Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: willieray25
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 02:32
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
looks like i sent something from pp to pp. ...

looks like i sent something from pp to pp.

heres one from bill@ccs247.nospam.dot.com on a different server:

# tail -f /var/log/maillog
Sep 16 16:29:13 lianli postfix/smtpd[5616]: disconnect...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 02:24
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
here it is: # tail -f /var/log/maillog Sep...

here it is:

# tail -f /var/log/maillog
Sep 16 16:20:57 lianli postfix/smtp[5469]: warning: host mail.pressure-parts.com[24.180.57.228]:25 greeted me with my own hostname mail.pressure-parts.com...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 01:33
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
pressure-parts.com I have MX records In...

pressure-parts.com

I have MX records In ISPConfig for the site set to mail.pressure-parts.com
I have MX records setup in ZoneEdit (my external DNS) for mail.pressure-parts.com
I have port 25...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 01:21
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
I am able to telnet even remotely to...

I am able to telnet even remotely to mail.mydomain2.com


telnet mail.mydomain2.com 25
Trying myIP...
Connected to mail.mydomain2.com.
Escape character is '^]'.
220 mail.mydomain2.com ESMTP...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 01:14
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
I just checked postconf -v and the hostname was...

I just checked postconf -v and the hostname was wrong.

I changed it to mail.mydomain2.com and restarted.

should this have any affect?
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 00:54
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
I've sent emails to sales2@mydomain2.com and...

I've sent emails to sales2@mydomain2.com and web2_sales2@mydomain2.com and nothing appears in roundcube. i'm not receiving or sending email via the server.
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 00:49
Replies: 1
Views: 2,127
Posted By willieray25
nevermind. logged out then back in and it came...

nevermind. logged out then back in and it came up.
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 00:42
Replies: 1
Views: 2,127
Posted By willieray25
Can't Create SSL Request

Hi team,

Hopefully you can help. I have a site that I was using a certificate from CAcert.org for but now it's going into production so I purchased a RapidSSL cert. I deleted the cert in the...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 00:05
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
using the perl script i was able to authenticate...

using the perl script i was able to authenticate using `internal` names
e.g.

web2_sales2 gives authentication success

but not with actual emails
sales2@mydomain2.com
or just
sales2
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 23:47
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
wait there is something that might be choking it...

wait there is something that might be choking it out. Not sure

ehlo localhost gives

250-lianli.mydomain1.com
...
...

but i'm trying to setup emails for mydomain2.com
I have several...
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 23:42
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
telnet localhost 25 ehlo localhost ...

telnet localhost 25

ehlo localhost
250-'my.server.com'
250-PIPELINING
250-SIZE 10240000
250-VRFY
250-ETRN
250-STARTTLS
250-AUTH LOGIN PLAIN
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 23:07
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
postfix/smtpd[19761]: warning:...

postfix/smtpd[19761]: warning: 24-197-228-230.static.stpt.wi.charter.com[24.197.228.230]: SASL LOGIN authentication failed: authentication failure

lotsa this.

messages has similar errors with...
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 22:35
Replies: 17
Views: 5,319
Posted By willieray25
Email not working

Everything else is dialed in but I can't get the email working.

Fedora 8 followed the perfect server howto.

I can't even email from one account on the domain to another. Need to get this up...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.