Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: bobby
Forum: Server Operation 9th December 2006, 04:13
Replies: 3
Views: 3,038
Posted By bobby
ok.. locate sc_serv.conf that doesnt do...

ok..
locate sc_serv.conf
that doesnt do anything.

carolina:~ # locate sc_serv.conf
carolina:~ #
Forum: Server Operation 8th December 2006, 06:31
Replies: 3
Views: 3,038
Posted By bobby
ShoutCast simple question

Ok...i feel stupid..but..

i installed Shoutcast streaming mp3 server from Yast onto my Suse 10.0 box, but now i cant find the directory where the binary was installed...apparently im looking for...
Forum: General 26th July 2006, 03:32
Replies: 1
Views: 2,729
Posted By bobby
Startup: Temporary Failure in name resolution

I ran "The Perfect Setup" for Suse 10.0 and ISP Config. Its worked great for about 6 months, but now on boot, when it tries to sync with the ntp time server, it fails and says "temporary failure in...
Forum: Installation/Configuration 26th July 2006, 03:29
Replies: 1
Views: 7,715
Posted By bobby
Startup: Temporary Failure in name resolution

I ran "The Perfect Setup" for Suse 10.0 and ISP Config. Its worked great for about 6 months, but now on boot, when it tries to sync with the ntp time server, it fails and says "temporary failure in...
Forum: Installation/Configuration 11th February 2006, 02:04
Replies: 7
Views: 4,521
Posted By bobby
YESS TILL IS AWESOME!!!!!! i ran that ls and...

YESS TILL IS AWESOME!!!!!!

i ran that ls and noticed that the path to the courier pop was courier-pop not courier-pop3...started that and it worked perfectly

now i just need to get it to start...
Forum: Installation/Configuration 11th February 2006, 02:01
Replies: 7
Views: 4,521
Posted By bobby
carolina:~ # ls -la /etc/init.d/courier* ...

carolina:~ # ls -la /etc/init.d/courier*
-rwxr-xr-x 1 root root 1938 Sep 9 14:34 /etc/init.d/courier-authdaemon
-rwxr-xr-x 1 root root 2376 Sep 9 14:55 /etc/init.d/courier-imap
-rwxr-xr-x 1...
Forum: Installation/Configuration 10th February 2006, 22:40
Replies: 7
Views: 4,521
Posted By bobby
it says: carolina:~ #...

it says:


carolina:~ # /etc/init.d/courier-pop3 start
-bash: /etc/init.d/courier-pop3: No such file or directory
carolina:~ #

ugg
Forum: Installation/Configuration 10th February 2006, 05:43
Replies: 7
Views: 4,521
Posted By bobby
heres the result of netstat -tap Active...

heres the result of netstat -tap

Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
tcp ...
Forum: Installation/Configuration 10th February 2006, 05:27
Replies: 2
Views: 2,982
Posted By bobby
correct. one ssl site per ip. just ssh in and use...

correct. one ssl site per ip. just ssh in and use yast (if u have it..depeding on ur distro) to add another local ip address, then add it to the ip list in ISPConfig and u oughta be good to go.
Forum: Installation/Configuration 10th February 2006, 05:19
Replies: 7
Views: 4,521
Posted By bobby
POP3 Service reported as "stopped"

it actually says its "offline" not "stopped". my mistake

in my installation of ISPConfig 2.1.1 (i know not the latest) the pop3 service doesnt seem to be running. im using postfix following...
Forum: Installation/Configuration 10th February 2006, 05:18
Replies: 3
Views: 9,082
Posted By bobby
oops

oops. sorry. my bad.

this is an ispconfig specific question. it hit the wrong link in the site path menu above. :D

ill repost it in the correct forum. sorry. still answer if u can help though....
Forum: Installation/Configuration 10th February 2006, 05:02
Replies: 3
Views: 9,082
Posted By bobby
POP3 Service reported as "stopped"

in my installation of ISPConfig 2.1.1 (i know not the latest) the pop3 service doesnt seem to be running. im using postfix following EXACTLY how the Suse 10.0 Perfect Install guide says.

SOmeone...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2006, 06:07
Replies: 16
Views: 12,932
Posted By bobby
OK! I got isp-2.1.1 installed. thanks

OK! I got isp-2.1.1 installed.

thanks
Forum: Installation/Configuration 9th February 2006, 02:52
Replies: 16
Views: 12,932
Posted By bobby
im using ISPConfig-2.1.2 (the latest version) ...

im using ISPConfig-2.1.2 (the latest version)

ive tried ISPConfig-2.1.1 which returns the "Could Not Make PHP" error

im running Open Suse 10.0 on an amd athlon xp machine with a 200gb hdd and...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2006, 02:49
Replies: 16
Views: 12,932
Posted By bobby
output of uname -m is: i686 yes i...

output of uname -m is:

i686

yes i followed the "Perfect Install" instructions PERFECTLY. Ive wiped my hdd clean and restarted 3 times now and it always returns an error that has something to...
Forum: Installation/Configuration 8th February 2006, 03:36
Replies: 16
Views: 12,932
Posted By bobby
SAME PROBLEM no 64 Bit

Ok. So im having the EXACT same problem with the error message that protocol was getting before.

Im talking about the php/mysql error, not the quota error. im using ext3 filesystem setup EXACTLY...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.