Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 39
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SeaWolf
Forum: Tips/Tricks/Mods 11th June 2007, 19:13
Replies: 46
Views: 94,678
Posted By SeaWolf
Hi! I just want to know if you guys have...

Hi!

I just want to know if you guys have seen this problem. When I put the outlook skin everything works fine except when I click on compose (or reply) I got a blank page. Other thing, I'm not...
Forum: Installation/Configuration 24th July 2006, 16:09
Replies: 7
Views: 3,978
Posted By SeaWolf
Hi! I tried to restart the postfix and it...

Hi!

I tried to restart the postfix and it doesn't work. I've rebooter the server and now everything is working. ;)

Thanks,
Forum: Installation/Configuration 21st July 2006, 20:04
Replies: 7
Views: 3,978
Posted By SeaWolf
Next: tcp 1 0...

Next:


tcp 1 0 dXp1.devXperience.:smtp bay0-omc3-s33.bay0:2211 CLOSE_WAIT -
tcp 96 0 localhost:smtp ...
Forum: Installation/Configuration 21st July 2006, 20:04
Replies: 7
Views: 3,978
Posted By SeaWolf
Courrier, I didn't change anything on my...

Courrier, I didn't change anything on my configuration. Just did the ./setup with the 2.2.5 version.

Here is my netstat, I think something's wrong?! Lot of CLOSE WAIT.

Do I need to kill all of...
Forum: Installation/Configuration 21st July 2006, 18:08
Replies: 7
Views: 3,978
Posted By SeaWolf
Sorry but how can I know if it's MBox mail...

Sorry but how can I know if it's MBox mail storage? :o

By the way the Maildir box is checked right now.

Thanks again,
Forum: Installation/Configuration 21st July 2006, 16:16
Replies: 7
Views: 3,978
Posted By SeaWolf
Error sending mail after update?

Hi!

My ISPConfig work since 9 month from now and I was using v2.1.1 and the Uebimiau version of november 05.

I have updated Uebimiau since 2 weeks and everything's working fine.

I have...
Forum: Tips/Tricks/Mods 19th January 2006, 03:51
Replies: 10
Views: 19,631
Posted By SeaWolf
Could you tell me the specs of your system? ...

Could you tell me the specs of your system?

Did you install Suse 10 perfect setup?

SeaWolf
Forum: Installation/Configuration 13th December 2005, 20:50
Replies: 15
Views: 7,955
Posted By SeaWolf
Just checked the include_path.. here it is: ...

Just checked the include_path.. here it is:

; UNIX: "/path1:/path2"
;include_path = ".:/php/includes"

include_path = "/usr/share/php5"

;
; Windows: "\path1;\path2"
;include_path =...
Forum: Installation/Configuration 13th December 2005, 20:48
Replies: 15
Views: 7,955
Posted By SeaWolf
It's strange because before the Safe_Mode = On...

It's strange because before the Safe_Mode = On modification I never did a modification in php.ini :confused: . I'll take a look to see what is include_path.

Thanks!
SeaWolf
Forum: Installation/Configuration 12th December 2005, 19:25
Replies: 15
Views: 7,955
Posted By SeaWolf
Woooooarg!.. you're right....:D why do I have to...

Woooooarg!.. you're right....:D why do I have to put ./ before?

So I have to choice to put ./ before
OR
Uncheck Safemode in ISPConfig control panel


SeaWolf
Forum: Installation/Configuration 12th December 2005, 16:25
Replies: 15
Views: 7,955
Posted By SeaWolf
Yes top.php is in the same directory. Yes the PHP...

Yes top.php is in the same directory. Yes the PHP checkbox and (safemode was) checked.

It's only php include commands.

If I type:
<? print 'Hello world!' ?>
I will see: Hello world

If I...
Forum: Installation/Configuration 12th December 2005, 16:12
Replies: 15
Views: 7,955
Posted By SeaWolf
I just checked in php.ini and found that...

I just checked in php.ini and found that Safe_mode = Off so I just put it On and now it's ok. Why in the ISPConfig when I checked it or not it doesn't work?

Thanks!
SeaWolf
Forum: Installation/Configuration 12th December 2005, 16:11
Replies: 15
Views: 7,955
Posted By SeaWolf
Something like: <table style="border:solid;...

Something like:

<table style="border:solid; border-width:1px; border-color:#000000" bgcolor="#FFFFFF" width="780" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" height="100%">
<tr height="203">
...
Forum: Installation/Configuration 12th December 2005, 15:45
Replies: 15
Views: 7,955
Posted By SeaWolf
Post Include php

Hi!

I've just sending my php file to the server and I don't know why but all my <? include ?> procedure don't work? Anyone know why? :confused:

Thanks,
SeaWolf
Forum: Tips/Tricks/Mods 11th December 2005, 04:53
Replies: 10
Views: 19,631
Posted By SeaWolf
Cool Howto Suse 10 x86_64 and ISPConfig

Hi!

Since I had some troubles to install ISP on my 64bit server with Suse 10, here is a howto to help you ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ STEP 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Install Suse 10 (perfect setup)...
Forum: Installation/Configuration 9th December 2005, 23:26
Replies: 2
Views: 9,079
Posted By SeaWolf
Everything is working except Access denied page

Hi!

I've just installed ISPConfig on Suse 10, everything's fine. I added a domain and now when I want to access this server as http://www.mydomain.com, I have an access denied page (with and...
Forum: Installation/Configuration 8th December 2005, 23:07
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
Do you have another idea? I've reinstall again...

Do you have another idea? I've reinstall again Suse 10 with all update that yast ask me in the install, then install openssl-devel and finally when I install ISPConfig, I got this error again :(
...
Forum: Installation/Configuration 8th December 2005, 00:51
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
With this option, I got this msg: configure:...

With this option, I got this msg:
configure: error: Cannot find OpenSSL's libraries
ERROR: Could not configure PHP


I think that ghosts are in my server :(
Forum: Installation/Configuration 7th December 2005, 20:35
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
Do you want me to let you in as root?? It's a...

Do you want me to let you in as root?? It's a fresh install so nothing is installed right now, except Suse10 ;) and trying to install ISPConfig. I can give you IP and a temp password for root and you...
Forum: Installation/Configuration 7th December 2005, 20:21
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
yep.. I log admin and then switch with SU.. the...

yep.. I log admin and then switch with SU.. the same way I do on my DualP3 and it's working on it.
Forum: Installation/Configuration 7th December 2005, 20:01
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
Tried with Mod3 + ./configure...

Tried with Mod3 + ./configure --with-apxs=${INSTALL_ROOT}/httpd/bin/apxs --enable-track-vars --enable-sockets --with-config-file-path=${INSTALL_ROOT}/php --enable-ftp --prefix=${INSTALL_ROOT}/php...
Forum: Installation/Configuration 7th December 2005, 19:56
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
Tried same as the last mod but change with...

Tried same as the last mod but change with --with-openssl
here is the error msg:
configure: error: Cannot find OpenSSL's libraries
ERROR: Could not configure PHP

and now with...
Forum: Installation/Configuration 7th December 2005, 18:24
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
Smile Hi again! ;) I just do the Modifications3 +...

Hi again! ;)

I just do the Modifications3 + change the ./configure line to:

./configure --with-apxs=${INSTALL_ROOT}/httpd/bin/apxs --enable-track-vars --enable-sockets...
Forum: Installation/Configuration 7th December 2005, 17:56
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
Cool Ok, I've just installed from scratch Suse 10 with...

Ok, I've just installed from scratch Suse 10 with the Perfect Setup and install ISPConfig. I will let you know all error msg appear when I do some mods.

Fresh install, Suse Linux 10 on 64bit P4...
Forum: Installation/Configuration 7th December 2005, 15:04
Replies: 22
Views: 19,532
Posted By SeaWolf
yep, tried that too without success :(

yep, tried that too without success :(
Showing results 1 to 25 of 39

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.