Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 60
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: chief
Forum: Installation/Configuration 6th November 2014, 17:14
Replies: 4
Views: 292
Posted By chief
Hi till, thanks for the reply. I found...

Hi till,
thanks for the reply.

I found the problem.
i had enabled:

domain > auto-subdomain = www.
redirect > seo redirect = domain.tld => www.domain.tld

so when i tried any subdomain it...
Forum: Installation/Configuration 4th November 2014, 19:18
Replies: 4
Views: 292
Posted By chief
sub domain problem

Hi,
i am having an issue with creating a subdomain.

I would like http://garage.tlsystems.co.uk
step
1. sites, sub domain and created
host = garage
domain = tlsystems.co.uk
redirect = L...
Forum: Installation/Configuration 2nd April 2014, 14:11
Replies: 2
Views: 559
Posted By chief
hi till, thanks for reply here is the...

hi till, thanks for reply

here is the .htaccess contents (wordpress)
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f...
Forum: Installation/Configuration 2nd April 2014, 13:57
Replies: 2
Views: 559
Posted By chief
redirect non www not working

Hi,

fedora 15
ISPconfig 3.0.5.3 upgraded from previous version

ok, the problem:

websites before upgrade to 3.0.5.3 have auto-subdomain www. enabled
redirect - seo redirect set to...
Forum: Installation/Configuration 18th December 2013, 19:31
Replies: 1
Views: 339
Posted By chief
ssl certificate installation

Hi,
i have renewed my ssl certificate from instantssl and found out i was using a temporary one since the last time i bought it (idiot / ID10T error)

my name server is tho3.tlsystems.co.uk
and...
Forum: Installation/Configuration 29th October 2013, 18:24
Replies: 2
Views: 374
Posted By chief
thanks till, thanks have done and...

thanks till,

thanks

have done and restarted mysqld

dave
Forum: Installation/Configuration 29th October 2013, 12:10
Replies: 2
Views: 374
Posted By chief
ispconfig locks

Hi,

the last few months occasionally my ispconfig 3 system 3.0.5.3 has been locking up.
I have checked /var/log/messages

It happened again this morning, i have narrowed it down to 05.55.32am...
Forum: Plugins/Modules/Addons 1st October 2013, 18:23
Replies: 10
Views: 2,075
Posted By chief
also, if...

also,

if /plugins/ispconfig_account/config.inc.php
contains id_limit, use, password and soap_url.
My server has 25 domains and soap_url is set to the hostname of the server.
I have tried both...
Forum: Plugins/Modules/Addons 1st October 2013, 13:37
Replies: 10
Views: 2,075
Posted By chief
i have made the changes and still the login page...

i have made the changes and still the login page states "invalid server name"
Forum: Plugins/Modules/Addons 1st October 2013, 13:15
Replies: 10
Views: 2,075
Posted By chief
thanks for reply horfic. If i understand...

thanks for reply horfic.

If i understand what you said..

$rcmail_config['plugins'] (all plugins listed here are active, i remove the plugins i want to disable.

this is autoselect plugins:
...
Forum: Plugins/Modules/Addons 30th September 2013, 19:22
Replies: 10
Views: 2,075
Posted By chief
ok, been away for weekend. I have upgraded to...

ok, been away for weekend.
I have upgraded to newest version from 0.8.5 to 0.9.4, overwrote /bin/ /program/ /plugins/ and /skins/ i dont have /SQL/

and the i have same problem. when changing...
Forum: Plugins/Modules/Addons 27th September 2013, 14:28
Replies: 10
Views: 2,075
Posted By chief
Cheers for reply Horfic I use https to...

Cheers for reply Horfic

I use https to access ispconfig and https to access roundcube

ie https://www.myhairyarse.com/roundcube

When you said

i installed it via plugins from ispconfig...
Forum: Plugins/Modules/Addons 26th September 2013, 19:38
Replies: 10
Views: 2,075
Posted By chief
round cube sopa error and invalid server name

Hi,

My problem:

I have roundcube install and it works fine, but when accessing the settings-account i got a "soap error".
Followed...
Forum: Installation/Configuration 24th July 2013, 18:10
Replies: 3
Views: 1,359
Posted By chief
renew imap ssl cert

Hi till,

thanks for getting back to me. - i didnt state, fedora 15 with ispconfig 3.0.5.2 - sorry

when i posted yesterday, i continued to stf, and found this link...
Forum: Installation/Configuration 23rd July 2013, 17:07
Replies: 3
Views: 1,359
Posted By chief
renew ssl cert for postfix imap pop

Hi,

My cert has now expired for email.

when using thunderbird connecting to imap on ispconfig 3, it asks me to confirm the certificate.
I have examined the dates on my certificate and they...
Forum: Server Operation 29th May 2013, 14:59
Replies: 2
Views: 583
Posted By chief
Worked a dream thanks

Worked a dream

thanks
Forum: Server Operation 29th May 2013, 13:13
Replies: 2
Views: 583
Posted By chief
Server /boot is full

Hi,

Checking my servers and 1 of them - ubuntu 12.04.2 lts running ispconfig 3.0.5.2 is reporting:


clicking more to investigate it shows /boot at 97% full.
I sshed in to look and it shows
Forum: Plugins/Modules/Addons 18th May 2013, 04:39
Replies: 2
Views: 1,490
Posted By chief
Sussed it... edit...

Sussed it...

edit /var/www/apps/roundcube/config/main.inc.php
line 75 $rcmail_config['default_host'] = '$s";
and change $s to localhost - $s works via domain name

and hey presto i can log in...
Forum: Plugins/Modules/Addons 18th May 2013, 03:44
Replies: 2
Views: 1,490
Posted By chief
BUT when i go www.mywebsite.com/webmail i can...

BUT when i go www.mywebsite.com/webmail i can login, so my problem is with roundcubemail

help please, thanks in advance
Forum: Plugins/Modules/Addons 18th May 2013, 03:03
Replies: 2
Views: 1,490
Posted By chief
Roundcube invalid sever name

Hi,

I have run an upgrade on ispconfig 3 to version 3.0.5.2 which seemed to run perfectly fine.
But i have found a problem with roundcubemail.

before i upgraded it was verion .03 (i think) -...
Forum: Installation/Configuration 28th December 2012, 16:46
Replies: 13
Views: 2,219
Posted By chief
got 1 site which does not work, show my...

got 1 site which does not work, show my tlsystems.co.uk site.

updated ipv4 to ip on all sites

Further testing - i have updates all my sites to use specific IP. 1 of my sites displayes my...
Forum: Installation/Configuration 28th December 2012, 16:36
Replies: 13
Views: 2,219
Posted By chief
answer my own question, yes. updated all...

answer my own question, yes.

updated all sites to use IP instead of *, just been checking and it takes a few seconds to filter through.

dave
Forum: Installation/Configuration 28th December 2012, 16:27
Replies: 13
Views: 2,219
Posted By chief
Thanks for reply Falko, I have added IP, but...

Thanks for reply Falko,

I have added IP, but do i change all sites hosted to use that specific ip instead of *

dave
Forum: Installation/Configuration 24th December 2012, 16:19
Replies: 13
Views: 2,219
Posted By chief
Another question about SSL certificate and...

Another question about SSL certificate and setting an IP address under system.

When i did set an IP, all other domains in the server was then pointing back to tlsystems.co.uk.
e.g. i have a...
Forum: Installation/Configuration 22nd December 2012, 16:05
Replies: 13
Views: 2,219
Posted By chief
got it, httpd logs had an error in the SSL...

got it,

httpd logs had an error in the SSL certificate and line 124 of my main tlsystems.vhosts file, turn it off and hash out certificate line httpd then restarted and i can access ispconfig.
...
Showing results 1 to 25 of 60

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.