Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Scratchpad
Forum: Server Operation 17th April 2011, 19:16
Replies: 8
Views: 4,522
Posted By Scratchpad
Hmm, I would double check that you are not doing...

Hmm, I would double check that you are not doing a reject somewhere else, and maybe post your amavisd.conf file without comments.
Forum: Server Operation 12th April 2011, 16:05
Replies: 8
Views: 4,522
Posted By Scratchpad
Just a basic question, but, does the email...

Just a basic question, but, does the email account spamadmin@mydomain.com exist? Or, is it an alias to another account in /etc/aliases or in your virtual aliases table?
Forum: Server Operation 11th April 2011, 16:31
Replies: 8
Views: 4,522
Posted By Scratchpad
I used Amavisd with ClamAV for my virus scanning...

I used Amavisd with ClamAV for my virus scanning and have it setup so that an email gets sent to virus-alert@example.com whenever a virus is detected.

I also use Amavisd with SpamAssassin to do...
Forum: Server Operation 11th April 2011, 16:19
Replies: 6
Views: 15,199
Posted By Scratchpad
Thanks. Actually I did use PuTTy. However, I was...

Thanks. Actually I did use PuTTy. However, I was copying & pasting from several different tutorials (from CentOS, to Debian, to Ubuntu, etc) to get my setup up and running that somewhere along the...
Forum: Server Operation 11th April 2011, 00:51
Replies: 6
Views: 15,199
Posted By Scratchpad
!!resolved!!

Ahhhh, well after a few days of troubleshooting I have FINALLY found the problem!!!

When I copied/pasted from Falko's excellent tutorial...
Forum: Server Operation 11th April 2011, 00:21
Replies: 6
Views: 15,199
Posted By Scratchpad
Ahh, this has really got me boggled. When I...

Ahh, this has really got me boggled.

When I telnet in, I can authenticate using AUTH PLAIN, but, still get the relay access denied error....


[root@fox named]# telnet mail.local-example.com 25...
Forum: Server Operation 10th April 2011, 21:44
Replies: 6
Views: 15,199
Posted By Scratchpad
Also, I just wanted to point out, if I add my...

Also, I just wanted to point out, if I add my client IP address to the trusted networks I have no problem and can send/receive email without any issues so the problem must have to do with postfix...
Forum: Server Operation 10th April 2011, 21:39
Replies: 6
Views: 15,199
Posted By Scratchpad
Postfix SMTP Auth to Dovecot Not Working -- HELP!

Hello Everyone! First off, would love to say Thanks to everyone here at HowToForge! I have been a fan for a long time now and love the tutorials that are one here!

This is the first time I have...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.