Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 65
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: vestport
Forum: Installation/Configuration 1st December 2014, 06:12
Replies: 1
Views: 138
Posted By vestport
Cool Anyone have any advice on this post?

Anyone have any advice on this post?
Forum: Installation/Configuration 26th November 2014, 01:34
Replies: 4
Views: 142
Posted By vestport
Smile Got it! Thanks for confirmation! Art

Got it!

Thanks for confirmation!


Art
Forum: Installation/Configuration 25th November 2014, 18:14
Replies: 1
Views: 138
Posted By vestport
How to backup an ISPCONFIG 3 RAID 1 array

I have a Dell PowerEdge 1950 server that I believe can only be run as RAID. I have a LEVEL 1 MIRRORED ARRAY setup and the backup plan is the following:

1) Pull drive #1
2) Replace drive #1 with a...
Forum: Installation/Configuration 25th November 2014, 17:43
Replies: 4
Views: 142
Posted By vestport
Hi Srijan, Thanks for your reply. Yes, I did...

Hi Srijan,

Thanks for your reply. Yes, I did backups and wouldn't do it again without them. I just wanted to know if there was a know issue if I switch back and forth. I'm not sure if the...
Forum: Installation/Configuration 25th November 2014, 07:10
Replies: 4
Views: 142
Posted By vestport
Switching back and forth from RoundCube to Squirrelmail

Is there any risk of loosing email switching from RoundCube to Squirrelmail in ISPCONFIG? I did the perfect install for CentOS7 and RoundCube is stock. I also installed Squirrelmail via the APS...
Forum: Installation/Configuration 18th November 2014, 16:37
Replies: 7
Views: 451
Posted By vestport
Hi Srijan, It looks like the article is for...

Hi Srijan,

It looks like the article is for accessing directories and not whole xfs partitions. I tried bind as described and many variations and no luck. I edited the /etc/fstab, mount -n and...
Forum: Installation/Configuration 17th November 2014, 17:42
Replies: 7
Views: 451
Posted By vestport
Thanks Srijan, No luck. I have seen lots of these...

Thanks Srijan, No luck. I have seen lots of these pages that show how to resize and create filesystems but the problem still seems to be just getting this to auto mount in /etc/fstab.

The current...
Forum: Installation/Configuration 16th November 2014, 05:31
Replies: 7
Views: 451
Posted By vestport
To regrow the new expanded /dev/centos/root...

To regrow the new expanded /dev/centos/root partition I also had to do a:

xfs_growfs -d /dev/centos/root


while it was mounted.


I still need help with mounting my smaller /dev/centos/home...
Forum: Installation/Configuration 15th November 2014, 20:17
Replies: 7
Views: 451
Posted By vestport
df shows: [root@ns1 ~]# df Filesystem ...

df shows:

[root@ns1 ~]# df
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
/dev/mapper/centos-root 52403200 44990764 7412436 86% /
devtmpfs 3996392 ...
Forum: Installation/Configuration 15th November 2014, 09:43
Replies: 7
Views: 451
Posted By vestport
Cool I jumped the gun and tried a: lvresize -L...

I jumped the gun and tried a:

lvresize -L -200GiB /dev/centos/home -r

and then got myself in trouble trying to remount the partition with superblock errors. Also, the system would not reboot so...
Forum: Installation/Configuration 15th November 2014, 07:39
Replies: 7
Views: 451
Posted By vestport
Need to adjust partition sizes post install without loosing data

I recently installed ISPCONFIG and followed the perfect install. I am 99% sure I took all the default partitions for my 2TB drive but something goofed. I just ran out of space copying files due to my...
Forum: Installation/Configuration 12th November 2014, 21:47
Replies: 3
Views: 237
Posted By vestport
MaxRequestLen in Apache

Hi Till,

Looks like my "MaxRequestLen" in apache was not good enough. The actual error was:

mod_fcgid: HTTP request length 138590 (so far) exceeds MaxRequestLen (131072)


Therefore I...
Forum: Installation/Configuration 12th November 2014, 18:55
Replies: 3
Views: 237
Posted By vestport
Owncloud errors

Errors are "Internal Server Error" every few secondz or "Upload Cancelled" and nothing ever makes it there. One thing that I should mention is that I did the "</> Web Installer for Shared Hosts"...
Forum: Installation/Configuration 12th November 2014, 17:21
Replies: 3
Views: 237
Posted By vestport
FTP and owncloud connections timouts ISPCONFIG3 and CentOS 7

Hello, having connection issues with both FTP and owncloud. FTP will eventually upload files but it is at a snails pace after it gets around the errors. I am simply trying to upload the Joomla 3 and...
Forum: Installation/Configuration 12th November 2014, 04:03
Replies: 3
Views: 873
Posted By vestport
Glad it saved you some time! :)

Glad it saved you some time! :)
Forum: Installation/Configuration 10th November 2014, 15:43
Replies: 7
Views: 414
Posted By vestport
So sorry, I thought I replied earlier. The...

So sorry, I thought I replied earlier. The problem with DNS was the directories were not configured correct. Till's response solved the problem! Sincere thanks again Till!!!!!!!!!
Also, thanks to...
Forum: Installation/Configuration 5th November 2014, 16:46
Replies: 1
Views: 169
Posted By vestport
ISPCONFIG 3 for local LAN to recover ISPCONFIG 2 emails

I have an older ISPCONFIG 2 server that will be coming offline soon and I know that email is not compatible with the new ISPCONFIG 3 box I plan to replace it with. After I replace the server I would...
Forum: Installation/Configuration 5th November 2014, 16:23
Replies: 7
Views: 414
Posted By vestport
Unhappy Resinstalled, all services now green but no DNS getting resolved.

Here is report from intoDNS.com

3027

3028

I backed up named.conf and created a new named.conf as described:

//
// named.conf
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2014, 14:49
Replies: 7
Views: 414
Posted By vestport
I agree, you guys document this stuff very well....

I agree, you guys document this stuff very well. I love ISPCONFIG and CentOS! Been running them both for years. I just thought something may have been left out of the instructions by accident or one...
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2014, 04:50
Replies: 7
Views: 414
Posted By vestport
ISPCONFIG3 with CenoS 7 two installs and no web, bind, mail etc.

Followed the perfect install for ISPCONFIG3 with CentOS7. Did 2 separate installs to make sure I wasn't going crazy and same results. I got to the point where ISPCONFIG3 was installed and then under...
Forum: Installation/Configuration 1st May 2014, 16:34
Replies: 3
Views: 778
Posted By vestport
Can anyone tell me how to remove ISPCONFIG3 and reinstall?

Need to reinstall ISPCONFIG3 and Apache without installing the whole OS. Can anyone help? System runs fine but too many issues with Apache and ISPCONFIG. Just want to start over.


Thanks in...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2014, 14:55
Replies: 3
Views: 778
Posted By vestport
I looked in the following 2 directories for clues...

I looked in the following 2 directories for clues to domain issues:


/etc/httpd/conf/sites-available

and

/etc/httpd/conf/sites-enabled
Forum: Installation/Configuration 18th April 2014, 23:14
Replies: 3
Views: 778
Posted By vestport
How can I delete and reinstall ISPCONFIG3 or just Apache2 on CentOS 6.4

I am having an issue with Apache2 not working right with domains and would like to try to remove and reinstall it to see that resolves the problem first before also removing and reinstalling...
Forum: Installation/Configuration 17th April 2014, 05:30
Replies: 9
Views: 1,112
Posted By vestport
Unhappy Okay, so I decided to go back to an old ...

Okay, so I decided to go back to an old

/etc/httpd/conf/httpd.conf

file and things sort of got better in the following way. Now no security screen but the only site it goes to is the main DNS...
Forum: Installation/Configuration 17th April 2014, 03:35
Replies: 9
Views: 1,112
Posted By vestport
The problem appears to be more apache related...

The problem appears to be more apache related than ispconfig due to the error above and the following error when I try to manually restart apache:

[root@ns1 sites-available]# service httpd restart...
Showing results 1 to 25 of 65

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.