Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: CJMostert
Forum: Installation/Configuration 13th November 2006, 22:58
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Check mail log

Ummm I am not sure how to check the mail logs?? Do i do this from a command line and what file do i check or dos ISPConfig provide this function??

Thanx
Forum: Installation/Configuration 7th November 2006, 21:08
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
My date on my system is OK. I did check as i...

My date on my system is OK. I did check

as i said:
1. If I send mail from with in my network to an outside address the mail gets their very quickly

2. If I send mail from an outside mail...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2006, 21:06
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Slow Mail

Halo again.

Reacently my mail seemed to be 24 hour late. I can send mail AOK from my mail server and it does go through very quickly to the outside world, But when i send mail from outside to the...
Forum: Installation/Configuration 25th October 2006, 22:22
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Halo They do the DNS thing for me as well. ...

Halo

They do the DNS thing for me as well.

Thanx
Forum: Installation/Configuration 5th October 2006, 22:39
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
MX and DynDNS

Hallo again.

All About MX:
I have baught my host names from/at DynDns.
1. Do I need to add a MX record at them as I use ISPConfig and do run a DNS server?
2. If the answer is no to Q1 then:...
Forum: Installation/Configuration 3rd October 2006, 23:34
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Thank you, Falko! I remember this type of...

Thank you, Falko!

I remember this type of line from you set up of ISPConfig I will have a look at your ISPConfig set up again as well as the scripts in the given path. I am using Fedora 5 as per...
Forum: Installation/Configuration 3rd October 2006, 00:25
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
I actualy do not think I did this. :( Will...

I actualy do not think I did this. :( Will remember to do this next time.


Man you r very clever!! The problem is that My Linux experience is outdated by 7 years and only got a server up and...
Forum: Installation/Configuration 28th September 2006, 09:20
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Small Bug & a Question

One bug tough:
I had 1 site <MySite.com> and setted up a few mailboxes (asdf@MySite.com)... all working
Then i changed the domain <USEMySite.com> and all went ok on the save but all of a sudden the...
Forum: Installation/Configuration 25th September 2006, 21:07
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
I never timed it but it seams like between 1 and...

I never timed it but it seams like between 1 and 5 minutes :mad:

It is just a problem when i try to add lots of mail boxes with all teir settings... I can however live with thant.

One bug...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2006, 22:07
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Cool I got it working!!!!!!!!!!!:D Thanx guys!!!! It...

I got it working!!!!!!!!!!!:D Thanx guys!!!!
It does seem to take a long time to save the data and even allow UebiMiau! client to log on, could this be speeded up? and why is it so slow?

Now I...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2006, 00:15
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Thanx for the answers. I created the...

Thanx for the answers.

I created the customer, and tried to add a site for this customer but is says: The name www.<MySite>.com is already in use by another site or domain.
What now?
Forum: Installation/Configuration 18th September 2006, 23:46
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Ok, this is the situation: I have 1 webaddress...

Ok, this is the situation:
I have 1 webaddress assigned to my name: www.<MySite>.com this is registered at DYNDNS.com
I have a Windows server currently hosting my website and a Linux Fedora 5...
Forum: Installation/Configuration 18th September 2006, 22:40
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Thumbs up Setup of a Mail Server

Yea!! :cool: my server restarted with no errors!!
Now i just have to get the mail server side setup. I am trying to go throught the ISPConfig manual but am strugeling. I do not want to use this...
Forum: Installation/Configuration 18th September 2006, 22:07
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
/etc/init.d/named restart Stopping named:...

/etc/init.d/named restart
Stopping named: [FAILED]
Starting named:


It just hangs at this stage and neer get started
_______________________________________________________

netstat - tap...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2006, 00:56
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Unhappy Back again, Please Help

Hallo. Sorry for not comming back I had loads of stuff to do and only got round to get on with my Linux server. I still have the same problem, Named does not start and the system just hangs. I tried...
Forum: General 17th August 2006, 21:28
Replies: 9
Views: 4,988
Posted By CJMostert
Server not starting!!!

Thanx guys but :


My server does not even wana start! it just hangs. :confused:

Is there a way to tell the server to TOTALY skip this step on loading/starting the Fedora system...

Thanx
...
Forum: Installation/Configuration 17th August 2006, 21:24
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Thumbs down Not starting...

Hallo... as i said previously my server does not even start now. It gets to the Fedora loading screen where you can click on the "link" to see more detail on HOW the Fedora system loads and at that...
Forum: Installation/Configuration 15th August 2006, 15:25
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
Server do not start!

Hallo.

This morning my server does not even wana start...:mad:
the details are as follows:

Bringing up Loopback interface: OK
Bringing up interface eth0: OK
Starting...
Forum: General 15th August 2006, 15:24
Replies: 9
Views: 4,988
Posted By CJMostert
Server does not even start

Hallo.

This morning my server does not even wana start...:mad:
the details are as follows:

Bringing up Loopback interface: OK
Bringing up interface eth0: OK
Starting...
Forum: Installation/Configuration 14th August 2006, 22:26
Replies: 48
Views: 24,363
Posted By CJMostert
[quote=falko]Which BIND? On your primary or...

[quote=falko]Which BIND? On your primary or secondary name server? What's the output of
Code:

netstat -tap

? Any errors in the log files?

Hallo...
I did the Fedora 5 install you provided...
Forum: General 14th August 2006, 22:23
Replies: 9
Views: 4,988
Posted By CJMostert
Bind not working eigther

[QUOTE=falko]Which BIND? On your primary or secondary name server? What's the output of netstat -tap? Any errors in the log files?

Hallo...
I did the Fedora 5 install you provided Falko (THANX)...
Forum: Installation/Configuration 14th August 2006, 22:12
Replies: 4
Views: 3,826
Posted By CJMostert
Reinstallinf Fedora 5

Hallo all
It was much quicker to reinstall the Fedora 5... I did it in 3 or so hours thanx in any case:)
Forum: Installation/Configuration 7th August 2006, 19:50
Replies: 4
Views: 3,826
Posted By CJMostert
More info

O btw this is what my terminal show after the "mysqld_safe --init-file=~/mysql-init &" command:

Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
STOPPING server from pid file...
Forum: Installation/Configuration 7th August 2006, 19:45
Replies: 4
Views: 3,826
Posted By CJMostert
MySQL Server password reset.

Hallo
I have tried EVERY THING!!! I followed the setup:http://www.howtoforge.com/perfect_setup_fedora_core_5_p4 but thought to provide a secure pass for my MYSQL SERVERand forgot that Linux uses...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.