Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Fumble
Forum: Installation/Configuration 5th November 2014, 12:46
Replies: 6
Views: 223
Posted By Fumble
Ok, I know why... And there is nothing about...

Ok, I know why... And there is nothing about ispconfig, you were right!


For those that are interested by the answer, it is because of Percona (Mysql fork).

When starting MySQL, this is...
Forum: Installation/Configuration 5th November 2014, 12:37
Replies: 6
Views: 223
Posted By Fumble
That's the think, I don't mention this file at...

That's the think, I don't mention this file at all in my configuration...
[client]
port = 3306
socket = /var/run/mysqld/mysqld.sock
[mysqld_safe]
socket =...
Forum: Installation/Configuration 4th November 2014, 16:14
Replies: 6
Views: 223
Posted By Fumble
Ok, so were does this came from? In fact...

Ok, so were does this came from?

In fact what make me think it is "because" of ISPconfig, is that when you have error creating a new DNS zone for exemple, a pri.domain.tld.err will be created.
...
Forum: Installation/Configuration 4th November 2014, 15:21
Replies: 6
Views: 223
Posted By Fumble
database server .err file

Hello guys,

On a database server, I have a file in /var/lib/mysql named

"$hostname".err

With a lot of logs... Like mysql warning, errors, and stuff.

This file is... huge.
Forum: Installation/Configuration 28th August 2014, 14:17
Replies: 5
Views: 591
Posted By Fumble
I just figured out that $max_servers didn't...

I just figured out that $max_servers didn't changed correctly...

So I just reapplied it and now I have more than 2 amavis process that are running... So, active queue seems to run more faster!
...
Forum: Installation/Configuration 28th August 2014, 13:54
Replies: 5
Views: 591
Posted By Fumble
hi, no, there is no error, it is just...slow...

hi,

no, there is no error, it is just...slow

i am not blacklisted, and yes, I do have valid name servers configure.

Thanks for your help
Forum: Installation/Configuration 28th August 2014, 11:43
Replies: 5
Views: 591
Posted By Fumble
slow Postfix Active queue

Hello,

My main issue, is that my active queue is too slow...

This server is use as a MX, so he is just forwarding email to other server. And he is receiving a lot of message. I would like him...
Forum: Installation/Configuration 22nd July 2014, 10:04
Replies: 2
Views: 291
Posted By Fumble
I've tried to modify {tmpl_var name='port'} for...

I've tried to modify {tmpl_var name='port'} for {tmpl_var name='81'}

But it doesn't seem to work...

Any help will be appreciate...
Forum: Installation/Configuration 18th July 2014, 09:47
Replies: 2
Views: 291
Posted By Fumble
anybody? I am sure it s super simple... the...

anybody?

I am sure it s super simple... the only think to know is where to change this value :)
Forum: Installation/Configuration 16th July 2014, 11:25
Replies: 2
Views: 291
Posted By Fumble
VirtualHost on different port

Hi Guys,

I know that this is a subject that has already been discuss several times on this forum, and there is RFE request about that, but I can't find something clear to achieve this!

So, I...
Forum: Installation/Configuration 21st November 2013, 10:53
Replies: 7
Views: 2,261
Posted By Fumble
Thumbs up I just did what you suggested Croydon and that's...

I just did what you suggested Croydon and that's OK now! So thank you very much.
Next upgrade, I will automatically say "yes" to the reconfigure questions on all the slaves, not only on one.
...
Forum: Installation/Configuration 20th November 2013, 22:58
Replies: 7
Views: 2,261
Posted By Fumble
That's a good idea, but, am I suppose to be able...

That's a good idea, but, am I suppose to be able to run ispconfig_update.sh again?

If I do, it says that there is no update available.... Which is true :)

How can I do? (sorry if it s a stupid...
Forum: Installation/Configuration 20th November 2013, 18:05
Replies: 7
Views: 2,261
Posted By Fumble
Yes I did, at least on one of the slaves (I have...

Yes I did, at least on one of the slaves (I have 9 slaves) as said here:
http://www.faqforge.com/linux/controlpanels/ispconfig3/how-to-update-ispconfig-3/

It is probably important to say that...
Forum: Installation/Configuration 20th November 2013, 12:14
Replies: 7
Views: 2,261
Posted By Fumble
In addition, I tried to this: from slave: ...

In addition, I tried to this:

from slave:
mysql -u root -p
mysql -h panelServerIP -u root -p

this is OK
Forum: Installation/Configuration 20th November 2013, 11:54
Replies: 7
Views: 2,261
Posted By Fumble
Can't connect to MySQL server (DB::__construct Can't connect)

Hello,

I run a multiple server configuration in 3.0.5.3.

I recently update from 3.0.4 to 3.0.5.3. Since then, master can't push configuration on slave anymore...

I can see add in the master...
Forum: Plugins/Modules/Addons 6th September 2013, 15:06
Replies: 1
Views: 1,089
Posted By Fumble
Thumbs up solved

I figure out the issue... It's because of the version of RC, the version on the depot in squeez is a 0.3... It work way better with the uptodate version 0.9.x

Problem solved! thank you
Forum: Plugins/Modules/Addons 6th September 2013, 11:43
Replies: 1
Views: 1,089
Posted By Fumble
Display issue with roundcube preferences

Hello,

I have an issue with roundcube on ISPconfig 3.

In roundcube, when I go to preferences/account, the page do not display correctly (as seen below).
...
Forum: General 25th July 2013, 14:06
Replies: 2
Views: 772
Posted By Fumble
Ok, so, it seems that autorespond is working in...

Ok, so, it seems that autorespond is working in fact, but not when I set it for "Now". If I make it start "in the past" even just 15 min in the past it's working...

I don't quite well understand...
Forum: General 25th July 2013, 13:07
Replies: 2
Views: 772
Posted By Fumble
Autoresponder doesn't work

Hi everyone,

I am using ISPConfig 3.0.5.2 on a Debian 6 with courier and maildrop.

Everything works find except... the autoresponder... Here is what I can see:

When I configure the...
Forum: Installation/Configuration 12th February 2013, 09:16
Replies: 2
Views: 781
Posted By Fumble
Thank you for the answer ! That's what I was...

Thank you for the answer !

That's what I was thinking, and that's logic...

Ok, I'm gonna keep only one master with the interface so. Thanks again for the advice.
Forum: Installation/Configuration 11th February 2013, 18:43
Replies: 2
Views: 781
Posted By Fumble
Multiple control panel

Hello all,

I think I already know the answer, but prefer to ask.

Is there a matter to have not only one server the ISPConfig Web-Interface in a cluster.

I mean, if I add a server to the...
Forum: Installation/Configuration 4th February 2013, 17:11
Replies: 1
Views: 534
Posted By Fumble
Services Monitoring

Hi,

I have some "mail" server that are only MTA. I have no IMAP or POP3 services installed.

So in the ISP monitoring interface, a got error, because of those services that are "offline".

I...
Forum: Installation/Configuration 16th February 2010, 19:25
Replies: 5
Views: 2,207
Posted By Fumble
Nop, my IP is not blacklisted...

Nop, my IP is not blacklisted...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2010, 14:48
Replies: 5
Views: 2,207
Posted By Fumble
Now, regular Mailbox can receive but I steal...

Now, regular Mailbox can receive but I steal cannot send with webmail.

Mail forward doesn't work either, a got those in mail.log file:

(when sending to a "mailforward")
Feb 9 13:38:59...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2010, 14:16
Replies: 5
Views: 2,207
Posted By Fumble
Unable to use Email...

Greetings everyone,

I've just install ISPConfig 3.0.1.6, everythings works find!

Except the all email module...

In fact, I can create mailbox, mailforward,... But none of them are working.
...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.