Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jdg
Forum: General 14th March 2010, 22:49
Replies: 3
Views: 6,979
Posted By jdg
mod_ssl wasn't installed. I just installed it: ...

mod_ssl wasn't installed. I just installed it:

yum install mod_ssl

service httpd restart

Everything is working now!
Forum: General 14th March 2010, 22:21
Replies: 3
Views: 6,979
Posted By jdg
no, it's not listening to 443. httpd is only...

no, it's not listening to 443. httpd is only listening on port 80.
Forum: General 14th March 2010, 08:55
Replies: 3
Views: 6,979
Posted By jdg
https not working after enabling ssl

I just setup a SSL certificate using the instructions documented here: http://www.ispconfig.org/downloads/manual_en/manual_kunde_en_src.htm#4_2_4 (setup certificate thru the ISPConfig control panel)....
Forum: Installation/Configuration 13th January 2010, 04:28
Replies: 1
Views: 3,363
Posted By jdg
co-domains when email is hosted on another server

I have a site setup as follows:

site: www.domain.com
co-domain: domain.com

The e-mail for this site is hosted on an exchange server at a different location. If I try sending e-mail from a...
Forum: Installation/Configuration 12th January 2010, 19:48
Replies: 4
Views: 2,967
Posted By jdg
That worked! Thanks

That worked! Thanks
Forum: Installation/Configuration 12th January 2010, 00:42
Replies: 4
Views: 2,967
Posted By jdg
www.domain.com does not have any co-domains. ...

www.domain.com does not have any co-domains.

cms.domain.com does have a co-domain without the hostname. I think it was added automatically because I have SSL enabled on this site.
Forum: Installation/Configuration 11th January 2010, 05:45
Replies: 4
Views: 2,967
Posted By jdg
Email alias when multiple sites have the same domain

I have three sites that have the same domain name:

cms.domain.com, wiki.domain.com, and www.domain.com

I only plan to use email accounts on the www.domain.com site and that's the only one...
Forum: Installation/Configuration 8th November 2009, 18:58
Replies: 4
Views: 4,579
Posted By jdg
Thanks for your response. I tried accessing the...

Thanks for your response. I tried accessing the control panel again today and got a different error in my web browser. This time I got a Secure Connection failed. It said something about the...
Forum: Installation/Configuration 8th November 2009, 04:01
Replies: 4
Views: 4,579
Posted By jdg
I'd just like to add... ISPConfig is running. I...

I'd just like to add... ISPConfig is running. I just ran:

# service ispconfig_server start
Starting ISPConfig system...
/root/ispconfig/httpd/bin/apachectl startssl: httpd (pid 14534) already...
Forum: Installation/Configuration 8th November 2009, 03:22
Replies: 4
Views: 4,579
Posted By jdg
ispconfig doesn't load after php update

I'm running ISPConfig 2.2.32 on CentOS 5.3. I've been running without any problems, but I just updated ssh and now the ISPConfig control panel will not load. Any ideas what might be wrong?

Steps...
Forum: Installation/Configuration 31st July 2009, 19:04
Replies: 4
Views: 4,050
Posted By jdg
I just discovered that ispconfig will overwrite...

I just discovered that ispconfig will overwrite the /etc/proftpd_ispconfig.conf file. It undoes any changes you make to this file. Instead of commenting out the defaultaddress line in this file,...
Forum: Installation/Configuration 29th July 2009, 02:05
Replies: 4
Views: 4,050
Posted By jdg
I commented out the DefaultAddress line. With no...

I commented out the DefaultAddress line. With no DefaultAddress, it allows me to ftp to 127.0.0.1 and also to the public IP address. I'm assuming this is the solution.
Forum: Installation/Configuration 28th July 2009, 17:05
Replies: 4
Views: 4,050
Posted By jdg
Yes, I did copy all those files. My friend...

Yes, I did copy all those files.

My friend is telling me that the public IP should be the default. I was thinking 127.0.0.1 should be the default and any public IPs should be in the virtual...
Forum: Installation/Configuration 28th July 2009, 06:55
Replies: 4
Views: 4,050
Posted By jdg
FTP not working after restore

I recently had a server crash. I did a new install of ispconfig and imported the backup. I had done this once before with no problems, but this time FTP isn't working.

Here's what I have...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.