Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: miguelpinheiro
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 5th December 2013, 15:29
Replies: 9
Views: 702
Posted By miguelpinheiro
It is a single server. I saw in the cron.log...

It is a single server.

I saw in the cron.log a line that seems to be the reason to not backup the mysql database:



It seems that a table is missing although in the schema it was mentioned....
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 5th December 2013, 03:21
Replies: 9
Views: 702
Posted By miguelpinheiro
Hi Till. I've checked again the backup...

Hi Till.

I've checked again the backup tonight and it was created BUT no MySql tables are being saved. My backup mode is "Backup all files in web directory as root user".

Can you please confirm...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th December 2013, 12:44
Replies: 9
Views: 702
Posted By miguelpinheiro
Did it. It seems I already had those packages...

Did it. It seems I already had those packages installed.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th December 2013, 12:30
Replies: 9
Views: 702
Posted By miguelpinheiro
I checked that. It seems all ok. I'm...

I checked that. It seems all ok.

I'm attaching an image..

By the way, I'm using IspConfig admin panel to se the backups with my admin user instead of using a client's user. I mention this...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th December 2013, 12:03
Replies: 9
Views: 702
Posted By miguelpinheiro
Thanks for the tip. I was checking and the root...

Thanks for the tip. I was checking and the root password is correctly set here.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th December 2013, 04:31
Replies: 9
Views: 702
Posted By miguelpinheiro
Question Site backups are not being created

Hi!
I read the manual to check if there is any missing configuration reagarding automatic site backups and it seems I have all the options correctly configured.

I tried:

1) set in Server...
Forum: General 14th December 2008, 19:33
Replies: 7
Views: 3,452
Posted By miguelpinheiro
It is working now!!! Thanks alot Falko.

It is working now!!!

Thanks alot Falko.
Forum: General 13th December 2008, 20:05
Replies: 7
Views: 3,452
Posted By miguelpinheiro
Falko, here is the result: ...

Falko,
here is the result:


root@ks32171:/home/admin# ls -la /var/www/web1/

total 172636
drwxrwxrwx 9 web1_miguel web1 4096 2008-12-13 00:50 .
drwxr-xr-x 7 root root ...
Forum: General 13th December 2008, 01:59
Replies: 7
Views: 3,452
Posted By miguelpinheiro
Till, I rechecked - uncheck, wait a couple of...

Till,
I rechecked - uncheck, wait a couple of minutes and check it again -Maildir option as you told me and still can't receive emails.

Here is another mail.log extract after the changes:

Dec...
Forum: General 12th December 2008, 10:06
Replies: 7
Views: 3,452
Posted By miguelpinheiro
Thanks for answering till. The maildir is...

Thanks for answering till.

The maildir is checked. However, I will uncheck it, wait a couple of minutes and check it back again just in case.

I will update this thread with the results.
...
Forum: General 12th December 2008, 00:24
Replies: 7
Views: 3,452
Posted By miguelpinheiro
Question Suddenly can't receive email - please help

Hi there!

I'm running ISPConfig 2.2.28 on Ubuntu 8.04 32 bit.

A few days ago I stoped from receiving any email from the domain I have with Ispconfig.
However I'm able to send email from any...
Forum: General 24th November 2008, 23:42
Replies: 41
Views: 33,535
Posted By miguelpinheiro
Wink I get syntax ok. I guess everything is working...

I get syntax ok.
I guess everything is working fine..

Thanks for your support Falko.
Forum: General 23rd November 2008, 15:00
Replies: 41
Views: 33,535
Posted By miguelpinheiro
Yes I did. Here is how the file looks like: ...

Yes I did. Here is how the file looks like:


root@ks32171:/etc/apache2# ls -la envvars

-rw-r--r-- 1 root root 378 2008-06-25 15:49 envvars

root@ks32171:/etc/apache2# /etc/apache2/envvars &&...
Forum: General 22nd November 2008, 16:15
Replies: 41
Views: 33,535
Posted By miguelpinheiro
I update my codomain configuration checking...

I update my codomain configuration checking CREATE DNS option and it is now working.
Anyway Falko, did you noticed anything strange in my configuration files?
Forum: General 22nd November 2008, 15:35
Replies: 41
Views: 33,535
Posted By miguelpinheiro
[QUOTE=falko;156270]Try . /etc/apache2/envvars...

[QUOTE=falko;156270]Try
. /etc/apache2/envvars && httpd -t

Here the result:

/etc/apache2/envvars && httpd -t

bash: /etc/apache2/envvars: Permission denied
Forum: General 21st November 2008, 19:58
Replies: 41
Views: 33,535
Posted By miguelpinheiro
Question I still couldn't get subdomains to work with...

I still couldn't get subdomains to work with ISPConfig.

I noticed that Vhosts_ispconfig.conf has the subdomain rule:

###################################
#
# ISPConfig vHost Configuration File...
Forum: General 21st November 2008, 14:57
Replies: 41
Views: 33,535
Posted By miguelpinheiro
Question Unable to make subdomains - web server do not start

I'm running the same problem. I tried backing up Vhosts_ispconfig.conf and rename the last Vhosts... file to Vhosts_ispconfig.conf and then wrote httpd -t and I get:

httpd: bad user name...
Forum: General 20th November 2008, 16:22
Replies: 3
Views: 2,523
Posted By miguelpinheiro
I finally get it working. Here are the steps I...

I finally get it working. Here are the steps I followed:
1) disabled joomla ftp layer
2) All the directories listed in Help->Info->Permissions I changed it to 0777.

Regards.
Forum: General 19th November 2008, 08:16
Replies: 3
Views: 2,523
Posted By miguelpinheiro
I did it and still couldn't install any...

I did it and still couldn't install any component. It gave me the same error.

I noticed that some directories and files stills are owned by www-data user instead of web1... user. I'll check this...
Forum: General 18th November 2008, 22:30
Replies: 3
Views: 2,523
Posted By miguelpinheiro
Question File and directory permissions

Hi there!
I'm almost getting crazy with setting the owner, file permisions of my site.
After getting ISPConfig 2 working using the superb How-to guide in Ubuntu 8.04, I installed Joomla 1.5.
...
Forum: General 16th November 2008, 22:31
Replies: 7
Views: 8,962
Posted By miguelpinheiro
I've finished a fresh installation of Ubuntu,...

I've finished a fresh installation of Ubuntu, followed the perfect server guide again and now I'm able to get into email.
I have other problem wich I'll post in a new topic.
Forum: General 16th November 2008, 14:15
Replies: 7
Views: 8,962
Posted By miguelpinheiro
Hummm... I will start from a fresh Ubuntu...

Hummm... I will start from a fresh Ubuntu instalation... I will update this topic with the results.
Forum: General 16th November 2008, 13:53
Replies: 7
Views: 8,962
Posted By miguelpinheiro
Thanks for the support till. I edited the...

Thanks for the support till.
I edited the main.cf file and removed the virtual mail users part from it. I check and the file is now exactly as it states in the perfect server article (ubuntu).
...
Forum: General 16th November 2008, 03:31
Replies: 7
Views: 8,962
Posted By miguelpinheiro
Postfix error: can't use email!! Please help.

Hi!
I've installed ISPConfig on Ubuntu 8.04 desktop following the perfect server guide. By the way, I love it.
Everything is working perfect except the email.
A noticed a had on the...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.