Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 61
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: jkrell
Forum: HOWTO-Related Questions 22nd May 2011, 21:54
Replies: 4
Views: 4,859
Posted By jkrell
Found it and have it redirecting to a site I...

Found it and have it redirecting to a site I chose. Thanks for the expalantion. It was very helpful.
Forum: HOWTO-Related Questions 21st May 2011, 18:58
Replies: 4
Views: 4,859
Posted By jkrell
Well, I wouldn't want to stop httpd because then...

Well, I wouldn't want to stop httpd because then my web sites wouldn't work! I'm not sure why you'd even suggest that.

I know how to redirect a web page; I just wasn't sure where the "It works!"...
Forum: HOWTO-Related Questions 20th May 2011, 22:05
Replies: 4
Views: 4,859
Posted By jkrell
Perfect Server shows "It Works" when I go to my IP address

Hi there!

I followed the Ubuntu Perfect Server setup from the tutorials here. All my sites are working great. However, when I actually type in my IP, I get the default Apache "It Works!" page. ...
Forum: Installation/Configuration 22nd March 2011, 14:25
Replies: 6
Views: 2,795
Posted By jkrell
I really owe you guys a lot; I just subscribed. ...

I really owe you guys a lot; I just subscribed. :)
Forum: Installation/Configuration 22nd March 2011, 14:18
Replies: 6
Views: 2,795
Posted By jkrell
I knew that seemed too easy! It is strange that...

I knew that seemed too easy! It is strange that I did not find that how-to upon searching. Thanks for pointing it out!

I will try again, this time following that guide. I am wondering, would...
Forum: Installation/Configuration 22nd March 2011, 00:18
Replies: 6
Views: 2,795
Posted By jkrell
I disabled SELinux. Here's the output of netstat...

I disabled SELinux. Here's the output of netstat -tap
Forum: Installation/Configuration 20th March 2011, 23:08
Replies: 6
Views: 2,795
Posted By jkrell
Problem migrating to new server...

Hi guys. I have a small (but hopefully solvable) problem...

I had ISPConfig2 up and running on an Ubuntu machine that I set up using your howto guide. Due to several reasons, I am switching...
Forum: Installation/Configuration 3rd May 2010, 19:37
Replies: 22
Views: 13,487
Posted By jkrell
Thanks, Falko!

Duh. That did it. Thanks, Falko!

I actually entered:

/etc/init.d/ispconfig_server start

It started OK and I verified the websites were up.

Then, I entered:
Forum: Installation/Configuration 2nd May 2010, 19:37
Replies: 22
Views: 13,487
Posted By jkrell
ISPConfig not working after upgrade to Ubuntu 10.04

Hi. I upgraded from Ubuntu 9.10 to 10.04 this past week, and following the upgrade, ISPConfig appears to no longer be working. Is this a simple fix (for instance, maybe it is just not being started...
Forum: HOWTO-Related Questions 28th December 2009, 19:48
Replies: 0
Views: 2,011
Posted By jkrell
Totally Frustrated with WordPress issue -- PLEASE HELP!

Hi, I am running Ubuntu 9.10 and the Perfect Server setup w/ISPConfig 2.

I installed WordPress on my server without issue. It is running fine.

Now, however, when I try to change the theme, it...
Forum: General 4th August 2009, 16:37
Replies: 7
Views: 3,214
Posted By jkrell
By the way, I am trying to do this through Gmail....

By the way, I am trying to do this through Gmail. I pulled the following text from the Gmail help pages:



Could this be the problem? Is there a way to add that functionality to my ISPConfig...
Forum: General 4th August 2009, 16:27
Replies: 7
Views: 3,214
Posted By jkrell
I've got the log. There are a lot of entries...

I've got the log. There are a lot of entries having to do with SMTP. Falko, can I just e-mail or PM the file to you? I'd rather not sanitize it in order to post it here, lest I remove something...
Forum: General 3rd August 2009, 16:36
Replies: 7
Views: 3,214
Posted By jkrell
netstat -tap produces a ton of results (mostly...

netstat -tap produces a ton of results (mostly because I am online right now using my squid server), obviously, and I do not want to dump the whole output here. The relevant parts that I can see are...
Forum: General 31st July 2009, 18:19
Replies: 7
Views: 3,214
Posted By jkrell
Question regarding e-mail client settings for SMTP server

Hi. I am on Ubuntu 9.04 and used the Perfect Server how-to on this site.

I am trying to configure an e-mail client to send messages using the SMTP client on my server. ISPConfig shows that the...
Forum: HOWTO-Related Questions 17th June 2009, 17:30
Replies: 1
Views: 4,707
Posted By jkrell
Perfect Server -- Quota incompatible with ext4?

Hi all:

I will be doing a fresh install of Ubuntu 9.04 in a couple days (converting from Fedora 10). I understand that Quota is incompatible with the ext4 filesystem, however I would like to use...
Forum: HOWTO-Related Questions 23rd April 2009, 18:24
Replies: 6
Views: 23,063
Posted By jkrell
Additional Information

So I promised additional information. Here is the contents of my Clonezilla backup directory:

[----@----------- 2009-02-22-21-img]$ ls
disk sda-mbr sdc-pt.sf
Info-dmi.txt...
Forum: HOWTO-Related Questions 22nd April 2009, 00:24
Replies: 6
Views: 23,063
Posted By jkrell
Thanks. I am not pissed, just confused. ...

Thanks. I am not pissed, just confused.

Please note that the image that is backed up is LVM and includes three separate drives. Therefore, SDA1, SDB1, and SDC1 are all part of my logical volume...
Forum: HOWTO-Related Questions 21st April 2009, 23:34
Replies: 6
Views: 23,063
Posted By jkrell
I am not sure I understand what you are talking...

I am not sure I understand what you are talking about.

First, if you click on the link I posted, it tells you to type in 'cat [name of image] | gzip -d -c | ntfsclone ... etc., etc.

Where it...
Forum: HOWTO-Related Questions 21st April 2009, 20:16
Replies: 6
Views: 23,063
Posted By jkrell
Emergency -- Need to Restore File from Clonezilla image

So back in February I made a backup image of my Fedora 10 server machine using the howto on this site. The setup of my server is that I have 3 250Gb HDDs setup as one disk using LVM. The backup...
Forum: HOWTO-Related Questions 22nd December 2008, 07:43
Replies: 3
Views: 3,750
Posted By jkrell
Did the trick. I should have remembered this...

Did the trick. I should have remembered this from last time but did not. Anyway, now have F10 up and running and perfect server setup running smoothly with Jinzora, WordPress, Gallery2, etc. ...
Forum: HOWTO-Related Questions 22nd December 2008, 07:41
Replies: 2
Views: 2,736
Posted By jkrell
Worked like a charm -- I switched all refs to 9...

Worked like a charm -- I switched all refs to 9 to 10 in /etc/yum.repos.d/ and ran a yum update and 500+ updates later, I am up to date with no dependency problems. Thanks again for your always...
Forum: HOWTO-Related Questions 19th December 2008, 16:17
Replies: 2
Views: 2,736
Posted By jkrell
Repositories messed up after F10 upgrade...

I recently upgraded our Fedora 9 "Perfect Desktop" to Fedora 10. All went fine, and the system is running smoothly, however when I got some dependency errors, I went to look at my software...
Forum: HOWTO-Related Questions 17th December 2008, 19:14
Replies: 3
Views: 3,750
Posted By jkrell
Thanks, Falko -- I'll try that and report back.

Thanks, Falko -- I'll try that and report back.
Forum: HOWTO-Related Questions 17th December 2008, 00:42
Replies: 3
Views: 3,750
Posted By jkrell
Cannot Log In after perfect desktop/perfect server setup

Hi all!

I installed Fedora 10, did some of the "Perfect Desktop" stuff, did the "Perfect Server" setup from start to finish, then installed ISPConfig. The only other things I did that were not in...
Forum: Installation/Configuration 15th December 2008, 18:30
Replies: 22
Views: 16,759
Posted By jkrell
I did two things when I encountered the problem...

I did two things when I encountered the problem others have experienced (error message when typing quotacheck -avugm) -- 1. I retyped my whole /etc/fstab by hand. 2. I added "c" to the command:
...
Showing results 1 to 25 of 61

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.