Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: radnet
Forum: Installation/Configuration 26th May 2006, 04:16
Replies: 3
Views: 5,234
Posted By radnet
yes it does. hosts shows 127.0.0.1 ...

yes it does.

hosts shows
127.0.0.1 server1.xxxx.xx server1 localhost

I also continued on with the appache install and php doesn't seem to install (Appache2-mod_php) because it is showing...
Forum: Installation/Configuration 25th May 2006, 08:19
Replies: 3
Views: 5,234
Posted By radnet
Exclamation Postfix telnet session hangs.

I've been following The Perfect setup for Mandriva and it states:

To see if SMTP-AUTH and TLS work properly now run the following command:
telnet localhost 25
After you have established the...
Forum: Installation/Configuration 25th May 2006, 08:12
Replies: 9
Views: 4,865
Posted By radnet
Thanks Falko for all the help. I tried 2005LE....

Thanks Falko for all the help. I tried 2005LE. Worked fine. So, what the problem was with 2006 is beyone me. I'm now having another issue with postfix, but I'll post that in a new thread.

Thanks...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2006, 14:42
Replies: 9
Views: 4,865
Posted By radnet
One more thing... It also keeps coming up...

One more thing...

It also keeps coming up with the following whenever I use an urpmi command:

unable to retrieve pathname for removable medium "Installation Free CD1 (cdrom1)
unable to...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2006, 14:20
Replies: 9
Views: 4,865
Posted By radnet
Cool One line at a time...

Sorry for the delay in replying, as I've been out of town.

I've changed the line as you suggested. I now get these errors on boot:

Mounting local filesystems: mount point auto does not exist...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2006, 06:57
Replies: 9
Views: 4,865
Posted By radnet
Question Alright then, I'm using the right urpmi code. :) ...

Alright then, I'm using the right urpmi code. :)

I opened up the Netfinity 5000 to have a look at how it's all hooked up.

It is an IDE CDrom hooked to the IDE cable where it is marked "CDROM"...
Forum: Installation/Configuration 17th May 2006, 17:44
Replies: 9
Views: 4,865
Posted By radnet
Red face It's an IDE. A question...if the wrong urpmi...

It's an IDE.

A question...if the wrong urpmi was installed (I'm thinking I used an i586 version on an PIII - should I have used a x86_64?) would that have anything to do with it? :confused:
Forum: Installation/Configuration 17th May 2006, 06:29
Replies: 9
Views: 4,865
Posted By radnet
Unhappy CDROM not present after initial install v.10.2

Somewhat of a newbie, but I'm configuring an IBM Netfinity 5000 to act as a server. Followed Falko Timme's Perfect setup for Mandriva 2006. When I get to installing software, using his list, zip,...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.