Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: staatslot
Forum: General 27th February 2011, 10:43
Replies: 28
Views: 26,467
Posted By staatslot
Update succesful

Hi Till,

I've been installing this update on all my servers yesterday, thanks mate!
Really appreciate al the work you're been doing! I'll keep my membership up-to-date to support you guys! Thanks!
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2010, 11:36
Replies: 6
Views: 4,084
Posted By staatslot
no problem. Open the...

no problem.
Open the /usr/local/ispconfig/server/conf/vhost.conf.master file on your webserver, not the server ispconfig is running. Browse to the part that reads ...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2010, 16:51
Replies: 6
Views: 4,084
Posted By staatslot
Thumbs up thanks Till, I changed that file and now it works...

thanks Till, I changed that file and now it works fine!
Maybe something to fix for the next major release?

Thanks a lot!
Forum: Installation/Configuration 19th September 2010, 16:04
Replies: 6
Views: 4,084
Posted By staatslot
suphp + ssl runs as www-data

Hi all,

I think I've found a nasty bug in ISPconfig 3.0.2.2.
When a site that has suphp enabled runs at port 443 (SSL) php doens't run as the suphp user, but as www-data. When displaying that...
Forum: Installation/Configuration 13th September 2010, 10:24
Replies: 2
Views: 2,448
Posted By staatslot
Thanks, that cleared something up. I works just...

Thanks, that cleared something up.
I works just as long as I don't use the * for automatic subdomain.
I prefer the * so all subdomains are being redirected, but i'm glad this works for now!
Forum: Installation/Configuration 12th September 2010, 12:19
Replies: 2
Views: 2,448
Posted By staatslot
aliasdomain doesn't redirect

Hi all,

This is the situation:
I have www.website1.com and www.website2.com
www.website1.com is installed as a website, so it has a folder on the server and everything works fine.

I want...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2010, 11:08
Replies: 5
Views: 2,614
Posted By staatslot
The server is in production so i prefer not to...

The server is in production so i prefer not to run beta versions there. But if the next version fixes the problem: great! Waiting for a stable 3.0.3 then.. Any ideas when it will be released? Thanks...
Forum: Installation/Configuration 5th September 2010, 22:22
Replies: 5
Views: 2,614
Posted By staatslot
I'm afraid I already have the latest stable...

I'm afraid I already have the latest stable version (3.0.2.2) running.
So unfortunately the problem remains the same. Any ideas? Thanks in advance.
Forum: Installation/Configuration 5th September 2010, 13:21
Replies: 5
Views: 2,614
Posted By staatslot
large error.log files

Hi,

I'm using ISPConfig3 for approximately 25 website now, and I've noticed that many websites have (very) large error.log files.

I've searched the forums here and I have been looking through...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2010, 11:44
Replies: 1
Views: 1,364
Posted By staatslot
SSL not enabled but client can stil create a certificate

I created a client and a website for this client as admin.

I did not checked the box SSL for this website, but when logging in as the client I can still create and save an SSL certificate? Am I...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.