Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: borgo
Forum: Installation/Configuration 7th July 2010, 19:52
Replies: 32
Views: 39,313
Posted By borgo
Isnt't it the already known problem about config...

Isnt't it the already known problem about config file paths in RedHat/Fedora/CentOS distros as stated in this thread
http://howtoforge.com/forums/showthread.php?t=46741 ?

borgo
Forum: General 1st July 2010, 21:17
Replies: 4
Views: 6,403
Posted By borgo
tpedder, have a look at this thread...

tpedder,

have a look at this thread (http://howtoforge.com/forums/showthread.php?t=46741), perhaps it could be useful!

cheers
borgo
Forum: Installation/Configuration 25th June 2010, 13:52
Replies: 3
Views: 11,686
Posted By borgo
Another issue in the named.conf I discovered is...

Another issue in the named.conf I discovered is this one:

I have installed ISPconfig in a KVM virtual machine (the Hetzner way, natted).
I followed the Perfect Centos 5.5 setup and installed...
Forum: HOWTO-Related Questions 25th June 2007, 17:35
Replies: 2
Views: 4,093
Posted By borgo
Normal behaviour. ISPConfig needs its own...

Normal behaviour.
ISPConfig needs its own Apache (and so installs the 1.3 one) :D
You will reach it via http://www.yourdomain.com:81 or https://www.yourdomain.com:81
(the :81 is important)

...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.