Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: his_royal_evilness
Forum: Installation/Configuration 23rd March 2013, 21:13
Replies: 3
Views: 712
Posted By his_royal_evilness
But does it work with freebsd as well?

But does it work with freebsd as well?
Forum: Installation/Configuration 22nd March 2013, 20:34
Replies: 3
Views: 712
Posted By his_royal_evilness
Possible to use external database?

Hi all ,

The situation :
Got 2 virtualized servers ( 1 fast one with mysql 5.5 Freebsd based and 1 slower debian based)
Is it possible to store both server and customer dbases on the other...
Forum: Installation/Configuration 4th November 2010, 20:25
Replies: 6
Views: 2,099
Posted By his_royal_evilness
Ran the command , no errors

Ran the command , no errors
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2010, 20:36
Replies: 6
Views: 2,099
Posted By his_royal_evilness
Anyone solved this?

Anyone solved this?
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2010, 20:15
Replies: 2
Views: 1,848
Posted By his_royal_evilness
The reason i asked this because i want...

The reason i asked this because i want Mod_auth_mysql to connect to the mail part of the ispconfig database , so i can get dspam to work with virtual users AND the users will be able to connect to...
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2010, 09:57
Replies: 2
Views: 1,848
Posted By his_royal_evilness
Changing/retrieving the ispconfig user password

Howdy ,

Is there a way to retrieve the pass of the ispconfig main user in mysql?
or even change and reconfigure ispconfig after changing the mysql user password?
I do remember the root user...
Forum: Installation/Configuration 1st November 2010, 20:41
Replies: 6
Views: 2,099
Posted By his_royal_evilness
They are installed actually :)

They are installed actually :)
Forum: Installation/Configuration 28th October 2010, 19:20
Replies: 6
Views: 2,099
Posted By his_royal_evilness
Backup

Backups aren't working , with the default settings it doesn't create a backup
every day.
How to fix this?
Forum: Installation/Configuration 20th October 2010, 19:40
Replies: 1
Views: 1,363
Posted By his_royal_evilness
Vhost problem

Just a question :
If i use 2 domains on the same ip ( instead of the * wildcard) , the wrong site shows up ( eg website 1 shows up when i want to visit website2 )
With the * wildcard instead of...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2010, 21:23
Replies: 8
Views: 4,874
Posted By his_royal_evilness
Thanks , but i already fixed it with : ...

Thanks , but i already fixed it with :
smtpd_sasl_type = cyrus
#smtpd_sasl_path = private/auth
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 19:28
Replies: 8
Views: 4,874
Posted By his_royal_evilness
# See /usr/share/postfix/main.cf.dist for a...

# See /usr/share/postfix/main.cf.dist for a commented, more complete version


# Debian specific: Specifying a file name will cause the first
# line of that file to be used as the name. The...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 19:23
Replies: 8
Views: 4,874
Posted By his_royal_evilness
after these steps i get : Oct 18 18:23:00...

after these steps i get :

Oct 18 18:23:00 server postfix/smtpd[2441]: warning: when SASL type is "dovecot", SASL path "smtpd" should be a socket pathname
Oct 18 18:23:01 server...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 18:41
Replies: 8
Views: 4,874
Posted By his_royal_evilness
Easy : apt-get remove dovecot , apt-get install...

Easy : apt-get remove dovecot , apt-get install courier-maildrop , pop3 , pop3-ssl , imap and imap-ssl , changed the settings in ispconfig back to courier , but now i get :

Oct 18 17:40:01 server...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 17:56
Replies: 8
Views: 4,874
Posted By his_royal_evilness
Fucked up ISPconfig by going to courier from dovecot

As the title suggests ... i fucked up my ispconfig 3 install by migrating back to courier from dovecot ( yeah , stupid me blahblah :P)

Is there a way to fix that configuration again?
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 16:21
Replies: 11
Views: 3,659
Posted By his_royal_evilness
pass is the same in both files , weird enough .

pass is the same in both files , weird enough .
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 14:58
Replies: 11
Views: 3,659
Posted By his_royal_evilness
both , unfortunately :/ however , i think i can...

both , unfortunately :/
however , i think i can fix the web issue by changing apache log file settings
not sure bout the email traffic
Forum: Installation/Configuration 16th October 2010, 18:47
Replies: 11
Views: 3,659
Posted By his_royal_evilness
Bump , i've noticed that in the panel itself the...

Bump , i've noticed that in the panel itself the traffic is displayed as 0
Forum: Installation/Configuration 15th October 2010, 00:14
Replies: 11
Views: 3,659
Posted By his_royal_evilness
so this is normal behaviour? I really thought...

so this is normal behaviour?
I really thought the other 2 columns could be used as well, any idea how to adapt the logging format for that purpose?
Forum: Installation/Configuration 14th October 2010, 18:39
Replies: 11
Views: 3,659
Posted By his_royal_evilness
Thumbs down Nobody? I'm stuck at this

Nobody? I'm stuck at this
Forum: Installation/Configuration 13th October 2010, 23:23
Replies: 11
Views: 3,659
Posted By his_royal_evilness
I did actually , it displays all info , except...

I did actually , it displays all info , except for the amount of traffic
Forum: Installation/Configuration 13th October 2010, 21:23
Replies: 11
Views: 3,659
Posted By his_royal_evilness
Traffic not counted in webalizer

Hi all ,

I just installed Ispconfig 3 , everything seems to work nicely , but not the webalizer stat.
For some reason it does not display in/out traffic on the graphs.

Any help would be...
Forum: Installation/Configuration 3rd February 2006, 11:49
Replies: 1
Views: 2,410
Posted By his_royal_evilness
Postfix : Rewriting to a bad alias?

OK , here's the problem :
I installed ispconfig using duiveltje.gotdns.org , but i setup a new domain : in-je-aars.be
Now when sending mail to admin@in-je-aars.be postfix rewrites it to : ...
Forum: Suggest HOWTO 31st January 2006, 16:06
Replies: 27
Views: 63,517
Posted By his_royal_evilness
Mkay , i want users to authenticate with their...

Mkay , i want users to authenticate with their user@domain adress at the Webinterface of dspam , any idea on how to implement that?
Forum: Suggest HOWTO 31st January 2006, 04:54
Replies: 27
Views: 63,517
Posted By his_royal_evilness
AuthMySQLUser mail_admin AuthMySQLPassword...

AuthMySQLUser mail_admin
AuthMySQLPassword mail_admin_password

What does that mean? on what database?
Forum: Suggest HOWTO 29th January 2006, 10:09
Replies: 27
Views: 63,517
Posted By his_royal_evilness
Thanks , i'll have a look at this and will see if...

Thanks , i'll have a look at this and will see if i can get it to work/enhance it
( Think of automatic spam-user@domain parsing with retraining spam )

Also : Could you translate the german words...
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.