Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 100
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: andypl
Forum: Installation/Configuration 3rd December 2014, 11:35
Replies: 3
Views: 184
Posted By andypl
Smile Remind myself :)

Remind myself :)
Forum: Installation/Configuration 20th November 2014, 12:36
Replies: 3
Views: 184
Posted By andypl
Not working i have this info on mail: ...

Not working i have this info on mail:

20.11.2014-11:33 - WARNING - Reason for nginx restart failure: Restarting nginx: nginx failed!
nginx: [emerg] "server" directive is not allowed here in...
Forum: Installation/Configuration 20th November 2014, 12:10
Replies: 3
Views: 184
Posted By andypl
[NGINX] root directive

Hi,

I have a problem with setting the document root for certain projects.
In the options I set this:
root {DOCROOT} / public;
but Nginx does not accept this configuration because the...
Forum: Tips/Tricks/Mods 10th November 2014, 16:08
Replies: 11
Views: 1,034
Posted By andypl
Change in the file dashboard.html From: ...

Change in the file dashboard.html

From:

<div id = "dashboard-left-col">
<TMPL_LOOP name = 'leftcol'>
{tmpl_var name = 'content'}
<p> & nbsp; </ p>
...
Forum: General 29th October 2014, 14:28
Replies: 19
Views: 1,791
Posted By andypl
This is log from ispconfig cron.log

This is log from ispconfig cron.log
Forum: General 29th October 2014, 14:25
Replies: 19
Views: 1,791
Posted By andypl
PHP 5.4.34 form dotdeb and my own compilation...

PHP 5.4.34 form dotdeb and my own compilation 5.6.2 and 5.6.2 with OPC.
Forum: General 29th October 2014, 14:08
Replies: 19
Views: 1,791
Posted By andypl
Hi, After installing the patch 4P5 problem...

Hi,

After installing the patch 4P5 problem with the connection to the Web server where PHP is Apache2 and Debian Wheezy with PHP 4.5.34 and 5.6.2
Below the log of the web server

No such file...
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2014, 11:17
Replies: 3
Views: 411
Posted By andypl
As it can be turned off? Because now I get 20...

As it can be turned off?
Because now I get 20 e-mails as someone creates a domain.
Forum: Installation/Configuration 26th May 2014, 17:12
Replies: 3
Views: 411
Posted By andypl
Error message when creating new domain on DNS servers.

Hello,
After updating to version 3.0.5.4 ISPConfig receives about 20 messages on the creation of a domain using the wizard.
Despite the error messages from the domain creates the file correctly on...
Forum: General 25th April 2014, 15:09
Replies: 12
Views: 808
Posted By andypl
Ok ;) I think that this option should also...

Ok ;)

I think that this option should also be to send a notification when we create a new email account.
Such notification should be set for each mail server separately because each server can...
Forum: General 25th April 2014, 14:58
Replies: 12
Views: 808
Posted By andypl
This solution helped :) but I found other...

This solution helped :) but I found other problems.

If you set the variable in the message: {mail_servers} {web_servers} {dns_servers} {db_servers} is in the mail do not have any information on...
Forum: General 25th April 2014, 14:41
Replies: 12
Views: 808
Posted By andypl
But these files are responsible for sending a...

But these files are responsible for sending a notification if you create a new email account and the problem that I described above is to send a notice when we create a new customer and these files...
Forum: General 25th April 2014, 14:32
Replies: 12
Views: 808
Posted By andypl
I have set these fields but it does not work.

I have set these fields but it does not work.
Forum: General 25th April 2014, 14:04
Replies: 12
Views: 808
Posted By andypl
Ok, it works but there is an error because the...

Ok, it works but there is an error because the source of the message has not set the sender field and my mail server rejects the message.

Subject: =?UTF-8?B?VGVzdG93YSBOYXp3YSBLbGllbnRh?=
To:...
Forum: General 25th April 2014, 13:21
Replies: 12
Views: 808
Posted By andypl
ISPConfig 3.0.5.4 Email Templates

Hi,

I noticed a new option in the panel "Email Templates" and added a new entry "Default welcome email" but when creating a new email account or the new client is not receiving any email with this...
Forum: General 22nd April 2013, 16:14
Replies: 2
Views: 785
Posted By andypl
Sorry but this thread is a little different as...

Sorry but this thread is a little different as described
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=55633

Is it therefore a possibility in the panel off to send e-mail by the user?
Forum: General 22nd April 2013, 15:04
Replies: 2
Views: 785
Posted By andypl
ISPConfig 3.0.5.2 e-mail configuration "Enabling receiving" not working

Hi,
I wanted to turn off the ability to send e-mail to the user and unchecked the "Enabling receiving" so there is no possibility to receive new e-mail but still user can send a new message.
The...
Forum: General 19th April 2013, 15:55
Replies: 2
Views: 908
Posted By andypl
Yes, but this script uses repquota and i needs a...

Yes, but this script uses repquota and i needs a modified version that will check QUOTA over NFS.
Unfortunately, I am not a PHP programmer and do not know how to modify.
Forum: General 19th April 2013, 15:34
Replies: 2
Views: 908
Posted By andypl
ISPConfig 3.0.5.2 NFS-QUOTA

Hi,
It uses web servers (Debian 6) disk resources mounted via NFS RPC-enabled QUOTA.
Unfortunately repquota does not work correctly with NFS and therefore have no reporting in the administration...
Forum: Tips/Tricks/Mods 22nd March 2013, 13:34
Replies: 6
Views: 5,401
Posted By andypl
Scripts not working find:...

Scripts not working

find: `/var/vmail/*/*/Maildir/': No such file or directory
Forum: General 21st March 2013, 14:50
Replies: 8
Views: 3,074
Posted By andypl
There is one error in the mounting when we remove...

There is one error in the mounting when we remove the page entry in /etc/fstab gone but still mount is active until you restart the server.
Forum: General 21st March 2013, 12:44
Replies: 8
Views: 1,373
Posted By andypl
cat ispconfig.log 21.03.2013-11:40 - DEBUG -...

cat ispconfig.log
21.03.2013-11:40 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
21.03.2013-11:40 - DEBUG - Found 2 changes, starting update process.
21.03.2013-11:40 -...
Forum: General 21st March 2013, 12:29
Replies: 8
Views: 1,373
Posted By andypl
You're wrong, 0 means full debug ...

You're wrong, 0 means full debug

$conf['log_priority'] = 0; // 0 = Debug, 1 = Warning, 2 = Error
Forum: General 21st March 2013, 12:26
Replies: 8
Views: 1,373
Posted By andypl
root@nginx:~$...

root@nginx:~$ /usr/local/ispconfig/server/server.sh
finished.
config.inc.php for server not interface have set debug = 0 cron.log is empty
Forum: General 21st March 2013, 11:52
Replies: 8
Views: 1,373
Posted By andypl
I reinstalled the panel ISPConfig server and web...

I reinstalled the panel ISPConfig server and web server nginx and now I can install the package.
The problem now is when I want to delete a package, and even though it has been removed from the web...
Showing results 1 to 25 of 100

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.