Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jokuleo
Forum: Installation/Configuration 8th February 2007, 15:22
Replies: 3
Views: 3,001
Posted By jokuleo
No, it's NOT doing the job... Now the "normal"...

No, it's NOT doing the job... Now the "normal" Mail-Clients are telling that they aren't allowed... Webmail is working... :o
Forum: Installation/Configuration 8th February 2007, 14:55
Replies: 3
Views: 3,001
Posted By jokuleo
Hmmm, could be the same problem... ...

Hmmm, could be the same problem...

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=10449

Sorry, this thread did not show up in my searches...
Forum: Installation/Configuration 8th February 2007, 14:51
Replies: 3
Views: 3,001
Posted By jokuleo
Webmail and main.cf

Hello, it seems that if I dont't add

check_relay_domains

to "smtpd_recipient_restrictions ="

Webmail (Uebimiau and Squirrelmail) is not able to send Mails to the "outside world".

I...
Forum: Installation/Configuration 21st March 2006, 12:18
Replies: 5
Views: 3,787
Posted By jokuleo
OK, I think I found it. Its the configuration of...

OK, I think I found it. Its the configuration of the virtual host for the admin panel in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf

Thanks

Joscha
Forum: Installation/Configuration 21st March 2006, 12:12
Replies: 5
Views: 3,787
Posted By jokuleo
Just before reading through the whole thread: If...

Just before reading through the whole thread: If this is the description on how to rebuild the ispconfig certificates (as in the faq) I allready did that.
Forum: Installation/Configuration 21st March 2006, 12:01
Replies: 5
Views: 3,787
Posted By jokuleo
I think I have the same problem: After changing...

I think I have the same problem:
After changing the hostname in every location I know of and rebuilding the security thing, theres still a message when opening webmail: "You are connecting to...
Forum: Installation/Configuration 15th March 2006, 16:44
Replies: 1
Views: 3,071
Posted By jokuleo
Hiding "users" the clients should not edit themselves

Hello again, first of all I want to tell you that my installation is running VERY fine now! Thanks for this great piece of software!

Just one more question:

Is it possible to hide a "user" the...
Forum: Installation/Configuration 7th March 2006, 02:58
Replies: 12
Views: 5,603
Posted By jokuleo
The workaround described before did not work for...

The workaround described before did not work for me, netstat -tap output seems ok but when trying to use for example the smtp port I got an error concerning symbolic links (and such a symbolic link...
Forum: Installation/Configuration 6th March 2006, 16:18
Replies: 26
Views: 10,636
Posted By jokuleo
Regarding this I would like to ask another...

Regarding this I would like to ask another question. When a dns server points to my IP I can use my own domain, cant I? I was sure I could but now I wonder if I was right... The serverkompetenz...
Forum: Installation/Configuration 6th March 2006, 14:17
Replies: 12
Views: 5,603
Posted By jokuleo
Hmm, thats not exactly what makes me quite...

Hmm, thats not exactly what makes me quite happy, but since I wont spend all my time on this perhaps Im going to install courier and perhaps building myself a little extra script for keeping track...
Forum: Installation/Configuration 6th March 2006, 12:48
Replies: 12
Views: 5,603
Posted By jokuleo
So, I have to use the mail address when using...

So, I have to use the mail address when using Uebimiau and the username when connecting with a local mail client? Good to know! Nevertheless thats not the problem here. I tried every combination of...
Forum: Installation/Configuration 5th March 2006, 23:28
Replies: 12
Views: 5,603
Posted By jokuleo
@falko I really would like to use maildirs...

@falko

I really would like to use maildirs (as I described, an installation with courier was no problem at all, everything worked wonderful), but if I got the forums right, the quota-function of...
Forum: Installation/Configuration 5th March 2006, 21:06
Replies: 12
Views: 5,603
Posted By jokuleo
The user is in both files. I created another one...

The user is in both files. I created another one -> shows up in both files -> same problem...

Using POP3 and not POP3s I get from Thunderbird: "Sending of password did not succeed. Mail server...
Forum: Installation/Configuration 5th March 2006, 20:32
Replies: 12
Views: 5,603
Posted By jokuleo
OK, I set up another server, because some of my...

OK, I set up another server, because some of my problems were caused by misconfigured and mixed up local Domains like home.lan and home without .lan (Im trying a lot at the moment with different...
Forum: Installation/Configuration 5th March 2006, 17:11
Replies: 12
Views: 5,603
Posted By jokuleo
E-Mail _without_ courier and activating maildir

Hi, first I would like to thank you for this great control panel. I really would like to contribute something but this has to wait, until I got some things done.

Now the problem:


Thats not...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.