Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: captnops
Forum: Server Operation 6th February 2008, 16:29
Replies: 7
Views: 2,820
Posted By captnops
# See /usr/share/postfix/main.cf.dist for a...

# See /usr/share/postfix/main.cf.dist for a commented, more complete version


# Debian specific: Specifying a file name will cause the first
# line of that file to be used as the name. The...
Forum: Server Operation 5th February 2008, 18:31
Replies: 7
Views: 2,820
Posted By captnops
I have enabled "Server requires authentication"...

I have enabled "Server requires authentication" on my client, but the mail never seems to route so that I may fetch it. The error seems to indicate that it is being refused by my mail server when a...
Forum: Server Operation 4th February 2008, 16:47
Replies: 7
Views: 2,820
Posted By captnops
Thank you for you assistance with this. I...

Thank you for you assistance with this.

I had found that recommendation is another post previously, so I did set the domains to external mail in ISPConfig, but the problem still exists.

Other...
Forum: Server Operation 2nd February 2008, 19:22
Replies: 7
Views: 2,820
Posted By captnops
Postfix Problem

I am running the Perfect Ubuntu 7.10 server setup. I installed and everything worked fine. My needs changed and I my mail server was being hosted at my registrar site and I have updated the mx...
Forum: Server Operation 25th January 2008, 01:25
Replies: 1
Views: 15,570
Posted By captnops
Postfix SMTP Access Denied Error

Platform: Perfect Ubuntu 7.10 Server w/ISPCONFIG

I am able to send mail from a pop client to another domain without problem. When I attempt to reply to the email, I receive the following error:...
Forum: Installation/Configuration 24th January 2008, 20:20
Replies: 4
Views: 6,909
Posted By captnops
I have looked under ISPConfig -- Tools and do not...

I have looked under ISPConfig -- Tools and do not understand how to install squirrelmail from there.

I was under the impression that following the HOW TO for Ubuntu Perfect Server that I would be...
Forum: Installation/Configuration 23rd January 2008, 20:25
Replies: 6
Views: 16,762
Posted By captnops
netstat output: Active Internet...

netstat output:


Active Internet connections (only servers)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
tcp 0 0 0.0.0.0:3306 ...
Forum: Installation/Configuration 23rd January 2008, 16:28
Replies: 6
Views: 16,762
Posted By captnops
Thank you for the help. I have control over the...

Thank you for the help. I have control over the firewall on this circuit and I have allowed port 110.

Any other thoughts?

Thank you for the help.

Todd
Forum: Installation/Configuration 23rd January 2008, 04:38
Replies: 6
Views: 16,762
Posted By captnops
Question NO POP3!!! Ubuntu 7.10 Perfect Server

Everything is configured and 90% working.

Postfix SMTP is fine. I can send mail without problem.
The user on the server can receive mail without problem (mail shows in users maildir)

I can...
Forum: Installation/Configuration 23rd January 2008, 00:02
Replies: 4
Views: 6,909
Posted By captnops
ISPConfig/Squirrelmail

I have installed the Ubuntu 7.10 Perfect Server, and I need a webclient.

I have followed the Squirrelmail On Your ISPConfig Server Within 10 Easy Steps tut and when I access the webmail site, it...
Forum: Installation/Configuration 21st January 2008, 18:10
Replies: 6
Views: 3,279
Posted By captnops
Should I add just "Options + FollowSymLinks", or...

Should I add just "Options + FollowSymLinks", or the entire .htaccess file for this site?

Thanks
Forum: Installation/Configuration 18th January 2008, 21:43
Replies: 3
Views: 3,662
Posted By captnops
it did, and now it does again. I had not...

it did, and now it does again. I had not refreshed the cache on my DNS server to update.

Thanks for the help.

Todd
Forum: Installation/Configuration 18th January 2008, 20:46
Replies: 3
Views: 3,662
Posted By captnops
URGENT!! Website no longer publicly accessible

My website: http://www.justoutboards.com is longer reachable from the internet. Compounding this issue is that justoutboards.com is reachable, but does not display or load completely.

I am...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2008, 17:05
Replies: 1
Views: 23,882
Posted By captnops
Question Dns & Ispconfig

I am working on setting up my BIND server, and was having some trouble. I can get to my sites for domain http:// ww.justoutboards.com (http://www.justoutboards.com), but I cannot send mail to that...
Forum: Installation/Configuration 17th January 2008, 01:39
Replies: 6
Views: 3,279
Posted By captnops
You were correct about the Options +...

You were correct about the Options + FollowSymLinks line in the .htaccess (that is to say i have one in there, not that i tested to see if that caused the error) :D

Out of necessity (because my...
Forum: Installation/Configuration 17th January 2008, 01:36
Replies: 2
Views: 2,586
Posted By captnops
I went back and recreated the server using (found...

I went back and recreated the server using (found in another thread authored by you) the tried and true "copy & paste" method of installation.

Once completed, it functioned as advertised.
...
Forum: Installation/Configuration 17th January 2008, 01:33
Replies: 6
Views: 3,279
Posted By captnops
I am not that bright! :D Immediately after...

I am not that bright! :D

Immediately after posting this, I checked the error log at the site level and saw the .htaccess errors.

Thank you for the confirmation.
Forum: Installation/Configuration 17th January 2008, 01:05
Replies: 6
Views: 3,279
Posted By captnops
500 Internal Server Error

I have just completed the Perfect Ubuntu 7.10 server install and the ISPConfig install.

Once the install was completed, I installed a web applicaton/site to the single site that I created and was...
Forum: Installation/Configuration 15th January 2008, 00:36
Replies: 2
Views: 2,586
Posted By captnops
Question Perfect Server-Ubunut Gutsy Gibbon-SASLAUTHD

I am following the Perfect Server-7.10 How to and when I get to the point where I have to edit "vi /etc/default/saslauthd", vim creates a new file.

I check /etc/default, and their is no saslauthd...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.