Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Paladinemishakal
Forum: Installation/Configuration 3rd January 2011, 12:05
Replies: 1
Views: 2,276
Posted By Paladinemishakal
Nginx and PHP and Fastcgi

Hi All,

I am trying to migrate a website from Apache2 to Nginx. The new server is installed with Debian Lenny + Nginx 0.6.32 + PHP 5.2.6 + FastCGI.

I have the following directory structure:
1....
Forum: Installation/Configuration 21st June 2010, 09:52
Replies: 0
Views: 1,497
Posted By Paladinemishakal
Configuring Iptables

Hi All,

I have a problem with configuring iptables. I have the following servers setup in a cloud environment:
Server #1
eth0
IP: 109.123.94.15
GW: 109.123.94.1

eth0:1
IP: 10.0.2.139
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2009, 15:15
Replies: 0
Views: 1,871
Posted By Paladinemishakal
Setup 2 network adapter in a team

Hi All,

I have a server with 2 network adapters which was running Win2k3 previously but now I have to redeploy them to run Debian Lenny.

In Windows, the network adapters are configured to run...
Forum: HOWTO-Related Questions 12th February 2009, 06:38
Replies: 1
Views: 5,854
Posted By Paladinemishakal
Unhappy Awstats config problem

Hi All,

I am having some problem with configuring awstats on Debian sarge and Apache2. I have multiple vhosts configured in Apache2 and I have also install awstats to enable log statistics for...
Forum: HOWTO-Related Questions 22nd January 2009, 05:20
Replies: 3
Views: 3,639
Posted By Paladinemishakal
Thumbs up Problem solved

Thanks for the advice. I also found out from another post in hackthissite.org and email the writer (WhiteAcid) asking how to verify it.

To find out how to check which module is loaded in Apache2,...
Forum: HOWTO-Related Questions 20th January 2009, 12:05
Replies: 3
Views: 3,639
Posted By Paladinemishakal
Running Vhosts Under Separate UIDs/GIDs With Apache2 mpm-itk On Debian Etch

Hi All,

I am looking at doing up a site with Apache running as different user. I have google and found the steps to do it...
Forum: Installation/Configuration 11th November 2008, 10:54
Replies: 2
Views: 5,231
Posted By Paladinemishakal
HAProxy + Nginx

Hi Falko,

Thanks for the info. I ended up building HAProxy from souce :) and following your tutorial after that. Great tutorial you have there.

From your tutorial, you make use of Apache2. As I...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2008, 10:19
Replies: 2
Views: 5,231
Posted By Paladinemishakal
HAProxy Installation problem

Hi,

I am installing HAProxy on Debian Etch and got this error when trying to get the packages from Lenny.

----------------------------------------------------------------------
sudo apt-get...
Forum: Installation/Configuration 13th August 2008, 07:02
Replies: 5
Views: 4,943
Posted By Paladinemishakal
Hi, I think I did not ask my question...

Hi,

I think I did not ask my question correctly. What I want to ask is that in creating email user accounts, where does this data get save in to? Is it save into the ispconfig main database which...
Forum: Installation/Configuration 12th August 2008, 06:44
Replies: 5
Views: 4,943
Posted By Paladinemishakal
MySQL and Email hosting

Hi Till,

Thanks for the reply. Another question I have is regarding the MySQL DB. When I create a site, under the Basic Tab, there is this MySQL option which according to the manual is to allow...
Forum: Installation/Configuration 11th August 2008, 07:16
Replies: 5
Views: 4,943
Posted By Paladinemishakal
Red face Squirrelmail customization

Hi All,

I have installed the standard CentOS 5.2 with ISPConfig 2.2.4. I downloaded the Squirrelmail .pkg from www.ispconfig.org and use the Update Manager to install Squirrelmail.

I noticed...
Forum: Server Operation 3rd January 2008, 09:12
Replies: 0
Views: 11,455
Posted By Paladinemishakal
Angry Postfix out-of-office autoreply

Hi All,

I am new to this forum. I have a problem with installing the out-of-office autoreply feature in Postfix.

My server configuration are:
1. Debian...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.