Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: scenic2
Forum: Installation/Configuration 10th February 2014, 22:10
Replies: 8
Views: 1,188
Posted By scenic2
Now, when this problem was solved, I have another...

Now, when this problem was solved, I have another question:

To update or not to update my server?

I have a list of update to made but I'm afraid to do these updates because of previous...
Forum: Installation/Configuration 11th November 2013, 19:12
Replies: 8
Views: 1,188
Posted By scenic2
PROBLEM SOLVED! apache2-mod_fcgid Like...

PROBLEM SOLVED!

apache2-mod_fcgid

Like I supposed in my previous post the problem was with apache2-mod_fcgid module.
To resolve the problem you need to uninstall and reinstall this module. ...
Forum: Installation/Configuration 11th November 2013, 11:18
Replies: 8
Views: 1,188
Posted By scenic2
Still in trouble... :confused: Anyone can...

Still in trouble... :confused:

Anyone can help me?

Thanks
Forum: Installation/Configuration 4th November 2013, 08:52
Replies: 8
Views: 1,188
Posted By scenic2
I have two servers with same problem. Both with...

I have two servers with same problem. Both with OpenSuse 12.2

My apache error log:

[Mon Nov 04 08:16:51 2013] [warn] [client MY EXTERNAL IP] mod_fcgid: error reading data, FastCGI server closed...
Forum: Installation/Configuration 5th August 2013, 13:39
Replies: 7
Views: 2,472
Posted By scenic2
Phpmyadmin or webmail is working fine only in mod-php mode.

OK. I made another (little) step.

Phpmyadmin or webmail is working fine only in mod-php mode.

When I switch to Fast-CGI, CGI, Su-PHP, or PHP-FPM the appear.
So, what should I do? What's the...
Forum: Installation/Configuration 27th July 2013, 09:16
Replies: 7
Views: 2,472
Posted By scenic2
I don't know how to do that but i will google it...

I don't know how to do that but i will google it first.
Thanks
Forum: Installation/Configuration 18th July 2013, 11:32
Replies: 7
Views: 2,472
Posted By scenic2
So, nobody knows?

So, nobody knows?
Forum: Installation/Configuration 16th July 2013, 14:12
Replies: 7
Views: 2,472
Posted By scenic2
I think the problem is about permission of...

I think the problem is about permission of /srv/www/htdocs folder because I made an experiment:
1. Moved folder phpMyAdmin inside to mydomain (/srv/www/clients/client1/web1/web),
2. removed...
Forum: Installation/Configuration 15th July 2013, 00:06
Replies: 7
Views: 2,472
Posted By scenic2
Question Browser downloads php file instead of showing me the web page

Hello,

In Ispconfig 3.0.5.2 on OpenSuse 12 with Apache I have the following problems:

Problem 1.

When i try to access
http://www.mydomain.com/phpmyadmin
or...
Forum: Installation/Configuration 28th January 2009, 07:39
Replies: 9
Views: 5,500
Posted By scenic2
Yes, of course! :) My new server is ready....

Yes, of course!
:)

My new server is ready. Actually this new server is my old server with a new motherboard. The old motherboard Asus P5K Premium Wi-Fi-AP was broken. After 6 months without...
Forum: Installation/Configuration 27th January 2009, 09:37
Replies: 9
Views: 5,500
Posted By scenic2
I can't login

I didn't change anything so I don't know what I should do.
Last night I uninstalled ISPConfig keeping site, user, etc.
I reinstalled ISPConfig and now the login page is OK but I can't login (ERROR...
Forum: Installation/Configuration 26th January 2009, 21:46
Replies: 9
Views: 5,500
Posted By scenic2
The backup of joomla was made with joomlapack...

The backup of joomla was made with joomlapack extension. So: unzip the backup and the rest is like a normal joomla instalation.
My error_log look like:

[Mon Jan 26 21:18:38 2009] [error] PHP...
Forum: Installation/Configuration 15th January 2009, 17:21
Replies: 9
Views: 5,500
Posted By scenic2
Thanks Till. I have the last one (2.2.29) ...

Thanks Till.

I have the last one (2.2.29)
Only Joomla Site.

last editet: I think the problem is about apache user (wwwrun) but i don't know how to handle this.
Forum: Installation/Configuration 15th January 2009, 10:53
Replies: 9
Views: 5,500
Posted By scenic2
IspConfig login trouble

Hi all,
I have a very strange problem. I installed IspConfig on my OpenSuse 11 server and for few days everything works fine. I restored my Joomla site and i supposed everything works ok. I said i...
Forum: Installation/Configuration 3rd November 2008, 17:05
Replies: 11
Views: 10,491
Posted By scenic2
Problem SOLVED

The problem was in lines 1584-185 from portsentry.c
the original look like this:
1583 printf ("PortSentry - Port Scan Detector.\n");
1584 printf ("Copyright 1997-2003 Craig H. Rowland...
Forum: Installation/Configuration 29th October 2008, 16:41
Replies: 11
Views: 10,491
Posted By scenic2
I have the same problem on 2 servers with OpenSuse 11

WHAT CAN I DO?

This is my screen

server1:/tmp/portsentry_beta # make linux
SYSTYPE=linux
Making
cc -O -Wall -DLINUX -DSUPPORT_STEALTH -o ./portsentry ./portsentry.c \
...
Forum: Installation/Configuration 13th September 2008, 14:45
Replies: 19
Views: 6,679
Posted By scenic2
Sorry for my delay

I was in vacantion.
Yes, The AppArmor is down.
Now, i can connect from my home LAN but from office LAN still can't connect.
Thank You for your advice and for all you do for as.
Thank You again.
Forum: Installation/Configuration 5th September 2008, 12:06
Replies: 19
Views: 6,679
Posted By scenic2
I have the Same Problem "500 Illegal PORT command"

I have openSuse 11 with ISPConfig. (http://www.howtoforge.com/perfect-server-opensuse11)
I already tried all of the suggestions you post and the problem is the same.

I try to connect with Total...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.