Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Melchior
Forum: Installation/Configuration 28th February 2012, 18:58
Replies: 1
Views: 921
Posted By Melchior
Does ISPConfig not work with Open-VCP (VM) [no iptable support]

Hi,

I tried to get ISP COnfig 3 running on a virtual machine. But it never sync master to slave. So I checked the cron manually. While running the cron on the slave by typing...
Forum: Installation/Configuration 27th February 2012, 22:11
Replies: 1
Views: 858
Posted By Melchior
solved! had to update my master to latest...

solved!

had to update my master to latest version :)
Forum: Installation/Configuration 27th February 2012, 22:00
Replies: 1
Views: 858
Posted By Melchior
[solved] Multiserver: Added Slave not shown up @master

hi guys,

I'm getting trouble while trying to add a new slave to my master. I installed ispconfig at new slave without any problems / error messages (had done this successfully already some time...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2009, 14:41
Replies: 14
Views: 28,458
Posted By Melchior
Hi, for all those preferring to use FastCgi...

Hi,

for all those preferring to use FastCgi I want to supply my little tweaked version of this great post (thx Tosser).

Also if you've got problems to execute the outdated patch this could help...
Forum: General 14th January 2009, 15:48
Replies: 3
Views: 2,978
Posted By Melchior
hi falko, nope the mail queue is empty right...

hi falko,

nope the mail queue is empty right now,
after rebooting the server (postfix was stopped before because the mail queue increased dramaticaly) no more mails went to mail queue. The queue...
Forum: General 13th January 2009, 20:36
Replies: 3
Views: 2,978
Posted By Melchior
uoohhh, mail contents are now WRONG

I restarted the server and waited until 100 Messages are sent. After that no more messages are incoming.

but:

If I'm now sending myself an email, it seems to work fine

but when I open the...
Forum: General 13th January 2009, 20:07
Replies: 3
Views: 2,978
Posted By Melchior
Exclamation Help: Postfix is sending/flooting OLD EMAILS (2007) to nobody: Mail Delivery Failure

hi there,

I've got very much trouble today.

By dotdeb packages I tried to update to mysql 5.1 whereas some dependencies were broken.

After tweaking around 1.5 hours I just get it work again...
Forum: Installation/Configuration 21st December 2008, 12:22
Replies: 1
Views: 2,705
Posted By Melchior
multiple IPs=Problems with Bind9 (with certain ip it works, but status is offline)

Hi,

I lastly installed two additional IPs to my server so I got 3 IPs at all.

By doing this I mentioned problems while my slave dns was getting
notified about new zone info from master because...
Forum: Installation/Configuration 17th November 2008, 17:50
Replies: 3
Views: 2,920
Posted By Melchior
hi falko, thx for reply. top forum. top...

hi falko,

thx for reply.
top forum. top support. and top ISPCONFIG. I love it!

My doubts to provide a large file came up that the file gets served dynamic by php.

Some time ago I tried to...
Forum: Installation/Configuration 14th November 2008, 12:11
Replies: 3
Views: 2,920
Posted By Melchior
Supplying big downloadable files on a webserver (>1gb)

Hi there,

I need a solution to supply big files over a webserver. Those should be downloaded auth-protected (login/passwd) over http and php.

Until now I used mod_xsendfile (click...
Forum: Installation/Configuration 7th October 2008, 19:04
Replies: 7
Views: 7,074
Posted By Melchior
hi, the server is housed in ffm/germany, ...

hi,

the server is housed in ffm/germany,

when I'm sending from office (static ip) no problem are occuring.
only from home via dialup I get spam ranked,

greetings,
melchior
Forum: Installation/Configuration 7th October 2008, 09:07
Replies: 7
Views: 7,074
Posted By Melchior
hi, I just tested the new config from home...

hi,

I just tested the new config from home (where's no static ip)

The mail is rated again as spam:
(no, vitaminp is no pill selling : )

header

Date: 7. Oktober 2008 08:02:05 MESZ
Forum: Installation/Configuration 6th October 2008, 11:37
Replies: 7
Views: 7,074
Posted By Melchior
hi till, myhostname =...

hi till,


myhostname = balthasar.saxxxus.net


sacratus.net is my technical domain.

for mx-entries in dns i'm using: 'mail.oxxxxo.de'
I tried to use 'balthasar.saxxxtus.net' but then mail...
Forum: Installation/Configuration 5th October 2008, 16:28
Replies: 7
Views: 7,074
Posted By Melchior
Help: Outgoing Emails (no dialup) are getting spam-ranked by HELO_DYNAMIC_IPADDR

Hello,
I'm having big troubles. I just get noticed that I've got a spam-problem with my outgoing emails. Hope somebody can help me..

I've got two domains: SAMPLE-A.NET and SAMPLE-B.NET Both are...
Forum: Installation/Configuration 6th January 2008, 14:57
Replies: 42
Views: 18,101
Posted By Melchior
thx, I just sent you a cropped logile. would...

thx, I just sent you a cropped logile.

would be nice to get the problem tracked down. I've
to do some mail account settings, and don't want to
drive to the datacenter again :)

regards,...
Forum: Installation/Configuration 5th January 2008, 22:56
Replies: 42
Views: 18,101
Posted By Melchior
crashed

exactly same problem.

I just updated some email data. After that, I couldn't login to
my imap accounts. Login by ssh also failed for every user with:

:~# ssh_exchange_identification:...
Forum: General 27th December 2007, 23:34
Replies: 4
Views: 4,426
Posted By Melchior
Talking hehe sorry, I totally forgot that I once...

hehe sorry,

I totally forgot that I once patched ISPConfig to run with suExec-Support (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=4606).

after patching again all works fine now :)

thx
Forum: General 27th December 2007, 20:06
Replies: 4
Views: 4,426
Posted By Melchior
thx for reply. patching works. but, uhmm,...

thx for reply. patching works.

but, uhmm, did ispconfig kicked-off suexec support at all?

php access failes now with:
[Thu Dec 27 18:53:48 2007] [error] [client 78.50.242.21] (2)No such file...
Forum: General 27th December 2007, 13:46
Replies: 4
Views: 4,426
Posted By Melchior
update 2.2.18, suexec and php_admin_flag safe_mode (not wanting suphp) are failing

Hello,
after I switched over to newest version 2.2.18 I got in trouble with
Vhosts_ispconfig.conf.

Any changes didn't get written. So I reverted last written one and got
this failure:
Syntax...
Forum: Installation/Configuration 25th December 2007, 14:16
Replies: 1
Views: 2,080
Posted By Melchior
Question ispconfig was interrupted while updating

hi there :)

I've got a problem.
I just tried to update from 2.2.14 to 2.2.18.

When I was asked to enter an email-adress where Spamreports have to go, my ssh-connection timed out and gets...
Forum: Tips/Tricks/Mods 3rd October 2007, 21:04
Replies: 91
Views: 72,560
Posted By Melchior
hi till, I am now using dovecot and its...

hi till,
I am now using dovecot and its working very well :)

but now there's another problem. The isp's email-username is limited to n-characters so I get in trouble while using...
Forum: Tips/Tricks/Mods 3rd October 2007, 18:42
Replies: 91
Views: 72,560
Posted By Melchior
Unhappy Hello, I can't get the patch to work :( I...

Hello,

I can't get the patch to work :(
I think the problem is in the converter-script that creates the userdb for courier.

I little modified the script to get debug messages:

...
Forum: Installation/Configuration 21st July 2007, 16:49
Replies: 4
Views: 2,578
Posted By Melchior
ah cool, thx. I've used the Perfect Setup...

ah cool, thx.
I've used the Perfect Setup Guide. I only asked myself what use "httpd User" in server-settings panel has

marco
Forum: Installation/Configuration 21st July 2007, 16:11
Replies: 4
Views: 2,578
Posted By Melchior
hey Till, on the bottom of my apache2.conf I...

hey Till,
on the bottom of my apache2.conf I found the following rows I didn't append manually.

if ispconfig won't apply changes like apaches username and usergroup (like www-root) on webpanel...
Forum: Installation/Configuration 20th July 2007, 15:25
Replies: 4
Views: 2,578
Posted By Melchior
apache2.conf won't be stored after applying

hi there,
I'm new to ISPConfig and little bit confused how it is dealing the apache2.conf in general.

I'm on debian etch installed by Perfect setup and everything is working fine expecting the...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.