scratch, re-installed...

Decided to restart from scratch, re-installed Centos 5.6, verified network works fine, confirms no hardware or network problem causing this. Installed Xen with yum as per the howto, rebooted and...
Forum: HOWTO-Related Questions 26th June 2011, 10:59
Replies: 3
Views: 3,236
Posted By peterpallesen
Paravirtualization With Xen On CentOS 5.6 (x86_64)

I followed the Paravirtualization With Xen On CentOS 5.6 (x86_64) (http://www.howtoforge.com/paravirtualization-with-xen-on-centos-5.6-x86_64-p2) howto.

Everything went fine and in fact...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.