Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sneaky_russian
Forum: Suggest HOWTO 25th October 2006, 11:55
Replies: 8
Spf
Views: 6,217
Posted By sneaky_russian
tried that and was still getting the problems i...

tried that and was still getting the problems i mentioned before :confused:
Forum: Suggest HOWTO 6th October 2006, 17:12
Replies: 8
Spf
Views: 6,217
Posted By sneaky_russian
i just cant get the config right either it...

i just cant get the config right
either it rejects all emails from domains which do not have an SPF record or it does nothing at all
(mind you i was running Plesk when i tried all this)
I have now...
Forum: Suggest HOWTO 5th October 2006, 19:37
Replies: 8
Spf
Views: 6,217
Posted By sneaky_russian
yeah thats what i used but i just couldnt get it...

yeah thats what i used but i just couldnt get it working
Forum: Suggest HOWTO 5th October 2006, 17:01
Replies: 8
Spf
Views: 6,217
Posted By sneaky_russian
Spf

Does anyone know of any decent SPF how to's?

I keep getting stuck with it either rejecting all emails from domains without spf records, or with nothing happening at all

I would like to use it...
Forum: Installation/Configuration 26th September 2006, 19:05
Replies: 4
Views: 3,553
Posted By sneaky_russian
its not installed i already check that well...

its not installed i already check that

well i given up on this one now and installed qmail with sql which runs very well so far - fingers crossed

thanks for your help anyway
Forum: Installation/Configuration 26th September 2006, 01:13
Replies: 4
Views: 3,553
Posted By sneaky_russian
ok i have come across another problem i can...

ok i have come across another problem
i can send/receive email ok but its extremley slow and looking in the mail log im seeing this:

Sep 25 18:11:03 mail imapd: Failed to connect to socket...
Forum: Installation/Configuration 25th September 2006, 21:33
Replies: 4
Views: 3,553
Posted By sneaky_russian
ok figured it out I didnt have...

ok figured it out

I didnt have cyrus-sasl-sql installed
although i cannot find any mention of this requirement on the guide
Forum: Installation/Configuration 25th September 2006, 21:15
Replies: 4
Views: 3,553
Posted By sneaky_russian
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (Fedora Core 5)

I have followed this guide step by step and have come across this problem.
I have formatted and started again and still get the same problem

If i telnet to the server i get this:
# telnet...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.