Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ThoughtMemory
Forum: General 19th July 2010, 21:45
Replies: 11
Views: 4,750
Posted By ThoughtMemory
Thumbs up To anyone who has the same issue as I, and...

To anyone who has the same issue as I, and doesn't want to run amavis, the thing I'd missed doing was commenting out the


# receive_override_options = no_address_mappings

line as well as the...
Forum: General 19th July 2010, 21:35
Replies: 11
Views: 4,750
Posted By ThoughtMemory
Ok, but what if you don't want to run amavis? ...

Ok, but what if you don't want to run amavis?

My mail is filtered via Google Postini's spam service, and this particular machine is low-specced, as it's only hosting a few domains for mail/plain...
Forum: General 19th July 2010, 19:14
Replies: 11
Views: 4,750
Posted By ThoughtMemory
I've done a workaround by removing the folders...

I've done a workaround by removing the folders created for the aliases and soft linking them to the actual users, not ideal, but at least it works.

I'm in the process of checking whether the...
Forum: Installation/Configuration 16th July 2010, 18:10
Replies: 5
Views: 4,829
Posted By ThoughtMemory
Jul 15 18:59:39.845: vmx|...

Jul 15 18:59:39.845: vmx| [msg.disk.scaryWithNoLostSectors] The disk "C:\VirtualMachines\The_Perfect_Server_Ubuntu_10.04_x86_64_ISPConfig_3\Ubuntu 64-bit.vmdk" has internal consistency errors that...
Forum: Installation/Configuration 16th July 2010, 14:14
Replies: 5
Views: 4,829
Posted By ThoughtMemory
VMWare Workstation reports it as faulty when you...

VMWare Workstation reports it as faulty when you try to start the virtual machine up. Letting it fix it ends up in lots of errors on the virtual disk, although it will boot, some services don't start...
Forum: Installation/Configuration 15th July 2010, 21:27
Replies: 5
Views: 4,829
Posted By ThoughtMemory
Problem with vmware image

Ok, I've paid a subscription to see if your setup on Ubuntu 10.4 / ISPConfig 3 has the same email alias problem that I have on my setup. (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=47255)
...
Forum: General 13th July 2010, 11:26
Replies: 11
Views: 4,750
Posted By ThoughtMemory
Absolutely, there's several aliases setup, all...

Absolutely, there's several aliases setup, all showing the same behaviour


No, there's only one Linux system user, other than default/system users.


No.


The mail_forwarding table in the...
Forum: General 13th July 2010, 01:35
Replies: 11
Views: 4,750
Posted By ThoughtMemory
Email alias problem

I have a problem with email aliases not working correctly.

On the disk there's a maildir folder for aliases, rather than them being pointed to the correct email user.

This is the the main.cf...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.