Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: poba
Forum: HOWTO-Related Questions 21st March 2007, 18:07
Replies: 3
Views: 8,243
Posted By poba
Thanks for reply. First I checked if there...

Thanks for reply.

First I checked if there are MySQL 5 packages. There were only MySQL 4 packages. So I added source in /etc/apt/sources.list

#deb file:///cdrom/ sarge main

deb...
Forum: HOWTO-Related Questions 20th March 2007, 22:45
Replies: 3
Views: 2,457
Posted By poba
Thanks, but I have enough of Suse. I decided to...

Thanks, but I have enough of Suse. I decided to install Debian, but I have problem with upgrading MySQL :(

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?p=65327#post65327
Forum: HOWTO-Related Questions 20th March 2007, 13:23
Replies: 3
Views: 8,243
Posted By poba
The Perfect Setup - Debian Sarge and MySQL 5!

Hi,

I'm trying to setup Debian Sarge server with MySQL 5. If I follow the "The Perfect Setup" instructions I get MySQL 4. I tryed to change this line
apt-get install mysql-server mysql-client...
Forum: HOWTO-Related Questions 19th March 2007, 12:42
Replies: 2
Views: 2,803
Posted By poba
Thank you very much:)

Thank you very much:)
Forum: HOWTO-Related Questions 19th March 2007, 03:35
Replies: 2
Views: 2,803
Posted By poba
The Perfect Setup and Putty!

Hi,

I'm trying to setup my debian sarge server. How can I connect with putty? There in no information about that in the howto pages. Can anyone help me please.
Forum: HOWTO-Related Questions 18th March 2007, 15:58
Replies: 3
Views: 2,457
Posted By poba
MySQL error!

Hi,

when I setup my server as described here (http://www.howtoforge.com/perfect_setup_opensuse_10.2) I get this error:
suse:~ # /etc/init.d/mysql start
Creating MySQL privilege database......
Forum: HOWTO-Related Questions 19th February 2007, 12:11
Replies: 6
Views: 4,834
Posted By poba
Hi, I have Ubuntu 6.10 installed on my...

Hi,

I have Ubuntu 6.10 installed on my computer and n00b question. When I type this command
apt-get install backuppc rsync libfile-rsyncp-perl par2 smbfs

I get this
Reading package lists......
Forum: Installation/Configuration 25th January 2007, 19:33
Replies: 3
Views: 2,664
Posted By poba
Thanks for your reply, but I still don't get it...

Thanks for your reply, but I still don't get it :(

What should I do if I want to use the same address but with password?

Tilen
Forum: Installation/Configuration 16th January 2007, 19:44
Replies: 3
Views: 2,664
Posted By poba
ftp files disapears!

Hi,

I have a problem with FTP protocol. When I save files on my FTP account, files just disapears. Try ftp://www.mejhn.si/incoming. Files can be stored, but I can't see them in my browser. Must...
Forum: Installation/Configuration 15th December 2006, 17:40
Replies: 17
Views: 7,999
Posted By poba
Thanks but I already tryed this. It's not...

Thanks but I already tryed this. It's not working.

Tilen
Forum: Installation/Configuration 14th December 2006, 20:13
Replies: 17
Views: 7,999
Posted By poba
Thank you very much Falko. Can you please help me...

Thank you very much Falko. Can you please help me with another problem....subdomain.

Now, that my domain www.puran.si works, I would like to have subdomain forum (forum.puran.si). I installed...
Forum: Installation/Configuration 13th December 2006, 16:12
Replies: 17
Views: 7,999
Posted By poba
still the same problem :( $TTL 86400 ...

still the same problem :(

$TTL 86400
@ IN SOA suse.mejhn.si. ttilen.gmail.com. (
2006121102 ; serial, todays date + todays serial #
...
Forum: Installation/Configuration 13th December 2006, 14:50
Replies: 17
Views: 7,999
Posted By poba
Maybe this is the problem. My friends can't see...

Maybe this is the problem. My friends can't see www.puran.si. I can (from my computer). ?!?!??!

Thanks, Tilen
Forum: Installation/Configuration 13th December 2006, 12:23
Replies: 17
Views: 7,999
Posted By poba
Hi, I have domain www.puran.si. I also have...

Hi,

I have domain www.puran.si. I also have folder forum in it www.puran.si/forum/. I want to create subdomain forum.puran.si so i can type this address insted of www.puran.si/forum.

Tilen
Forum: Installation/Configuration 13th December 2006, 00:47
Replies: 17
Views: 7,999
Posted By poba
I have the same problem. I created...

I have the same problem.

I created co-domain, also created folder with same name, but still can't get the right result when I type the address in web browser. Why?

Tilen
Forum: Installation/Configuration 13th December 2006, 00:04
Replies: 4
Views: 3,505
Posted By poba
Hi, i'm trying to create subdomain...

Hi,

i'm trying to create subdomain forum.purani.si. I created new site in ISPconfig and used "forum" as hostname. It's not working. What is the problem?

Tilen
Forum: Installation/Configuration 31st July 2006, 14:29
Replies: 37
Views: 18,790
Posted By poba
sorry for asking, but how can I do that? :D ...

sorry for asking, but how can I do that? :D

Tilen
Forum: Installation/Configuration 31st July 2006, 13:41
Replies: 37
Views: 18,790
Posted By poba
Hi! I read all this threads but still can't...

Hi!

I read all this threads but still can't get it right.

I created new site slike.mejhn.si but it's not working. Allready have www.mejhn.si, works fine, but i want subdomain slike.mejhn.si....
Forum: Installation/Configuration 28th March 2006, 19:27
Replies: 70
Views: 44,398
Posted By poba
Hi! I had problems with installing Mambo,...

Hi!

I had problems with installing Mambo, but after executing I managed to install Mambo.

But now I have problems with stuff in /web folder. I can't create new folder...not in ISPConfig not...
Forum: General 28th March 2006, 02:53
Replies: 1
Views: 2,511
Posted By poba
Is it safe?

With your help Falko and till I managed to setup my first server...You are the best :D

Now I have question about security. Where can I test my servers vulnerability?

Tilen
Forum: Installation/Configuration 27th March 2006, 22:57
Replies: 4
Views: 3,476
Posted By poba
Thanks man!!! I don't need to throw my computer...

Thanks man!!! I don't need to throw my computer through the window now :D

Tilen
Forum: Installation/Configuration 27th March 2006, 19:54
Replies: 4
Views: 3,476
Posted By poba
I have co-domain without www but still get...

I have co-domain without www but still get @www.domain.com?!?!?

why?

Tilen
Forum: Installation/Configuration 27th March 2006, 15:37
Replies: 12
Views: 9,475
Posted By poba
I have a router (IPcop) but I forwared the port...

I have a router (IPcop) but I forwared the port (8080)...I was connected so that can't be the problem...

About firewall on the server. There was only one firewall during my installation but I...
Forum: Installation/Configuration 27th March 2006, 14:35
Replies: 12
Views: 9,475
Posted By poba
thank you, it worked... but when I solve a...

thank you, it worked...

but when I solve a problem, i get another one in a minute :(

so, I managed to open services and enable firewall. But that was a mistake?!?! From then i can't connect on...
Forum: Installation/Configuration 27th March 2006, 01:20
Replies: 12
Views: 9,475
Posted By poba
it's ok i think...isn't it? i tried...

it's ok i think...isn't it?

i tried different domains and settings...still not working :(
Showing results 1 to 25 of 27

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.