Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Duplex
Forum: Installation/Configuration 19th April 2006, 10:31
Replies: 11
Views: 8,981
Posted By Duplex
Tech-Xpress.com is a site on the ISPconfig box I...

Tech-Xpress.com is a site on the ISPconfig box I have running, I have setup several emails on it. Port 25 has NEVER EVER been blocked by provider or firewall. It's obviously showing on the server...
Forum: Installation/Configuration 19th April 2006, 10:07
Replies: 11
Views: 8,981
Posted By Duplex
I've tried every OE setup in the book nothing...

I've tried every OE setup in the book nothing works. Thus far my mail logs are showing that the email is not relaying...


Apr 18 23:20:45 main postfix/qmgr[3879]: 7B57E70401C: from=<>,...
Forum: Installation/Configuration 18th April 2006, 18:56
Replies: 11
Views: 8,981
Posted By Duplex
Does anyone have an actual walk through of...

Does anyone have an actual walk through of creating your first client, site, email addresses for this software? I have yet to see any definitive documentation describing the use of the individual...
Forum: Installation/Configuration 18th April 2006, 18:26
Replies: 11
Views: 8,981
Posted By Duplex
That would be my public static IP address, which...

That would be my public static IP address, which works when I setup a standalone e-mail server. Also my client is setup correctly.
Forum: Installation/Configuration 17th April 2006, 23:16
Replies: 11
Views: 8,981
Posted By Duplex
^ read above... That information has been...

^ read above...

That information has been posted in my original post, when I originally posted it.
Forum: Installation/Configuration 17th April 2006, 22:41
Replies: 11
Views: 8,981
Posted By Duplex
Email seemingly not working...

I'm having a very similar error as this thread.
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=371

let me start out by saying the forwards work, I setup a seperate server with only a...
Forum: Installation/Configuration 16th January 2006, 10:55
Replies: 4
Views: 4,898
Posted By Duplex
k thanx....

K I'm going to attempt the install with a fresh download we'll see what happens.

Thanks again and apologies for the lack of info...
Forum: Installation/Configuration 16th January 2006, 10:44
Replies: 4
Views: 4,898
Posted By Duplex
uninstalling...

Is there a simple method of uninstalling a partially failed install of this program?

Or just remove certain directories?

Last time it messed up I just reformatted the system and reinstalled...
Forum: Installation/Configuration 16th January 2006, 10:21
Replies: 4
Views: 4,898
Posted By Duplex
Shell script is broken...

I was attempting to install ISPConfig on a Debian box Ver. 3.1

32-bit system with 128MB ram, 700Mhz CPU, 3gig HD.

I have a freshly installed Debian setup and went through the perfect setup...
Forum: Installation/Configuration 13th January 2006, 23:44
Replies: 22
Views: 37,638
Posted By Duplex
yup looks like the same here...

I had to update zlib as well for debian.

Once I got that going it seems to have falled in place install's still going I'll post any further issues I have thanx lol...

Edit: Actually when it...
Forum: Installation/Configuration 13th January 2006, 22:47
Replies: 6
Views: 7,268
Posted By Duplex
issue with install on Debain 3.1

I am setting ISPConfig up on a test system to get it working and see how I like it. I am a bit of a Linux newb so I will have to admit looking over stuff quite often.
----------------
system spec....
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.