Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gee
Forum: General 22nd April 2010, 05:28
Replies: 7
Views: 2,202
Posted By gee
debian regards gary

debian
regards
gary
Forum: General 20th April 2010, 16:49
Replies: 7
Views: 2,202
Posted By gee
as far as i know there might have been a update...

as far as i know there might have been a update but i have not changed any settings
regards
gary
Forum: General 19th April 2010, 09:21
Replies: 7
Views: 2,202
Posted By gee
not dns

The system was working fine could brows to all the website now none all bring back the same ispconfig web mesage. see above. I am browsing to to the sever so it is not dns it seems that ispconfig is...
Forum: General 17th April 2010, 12:48
Replies: 7
Views: 2,202
Posted By gee
cant brows to any websites

Hi
I have ispconfig 3 installed When i try and brows to the websites i receive "This is produced by the file index.html in the web directory." This is on all the domains. I dont know where to even...
Forum: Installation/Configuration 20th August 2009, 10:59
Replies: 11
Views: 10,095
Posted By gee
Unhappy I cheacked my Header scores and most of them...

I cheacked my Header scores and most of them score over 10.

I set my kill score to 6 but still the spam gets through.
I get about 60 to 100 spam email over the kill score a day.
The subject...
Forum: Installation/Configuration 17th August 2009, 11:44
Replies: 11
Views: 10,095
Posted By gee
ISP CONFIG 3 Spam

Hi can anyone please please help.

I am still getting 100 of spams.

Here are my settings. Is there anything im doing wrong? I have my kill level at 6.

Thanks:confused:

use strict;
Forum: Installation/Configuration 17th August 2009, 10:19
Replies: 11
Views: 10,095
Posted By gee
spam delete Ispconfig 3

The spam is being marked as spam but it is not being deleted or rejected on the domain. I have tried selecting the different spam fillets trigger happy. Normal but it still passes it through as...
Forum: Installation/Configuration 12th August 2009, 19:02
Replies: 2
Views: 3,345
Posted By gee
squirrel webmail

I have installed ispconfig 3 as per your debian dockument Every thing seems to work except the squirrel webmail. When you go to http://mail.example.co.za/webmail or http://196.111.111.111/webmail you...
Forum: General 26th April 2009, 20:29
Replies: 1
Views: 2,081
Posted By gee
Red face upgrade ISPConfig 3.0.1 to 3.0.1.1

I have just installed a new server using 3.01 as every time i tried to install 3.0.1.1 it brought an error: Notice: Undefined variable: distbaseid in...
Forum: Installation/Configuration 3rd August 2008, 19:29
Replies: 6
Views: 2,876
Posted By gee
Question help!!!

Hi Falko
I am still struggling to resolve this. I am new to this. I dont understand how to edit the templates. do i just vi into it .I have googled and found that i must edit ( /dev/null in...
Forum: Installation/Configuration 11th July 2008, 04:32
Replies: 6
Views: 2,876
Posted By gee
Exclamation Thanks for the reply I am newbie to linux and...

Thanks for the reply I am newbie to linux and have checked in root but cant find /root/ispconfigisp/conf the files I have in root are(ispconfig usermin_1.340_all.deb webmin_1.410_all.deb). Is it...
Forum: Installation/Configuration 9th July 2008, 23:52
Replies: 6
Views: 2,876
Posted By gee
Thumbs down spam redirect

Hi there
I am Running ispconfig on debian etch perfect setup. I am hosting 7 domains. On 1 of the domains I need to redirect all the spam mail caught on this domain only to a mail box ie...
Forum: Installation/Configuration 9th July 2008, 23:34
Replies: 2
Views: 2,017
Posted By gee
thanks for the reply sorted problem out. iIt was...

thanks for the reply sorted problem out. iIt was a intermittent cable fault. Appertained the quick response
Forum: Installation/Configuration 7th July 2008, 17:53
Replies: 2
Views: 2,017
Posted By gee
users timed out connecting to mail box

i have installed ispconfig on a new server every thing seems to be working exept when the users connect from the internal lan they are timming out downloading there mail error Task '192.168.0.5 -...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.