Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dagg
Forum: Installation/Configuration 30th September 2008, 19:33
Replies: 3
Views: 2,675
Posted By dagg
i should be seeing vhosts_ispconfig files with a...

i should be seeing vhosts_ispconfig files with a timestamp appended to them. They are not showing up.
Forum: Installation/Configuration 30th September 2008, 02:09
Replies: 2
Views: 2,542
Posted By dagg
default folder for subdomains?

is there any way to set a separate default folder for a subdomain?

for example, domain.tld is going to go to /var/www/domain.tld
what im trying to get to happen is sub.domain.tld winds up pulling...
Forum: Installation/Configuration 30th September 2008, 02:06
Replies: 3
Views: 2,675
Posted By dagg
vhosts_ispconfig not getting backed up

ok, so i have reimaged the machine and started from scratch. The install appears to have gone fine, the problem im running into is that Vhosts_ispconf.conf is not getting backed up, but somehow, new...
Forum: Installation/Configuration 29th September 2008, 22:26
Replies: 6
Views: 9,002
Posted By dagg
quick question on something you said here Falko, ...

quick question on something you said here Falko,
you said use a domain that is not going to be for a website... what problems exactly could i run into doing that? I have my server set as...
Forum: Server Operation 27th September 2008, 05:28
Replies: 4
Views: 2,510
Posted By dagg
scratch this... im gonna have to reimage the...

scratch this...
im gonna have to reimage the machine... the OS is completely toast at this point
Forum: Server Operation 27th September 2008, 02:43
Replies: 4
Views: 2,510
Posted By dagg
nope... i get no results with that. also when i...

nope... i get no results with that.
also when i look at ps, apache is not running at all

it has never started successfully since i reinstalled it, been getting the same error the entire time.
...
Forum: Server Operation 27th September 2008, 01:46
Replies: 4
Views: 2,510
Posted By dagg
apache2 cant start getting error

so i decided with all the problems that i was having to backtrack my install steps and start from scratch....

im now running into a hitch when i go to install apache
server:/etc/apache2# cat...
Forum: General 18th September 2008, 21:28
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
well, i guess i dont really have much choice on...

well, i guess i dont really have much choice on this but to just give up and move to another package.

i removed the offending domain and re-entered it AND THATS ALL and now the domain that WAS...
Forum: General 17th September 2008, 02:02
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
i have one last configuration issue... when i...

i have one last configuration issue...
when i go to create domain2.tld it says that there is already a security certificate and will not let me create it the same way i redid domain1.tld...
it...
Forum: General 17th September 2008, 00:35
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
in digging around the forums, i noticed some...

in digging around the forums, i noticed some references to going inot the co-domains tab.. so i decided to look in there... i get the following error:

The name www.domain2.tld is already in use...
Forum: General 16th September 2008, 21:32
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
both.... i set it up as the root... same way i...

both....
i set it up as the root... same way i set up domain1.tld

none of the A records are working either however.. only thing working is the first domain & thats it.
Forum: General 16th September 2008, 08:49
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
im getting somewhere (i think) I removed all...

im getting somewhere (i think)
I removed all clients and sites and started from scratch. The first domain worked correctly when i browse to the root of domain1.tld... but any new A records do not...
Forum: General 16th September 2008, 04:04
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
well, backed up the original, renamed the latest...

well, backed up the original, renamed the latest one with the date to .conf and it WAS working. now its overwritten the vhosts_ispconfig.conf with a blank document and now im getting another .conf...
Forum: General 15th September 2008, 21:59
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
Ok, i think i have just about everything working...

Ok, i think i have just about everything working now... but i have one remaining problem which may be related.

when i type the root domain in a browser, i get the shared IP page... when i type in...
Forum: General 15th September 2008, 20:26
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
ok... got that fixed.... now im getting the...

ok... got that fixed....
now im getting the shared IP page.

I do know that the IP is correct and not currently behind a firewall
so no im tracking down that problem...

(edit)
i checked...
Forum: General 15th September 2008, 20:18
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
output of httpd -t is: Syntax error on line...

output of httpd -t is:

Syntax error on line 52 of /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf:
Invalid command 'php_admin_flag', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server...
Forum: General 14th September 2008, 21:04
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
no.. he isnt familiar with it... but thanks for...

no.. he isnt familiar with it... but thanks for that info, that would explain a couple things.

yes, there are several of them with appended dates.

and i do have a Vhosts_ispconfig.conf file in...
Forum: General 13th September 2008, 22:55
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
ok.. i had a friend get into the box and start...

ok.. i had a friend get into the box and start digging around....
even though i followed the instructions to the letter... i wound up getting two instances of apache2 running at the same time.
...
Forum: General 13th September 2008, 22:11
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
IP is correct and yes, followed the step by step...

IP is correct and yes, followed the step by step exactly.... no issues with OS setup or installing ISPconfig this go round.
Forum: General 13th September 2008, 13:43
Replies: 19
Views: 5,020
Posted By dagg
vhosts not working?

i finally got ispconfig installed, and went to add the first domain, but no matter what i do, all i get is the "it works!" apache2-default page.
i did take a look at the vhosts.conf file and its...
Forum: Installation/Configuration 8th September 2008, 23:53
Replies: 8
Views: 3,509
Posted By dagg
ok.. so other than just using apt-get to try and...

ok.. so other than just using apt-get to try and get the package, how do i fix the dependency problems? apt-get is not going to work in this case because of the messed up dependencies so mearly...
Forum: Installation/Configuration 8th September 2008, 21:48
Replies: 8
Views: 3,509
Posted By dagg
i have already done the update and upgrade......

i have already done the update and upgrade... getting the same thing.

Went back to my IS guy (who unfortunately didnt have time to work on any of this at the time) and he says that i dont have ANY...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2008, 23:13
Replies: 8
Views: 3,509
Posted By dagg
also, i talked to one of my IS guys who has...

also, i talked to one of my IS guys who has installed ISPconfig before and he said i could skip the dev packages... which i did.

*edit*
so i have gotten through the server config but i can see...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2008, 22:58
Replies: 8
Views: 3,509
Posted By dagg
# # deb cdrom:[Debian GNU/Linux 4.0 r3 _Etch_ -...

#
# deb cdrom:[Debian GNU/Linux 4.0 r3 _Etch_ - Official i386 NETINST Binary-1 20080218-14:15]/ etch contrib main


deb http://ftp.us.debian.org/debian/ etch main
deb-src...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2008, 07:50
Replies: 8
Views: 3,509
Posted By dagg
getting dependency errors on libmysqlclient install

im getting the following error during the debian 4 install walkthrough

The following packages have unmet dependencies:
libmysqlclient15-dev: Depends: zlib1g-dev but it is not going to be...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.