Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: paulbrown83
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2005, 01:07
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
Got it. A friend noticed I had multiple alias...

Got it. A friend noticed I had multiple alias maps, and he also changed something in the mydestinations entry in the main.cf file, and it works now. sorry to put the group to any trouble.
Forum: Installation/Configuration 1st September 2005, 17:49
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
Nope, no errors. It gives me the green words to...

Nope, no errors. It gives me the green words to the right, saying it successfully stopped and started back up.
Forum: Installation/Configuration 1st September 2005, 01:26
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
I guess no answer on this issue, huh? Maybe I'll...

I guess no answer on this issue, huh? Maybe I'll just try a different distro, although they all look like very similar install procedures.
Forum: Installation/Configuration 22nd August 2005, 17:07
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
Oh, I just remembered that the 127.0.0.1 is the...

Oh, I just remembered that the 127.0.0.1 is the locahost IP. Now I feel stupid. Regardless, though, this setup doesn't work for me yet. Something's wrong with the telnet I suppose.
Forum: Installation/Configuration 22nd August 2005, 01:57
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
Still the same thing. It says: Typing...

Still the same thing. It says:

Typing 127.0.0.1...
Connected to server1.writerspider.com (127.0.0.1).
Escape character is '^]'.


And the cursor just blinks on the next line after that.
...
Forum: Installation/Configuration 21st August 2005, 22:47
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
Yep, it stops and starts just fine. Now what...

Yep, it stops and starts just fine. Now what should I type? I'm assuming this:

telnet localhost 25
Forum: Installation/Configuration 21st August 2005, 22:00
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
Yeah, it's about two thirds of the way down the...

Yeah, it's about two thirds of the way down the user configurable section:


mydomain = writerspider.com
myhostname = server1.$mydomain

Should I replace $mydomain with the actual value of...
Forum: Installation/Configuration 21st August 2005, 00:33
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
OK, here is my main.cf file (I didn't take the...

OK, here is my main.cf file (I didn't take the time to figure out how to put the cool blue outlined box around it):



# These are only the parameters changed from a default install
# see...
Forum: Installation/Configuration 20th August 2005, 18:56
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
It does not give me the Trying ::1... line,...

It does not give me the Trying ::1... line, unless it is just so fast that I don't see it.

Another difference is that mine says Connected to server1.domainname.com (127.0.0.1).

After the Escape...
Forum: Installation/Configuration 20th August 2005, 05:07
Replies: 18
Views: 9,488
Posted By paulbrown83
Postfix install on Mandrake/Mandriva

This is my first time ever trying to build a web server. I love the straightforwardness of these "Perfect Setups." I am installing the Mandrake "perfect setup" and I'm on the Postfix With SMTP-AUTH...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.