Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: natewlew
Forum: Installation/Configuration 9th July 2006, 10:12
Replies: 7
Views: 5,134
Posted By natewlew
Yes it is. :) It's just wonder why my from...

Yes it is. :)

It's just wonder why my from address on my emails are nate@www.example.com if I send them with Roundcude?

I've had a lot of fun with Ispconfig! I do like it!:D
Forum: Installation/Configuration 4th July 2006, 04:21
Replies: 7
Views: 5,134
Posted By natewlew
Thanks for all of your help Till. If I use...

Thanks for all of your help Till.

If I use an email client like thunderbird my from address on my emails are nate@example.com instead of nate@www.example.com.
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2006, 23:29
Replies: 9
Views: 3,780
Posted By natewlew
I can't really offer you any help. I used...

I can't really offer you any help.

I used Centos 4.2 32bit and the only difference I noticed was I had some of the software already installed, like quota.
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2006, 22:07
Replies: 7
Views: 5,134
Posted By natewlew
Thanks for your reply Till. What I did is...

Thanks for your reply Till.

What I did is delete my hostname from my site and now I can't get it back.

I had to add (www) to example.com in the Vhosts_ispconfig.conf to fix my problem

I have...
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2006, 00:39
Replies: 7
Views: 5,134
Posted By natewlew
Email problems lead to apache problems

I am having trouble with email addresses. I can't make an address with my domain name alone.

I would like to have:



What I get is:
Forum: Installation/Configuration 25th June 2006, 21:55
Replies: 2
Views: 3,970
Posted By natewlew
Thanks! Worked like a charm:D :D

Thanks! Worked like a charm:D :D
Forum: Installation/Configuration 25th June 2006, 06:36
Replies: 2
Views: 3,970
Posted By natewlew
Ispconfig doesn't start at boot?

I followed the perfect suse 10.1 setup article and I did get it working, but Ispconfig doesn't seem to start at boot. I have a file /etc/init.d/ispconfig_server, but I don't think its doing...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.