Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 40
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MattJo.
Forum: Installation/Configuration 31st January 2011, 18:27
Replies: 6
Views: 2,121
Posted By MattJo.
Falko, Thanks. I do have PHP enabled--Fast...

Falko,

Thanks. I do have PHP enabled--Fast CGI.

thanks,

Matt
Forum: Installation/Configuration 30th January 2011, 18:18
Replies: 6
Views: 2,121
Posted By MattJo.
Falko, That command reports: apache2:...

Falko,

That command reports:

apache2: bad user name ${APACHE_RUN_USER}

I was able to get apache started again--for some reason the squirrelmail.conf file that was created in the conf.d...
Forum: Installation/Configuration 29th January 2011, 21:29
Replies: 6
Views: 2,121
Posted By MattJo.
pititis, Thanks, but I followed that...

pititis,

Thanks, but I followed that tutorial--I titled my post "Problem: Enabling SquirrelMail For Your Web Sites On An ISPConfig 3 Server" specifically for that reason. I suppose I could have...
Forum: Installation/Configuration 29th January 2011, 20:41
Replies: 6
Views: 2,121
Posted By MattJo.
Problem: Enabling SquirrelMail For Your Web Sites On An ISPConfig 3 Server

Hello,

I am running 10.10 with ISPC 3 (which was upgraded from 10.04).

I attempted to enable the symlink so that squirrelmail is accessible from mydomain/webmail.

However, I received an...
Forum: Installation/Configuration 29th October 2010, 08:01
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
So I did that, rebooted, and reinstalled per the...

So I did that, rebooted, and reinstalled per the instructions for FTP without TLS and I am getting the same problem as prior to uninstall and I can't access my FTP account for my site even via normal...
Forum: Installation/Configuration 27th October 2010, 16:56
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
I have tried from within the LAN on which the...

I have tried from within the LAN on which the server resides and have the same problem (although maybe the forced IP has something to do with it?)

I will try offsite access today.

Should it not...
Forum: Installation/Configuration 27th October 2010, 01:11
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
OK so I set ForcePassiveIP and PassivePortRange...

OK so I set ForcePassiveIP and PassivePortRange in /etc/pure-ftpd/conf/ and restarted pure-ftpd and also rebooted the server.

I also opened the appropriate ports in ISPConfig and my router, but I...
Forum: Installation/Configuration 26th October 2010, 21:53
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
Do I set the passive response ip with this...

Do I set the passive response ip with this command:

sudo pure-ftpd -P xxx.xxx.xxx.xxx


?

thanks,

Matt
Forum: Installation/Configuration 26th October 2010, 21:25
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
Falko, I use a linux based UTM that was...

Falko,

I use a linux based UTM that was scanning FTP traffic--I turned this off and was able to get more info from Filezilla--its still failing to connect but it looks like the FTP server is...
Forum: Installation/Configuration 25th October 2010, 08:21
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
None. I also had problems trying to get TLS to...

None. I also had problems trying to get TLS to work correctly with postfix as well as it happens.
Forum: Installation/Configuration 21st October 2010, 08:27
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
falko, I tried from a Mac and a Windows...

falko,

I tried from a Mac and a Windows machine (one local and one remote) both with Filezilla with both active and passive. I checked the firewalls on the server and the gateway can't see...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2010, 18:54
Replies: 13
Views: 5,877
Posted By MattJo.
FTP and TLS on 10.10 Perfect Server with ISPC3

Hello,

I recently upgrade to 10.10 and 3.0.3 and was able to get most errors resolved, but I have run into a problem after enabling TLS is PureFTP. I get the following in Filezilla

Response: ...
Forum: General 19th October 2010, 07:20
Replies: 7
Views: 7,319
Posted By MattJo.
Thanks to you both. That did it--as I don't see...

Thanks to you both. That did it--as I don't see the errors in the logs anymore.

Although I've this in ISPConfig Cron - Log now

PHP Notice: Undefined offset: 1 in...
Forum: General 16th October 2010, 17:05
Replies: 7
Views: 7,319
Posted By MattJo.
falko, No, I didn't reconfigure anything-i...

falko,

No, I didn't reconfigure anything-i just "entered" through everything as default or selected keep old settings in both the Ubuntu update and ISPConfig update.

thanks,

Matt
Forum: General 16th October 2010, 05:07
Replies: 7
Views: 7,319
Posted By MattJo.
Hi Till, I updated ISPConfig after the...

Hi Till,

I updated ISPConfig after the Ubuntu update and I didn't reconfigure anything that I recall.

thanks,

Matt
Forum: General 15th October 2010, 16:48
Replies: 7
Views: 7,319
Posted By MattJo.
Amavis/ClamAv problem

Not Sure where to post this, but I recently screwed up trying to upgrade ClamAV and subsequently had to reinstall it per the ISPConfig instructions. Thought it was ok. Shortly afterwards I upgraded...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2010, 07:47
Replies: 9
Views: 7,536
Posted By MattJo.
thanks for the help

I installed Joomla to web/ and things are working great.


One question though: What account has the files for the "default" web page. The one that you see when you first install ISPConfig.
...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2010, 06:54
Replies: 9
Views: 7,536
Posted By MattJo.
ISPConfig 3 Sites and Joomla

Hello All,

I own one domain at the moment and it is the domain I used for the ISPConfig 3 setup. So I created a client for it (me) and then attached this record to my e-mail, sites, and DNS for...
Forum: Installation/Configuration 13th June 2010, 00:12
Replies: 3
Views: 4,819
Posted By MattJo.
Encrypted Authentication, Port 587, and a Noob

So forget the part about the server behind a NAT--that was me being dense.

I was going to ask all sorts of specific questions, but it occurs to me that my basic understanding of the mailing...
Forum: Installation/Configuration 12th June 2010, 07:41
Replies: 11
Views: 3,966
Posted By MattJo.
Problems

Mark,

So for whatever reason I got this to work, but then I "fussed" with things and it stopped working. Part of the problem is that I am using the mail client on a PPC leopard for testing with...
Forum: Installation/Configuration 12th June 2010, 07:35
Replies: 3
Views: 4,819
Posted By MattJo.
Postfix behind NAT router woes

Hi,

So, things "work" so-to-speak, but I have read that because my server is behind a NAT router postfix will function as an open relay. I think I have verified that it is with an e-mail test, but...
Forum: Installation/Configuration 9th June 2010, 07:35
Replies: 11
Views: 3,966
Posted By MattJo.
telnet port 25/465

Hi Mark (and anyone else).

So I looked at master.cf and am lost. Do I just uncomment the following items:

#smtps inet n - - - - smtpd
# -o...
Forum: Installation/Configuration 8th June 2010, 17:28
Replies: 11
Views: 3,966
Posted By MattJo.
Thanks, I will try this tonight. Interesting...

Thanks, I will try this tonight.

Interesting I always thought TLS was more secure.

thanks,

Matt
Forum: Installation/Configuration 8th June 2010, 17:04
Replies: 2
Views: 5,021
Posted By MattJo.
Secure FTP/FTP only

Till,

Incidently, how do I (or can I) creat a secure FTP account independent of the sites functionality within ISPConfig? Can you point me to a reference/guide if there is one?

thanks,

Matt
Forum: Installation/Configuration 8th June 2010, 17:00
Replies: 2
Views: 3,164
Posted By MattJo.
Security Steps

Till,

Thanks very much. Any other suggested/must-do security steps I should take, besides, checking the logs? I have limited SSH access to my IP's only. Would increasing the fail2ban time help?
...
Showing results 1 to 25 of 40

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.