Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 140
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jopa123
Forum: General 27th March 2014, 23:14
Replies: 9
Views: 925
Posted By jopa123
Any suggestions on how I can get my login boxes...

Any suggestions on how I can get my login boxes back on the admin login page?
Forum: General 18th March 2014, 16:29
Replies: 9
Views: 925
Posted By jopa123
DNS issues?

In the interest of full disclosure, here are some more symptoms that could be entirely unrelated.

1) I recently was forced to switch ISP's. I am now on AT&T
2) When the server is plugged in I...
Forum: General 18th March 2014, 04:52
Replies: 9
Views: 925
Posted By jopa123
Thanks, Till, Here is the ls la /tmp ...

Thanks, Till,

Here is the ls la /tmp

total 80
drwxrwxrwx 4 root root 65536 2014-03-17 21:35 .
drwxr-xr-x 22 root root 4096 2014-03-17 18:39 ..
drwxrwxrwt 2 root root 4096 2014-03-17...
Forum: General 17th March 2014, 04:31
Replies: 9
Views: 925
Posted By jopa123
I'm assuming my box is hacked. Do I have any...

I'm assuming my box is hacked. Do I have any options other than wiping it and starting over?
Forum: General 5th March 2014, 18:14
Replies: 9
Views: 925
Posted By jopa123
Have I been hacked?

It looks like illegal calls are being made.
Forum: General 5th March 2014, 14:24
Replies: 9
Views: 925
Posted By jopa123
error.log

Till,

Thanks for the response. Following is my Apache2 error.log file. I don't know what I'm looking at but the one thing that sticks out is the repeated connections to 221.132.37.26:80. This...
Forum: General 5th March 2014, 03:22
Replies: 9
Views: 925
Posted By jopa123
No login boxes

Hey guys,

I've got ISPConfig 3 running on Ubuntu 9.04. It's been great for quite some time.

However, for some reason I no longer have boxes available to log into the admin page. The login page...
Forum: Server Operation 2nd March 2013, 16:40
Replies: 11
Views: 1,452
Posted By jopa123
Fixed. Almost

Hey guys,

Thanks for all of the help. I had someone with more Linux knowledge than I help me out and it appear s that my issue stemmed from a combination of an automatic update of maildrop and...
Forum: Server Operation 27th February 2013, 01:27
Replies: 11
Views: 1,452
Posted By jopa123
Falko, I'm not sure what you mean by "the...

Falko,

I'm not sure what you mean by "the mailbox and all other directories in the path of the mail box". Are these "virtual" mailboxes or is there an actual folder/file for each box?

Here...
Forum: Server Operation 22nd February 2013, 15:06
Replies: 11
Views: 1,452
Posted By jopa123
Thanks, Florian030 but that didn't seem to work...

Thanks, Florian030 but that didn't seem to work either.

Here's the new messages in mail.err

Feb 19 10:18:19 server1 last message repeated 3039 times
Feb 19 10:19:20 server1 last message...
Forum: Server Operation 14th February 2013, 17:22
Replies: 11
Views: 1,452
Posted By jopa123
Didn't seem to work

I ran the command and senta test email and this line was added to 'postqeue -p'


AFA03322012 2455 Thu Feb 14 09:08:15 my@emailaddress.com
(temporary failure. Command output: ERR:...
Forum: Server Operation 14th February 2013, 15:31
Replies: 11
Views: 1,452
Posted By jopa123
Thanks for easing my mind on the ClamAv issue

Thanks, Till

I don't see any error messages in mail.log but 'postqueue -p' does show this type of thing:



11A5C322001 54056 Wed Feb 13 13:49:14 mail@el.linkedin.com
(temporary failure....
Forum: Server Operation 14th February 2013, 01:13
Replies: 11
Views: 1,452
Posted By jopa123
Additional info

I don't think I can update/upgrade ClamAV with this distro.
Forum: Server Operation 13th February 2013, 06:14
Replies: 11
Views: 1,452
Posted By jopa123
Email issues

Hey guys,

Again. Thanks for a great product and great help. I know it is all voluntary and it is much appreciated.

My server is really not a money maker but I have put in some long hours on...
Forum: Installation/Configuration 19th February 2012, 18:28
Replies: 3
Views: 945
Posted By jopa123
Nothing

Till,

grep returns nothing in the mail.log file

thanks,
Forum: Installation/Configuration 15th February 2012, 05:13
Replies: 3
Views: 945
Posted By jopa123
Email forwarding issue

I've been meaning to log on and say how much I love ISPConfig and how well it's working, but now I notice an issue.

I'm running ISPConfig 3.0.3 on Ubuntu. I recently set up email forwarding for a...
Forum: General 24th June 2011, 23:20
Replies: 6
Views: 1,812
Posted By jopa123
After researching the error above I realize that...

After researching the error above I realize that this is an error that was shown to a visitor (possible hacker attack?). I don't think this the error that is causing my problem.

I did find this,...
Forum: General 16th June 2011, 21:52
Replies: 6
Views: 1,812
Posted By jopa123
Falko, Three odd things in the error logs. ...

Falko,

Three odd things in the error logs. Thanks, I am learning how to troubleshoot, here.

1st odd thing:
"[Sun Jun 12 06:31:07 2011] [warn] long lost child came home! (pid 31432)"

2nd...
Forum: General 15th June 2011, 16:38
Replies: 6
Views: 1,812
Posted By jopa123
Thanks, Till. Any ideas on why I can't get...

Thanks, Till.

Any ideas on why I can't get to the admin panel?

Once again, the sites are running. If I go to the domain, the external ip, or the internal ip I get the "It Works" message. But...
Forum: General 14th June 2011, 22:02
Replies: 6
Views: 1,812
Posted By jopa123
Still no luck

Just remembered that ISPConfig 3 does not use init.d.

However, still not sure if ISPConfig is running. I can't find the admin panel login page, but the sites are still up.

Thanks for any...
Forum: General 11th June 2011, 19:43
Replies: 6
Views: 1,812
Posted By jopa123
Cannot reach the admin panel

Hey guys,

The server has been running well. So well that I haven't logged into ISPConfig's admin panel in a long time. I tried to log in and get the "Ooops, this link appears to be broken"...
Forum: Server Operation 9th May 2011, 18:41
Replies: 9
Views: 2,351
Posted By jopa123
Solved

Falko and others,

Just FYI. A firmware upgrade of the router solved my issue.

Thanks for the help, though.
Forum: Server Operation 25th April 2011, 18:53
Replies: 9
Views: 2,351
Posted By jopa123
Any ideas?

Is it possible to scan my ports from an internal computer? In other words, can I check to see if my ISP is lying and my http port really is blocked?

BTW, I did a port scan from here:
...
Forum: Server Operation 21st April 2011, 22:39
Replies: 9
Views: 2,351
Posted By jopa123
Falko, There is no folder named httpd in...

Falko,

There is no folder named httpd in /var/log
However, in the individual site's error log, I see these errors going back to January. The site(s) were working fine until two weeks ago or so....
Forum: Server Operation 20th April 2011, 15:10
Replies: 9
Views: 2,351
Posted By jopa123
I don't know if it is related but in error.log.1...

I don't know if it is related but in error.log.1 I do see a few errors like this:

/usr/local/ispconfig/interface/web/proxyheader.php' not found or unable to stat

Another idea, is it possible...
Showing results 1 to 25 of 140

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.