Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: PavementPounder
Forum: General 31st May 2010, 18:50
Replies: 4
Views: 2,678
Posted By PavementPounder
Thanks, That solved the problem.

Thanks,

That solved the problem.
Forum: General 29th May 2010, 02:24
Replies: 4
Views: 2,678
Posted By PavementPounder
My problem is different. It's not that the VHosts...

My problem is different. It's not that the VHosts file is not getting written, it does get updated, it's just that the ServerAlias directive gets written incorrectly. If I add and remove options such...
Forum: General 28th May 2010, 20:01
Replies: 4
Views: 2,678
Posted By PavementPounder
Domain change does not get written correctly to VHosts file

Hi,

I came across this issue by accident. I was adding a subdmain of an already added domain, say wiki.olddomain.com, where olddomain.com already exists. This is all fine except that I was not...
Forum: General 3rd January 2010, 00:48
Replies: 1
Views: 5,711
Posted By PavementPounder
Solved

I had it working a while back and thought I'd answer my own thread. It turned to be another issue with the virtual hosts file not being written. Anyways here is the custom apache directives I used.
...
Forum: General 19th November 2009, 23:22
Replies: 10
Views: 8,471
Posted By PavementPounder
Just so that anybody else who finds this thread,...

Just so that anybody else who finds this thread, here is how I solved the problem. I did the following steps posted in another thread http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=7719:

...
Forum: General 18th November 2009, 19:51
Replies: 10
Views: 8,471
Posted By PavementPounder
I have Debian 5.03 with the latest ISPConfig 2. I...

I have Debian 5.03 with the latest ISPConfig 2. I update regularly with apt-get.
Forum: General 17th November 2009, 01:15
Replies: 10
Views: 8,471
Posted By PavementPounder
I have a similar problem. Everything was working...

I have a similar problem. Everything was working for a while, then at some point no new Vhosts file is ever loaded. Every Vhosts file fails the syntax test, even the current one that is not suppose...
Forum: General 11th October 2009, 05:17
Replies: 1
Views: 5,711
Posted By PavementPounder
Installing Trac on Virtual Host

Hi,

I have a working trac environment, so when I go to http://www.victorycms.org/cgi-bin/trac.fcgi I see the trac interface as expected. But I want it so that if I go to http://www.victorycms.org/...
Forum: Server Operation 8th February 2009, 06:23
Replies: 0
Views: 2,692
Posted By PavementPounder
SVN Access Control List Error

Hi all,

I'm using ISPConfig 2.2.29 on CentOS 5.2. I have subversion installed and configured using the config file in /etc/httpd/conf.d/subversion.conf.

When I'm not using an access control...
Forum: Server Operation 8th February 2009, 06:23
Replies: 0
Views: 4,524
Posted By PavementPounder
SVN Access Control List Error

Hi all,

I'm using ISPConfig 2.2.29 on CentOS 5.2. I have subversion installed and configured using the config file in /etc/httpd/conf.d/subversion.conf.

When I'm not using an access control...
Forum: General 23rd October 2008, 19:32
Replies: 15
Views: 7,115
Posted By PavementPounder
I found a solution

That link helped, thanks!

I found it was the
Options None
Options +FollowSymLinks
tags in the .htaccess that was causing the problem. I removed the first line and moved the second to the...
Forum: General 22nd October 2008, 07:08
Replies: 15
Views: 7,115
Posted By PavementPounder
Having a similar problem.

Hi

I'm having the similar troubles. I can't view images directly with the URL, any thumbnails, or dynamically loaded images. I can view images directly with the URL when I delete the .htaccess...
Forum: Installation/Configuration 24th September 2008, 07:12
Replies: 7
Views: 3,664
Posted By PavementPounder
yeah, apxs is what's having the problem. Apxs...

yeah, apxs is what's having the problem. Apxs tries to look for some make rules files under /httpd/build/ instead of /usr/lib64/httpd/build/ or /usr/lib/httpd/build/. I made a symbolic link /httpd to...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2008, 20:04
Replies: 7
Views: 3,664
Posted By PavementPounder
Is mod_ruby needed by ISPConfig, or can I get by...

Is mod_ruby needed by ISPConfig, or can I get by without installing it?
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2008, 17:53
Replies: 7
Views: 3,664
Posted By PavementPounder
Yeah, Here is what I did: [root@viktor ~]#...

Yeah, Here is what I did:

[root@viktor ~]# yum install httpd-devel ruby ruby-devel
Loading "fastestmirror" plugin
Loading mirror speeds from cached hostfile
* base: centos.arcticnetwork.ca
*...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2008, 01:29
Replies: 7
Views: 3,664
Posted By PavementPounder
mod_ruby configuration error

Hi,

I went through the Perfect Server CentOS 5.2 tutorial but when I got to the mod_ruby installation step (12.2) I had this trouble:

[root@viktor mod_ruby-1.2.6]# ./configure.rb...
Forum: Feature Requests 8th July 2008, 19:32
Replies: 14
Views: 9,711
Posted By PavementPounder
Changes

I just completed the Perfect Server tutorial for CentOS 5.1 without any problems, but when I did the update it upgraded to 5.2 and I didn't realize it. Are there major differences between the 5.1 and...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.