Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 119
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: DKLeader
Forum: Installation/Configuration 24th November 2014, 22:44
Replies: 2
Views: 137
Posted By DKLeader
Just checked and this is still set to yes.

Just checked and this is still set to yes.
Forum: Installation/Configuration 23rd November 2014, 22:24
Replies: 2
Views: 137
Posted By DKLeader
Soap Error: looks like we got no XML document

Hi,

I have a problem with the plugin connecting ISPConfig and RoundCube.
When I select the tab with Account I get : Soap Error: looks like we got no XML document

A bit about my system :
All...
Forum: Installation/Configuration 10th November 2014, 22:59
Replies: 3
Views: 140
Posted By DKLeader
Thanks Till, But my first issue, as I see...

Thanks Till,

But my first issue, as I see it, seems to be allowed to create users (mail domains) in ISPConfig with danish letters.

EDIT :
Tested with Roundcube and seems to work - will contact...
Forum: Installation/Configuration 10th November 2014, 22:33
Replies: 3
Views: 140
Posted By DKLeader
E-mail domain danish letters

Hi,

I am running a multiserver setup with version 3.0.5.4p4 on squeeze.
Webmail used : Nutsmail

I have a user with a domain using danish letters.
My problem is that they would like to be able...
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2014, 18:48
Replies: 2
Views: 410
Posted By DKLeader
Squirrelmail on multiserver setup

Hi,

ISPConfig vers : 4.0.5.4p1
Multiserver setup using OpenVZ and Squeeze

I have some web servers and mail servers.
My idea is to have one webmail (Nutsmail) server for all mail servers. Is...
Forum: Installation/Configuration 26th April 2014, 18:53
Replies: 2
Views: 375
Posted By DKLeader
3.0.5.3 -> 3.0.5.4p1

Hi,

Just updated all my servers but on one of them I got this :
MySQL master server database name [dbispconfig]:

Checking ISPConfig database .. OK
Starting incremental database update.
ERROR...
Forum: Installation/Configuration 14th January 2014, 21:13
Replies: 4
Views: 699
Posted By DKLeader
I could still use some help on this matter.

I could still use some help on this matter.
Forum: Installation/Configuration 5th January 2014, 00:09
Replies: 2
Views: 522
Posted By DKLeader
[solved]

Thanks Till.
Solved after installing dev on the dist.
Forum: Installation/Configuration 4th January 2014, 21:46
Replies: 2
Views: 522
Posted By DKLeader
FTP Patch 3053_ftpuser problem

Hi,

Running multiserver setup on a OpenVZ enviroment - everythning is running Squeeze.
ISPConfig version : 3.0.5.3

I got this error : "You have no permission for this domain."

Followed the...
Forum: Installation/Configuration 21st December 2013, 00:15
Replies: 4
Views: 699
Posted By DKLeader
Log is empty (both mail.err and mail.log) ...

Log is empty (both mail.err and mail.log)

Note that the vm only hosts webmail and not the mail server.
Mail server is on another vm.
Same goes for my old webmail - this is on its own vm -...
Forum: Installation/Configuration 18th December 2013, 00:38
Replies: 4
Views: 699
Posted By DKLeader
Still an issue. Would appreciate if someone...

Still an issue.
Would appreciate if someone could give me a hint to what I have missed / done wrong.

Best regards
Jakob
Forum: Installation/Configuration 11th December 2013, 16:41
Replies: 4
Views: 699
Posted By DKLeader
Squirrelmail (Nutsmail) problem

Hi,

ISPConfig : 3.0.5.3 (multiserver - squeeze)
Nutsmail : 4.2 (both on new and old)

Got a bit of a strange problem. I added a new VM to my ISPConfig on which I would like to have my webmail...
Forum: Installation/Configuration 5th December 2013, 13:00
Replies: 2
Views: 412
Posted By DKLeader
Smile [solved]

Thanks Till :)

It irritates me that I didn't see that one :o
Forum: Installation/Configuration 5th December 2013, 11:51
Replies: 3
Views: 386
Posted By DKLeader
[solved]

Sorry for not posting a reply earlier.

Cannot say what happened but it seemed to solve itself during the night. All errors / messages was gone when I connected in the morning.
Forum: Installation/Configuration 5th December 2013, 11:46
Replies: 2
Views: 412
Posted By DKLeader
Danish Domain - zone error

Hi

ISPConfig : 3.0.5.3
Multiserver setup on OpenVZ / Debian Squeeze
NS is running Bind9

All domains that I have created so far has been working without problems. Now we have one with a danish...
Forum: Installation/Configuration 5th November 2013, 23:20
Replies: 3
Views: 386
Posted By DKLeader
CP Issue after moving to VM

Hi,

Running ISPConfig vers 3.0.5.3
Multiserver setup

All my servers are running as containers on a OpenVZ, except one web server on which also my ICPConfig control panel is on.

I migrated...
Forum: Installation/Configuration 17th October 2013, 22:10
Replies: 0
Views: 349
Posted By DKLeader
Control Panel - Domain name

Hi,

At some point during an update the setting for access to the control panel must have been lost / changed.
To solve this I have been using redirect up to now, but would like it to work without...
Forum: Tips/Tricks/Mods 8th September 2013, 23:22
Replies: 178
Views: 55,906
Posted By DKLeader
SOAP Error

I am trying to get 1.4 up running in my ISPConfig / WHMCS setup but keeps getting : SOAP Error: looks like we got no XML document. I have followed the guide that came with the module.

ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 28th August 2013, 17:16
Replies: 1
Views: 642
Posted By DKLeader
[solved]

Solved this one - used the public IPs in ISPConfig - should have used the IP's from LAN side of firewall.:o
Forum: Installation/Configuration 27th August 2013, 11:52
Replies: 1
Views: 642
Posted By DKLeader
Multiple IP - OpenVZ

Hi,

I have tried with Google and found a few suggestions but this has not solved my problem. I am trying to get multiple IP's for my webserver (needs to run multiple sites with SSL)

I am...
Forum: Installation/Configuration 5th April 2013, 00:38
Replies: 6
Views: 1,167
Posted By DKLeader
[solved]

I was about to give up on this - but gave it a new try.

I had been searching for one of the words from the error message but used the setting "exact match" in phpmyadmin - did a new search but...
Forum: Installation/Configuration 28th March 2013, 22:08
Replies: 1
Views: 811
Posted By DKLeader
Anyone that can give a hint? Tried going...

Anyone that can give a hint?
Tried going through the manual and google but without luck.
As far as I can recall then it is just a small change in the vhost file, but when I try I get permission...
Forum: Installation/Configuration 28th March 2013, 15:57
Replies: 12
Views: 2,022
Posted By DKLeader
Do you have a resolv.conf in /etc/? I am using...

Do you have a resolv.conf in /etc/?
I am using Debian Squeeze and had to manually add them.
Forum: Installation/Configuration 27th March 2013, 19:13
Replies: 1
Views: 811
Posted By DKLeader
Control Panel Access using domain name

My setup has been working fine until I selected the backup function for the domain used for the control panel. Seems that when I did this vhost was changed.

My problem is now that I cannot recall...
Forum: Installation/Configuration 22nd March 2013, 16:45
Replies: 6
Views: 1,167
Posted By DKLeader
Anyone have a solution or ideas to what I Can do?

Anyone have a solution or ideas to what I Can do?
Showing results 1 to 25 of 119

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.