Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: itgroup
Forum: Installation/Configuration 8th July 2007, 11:23
Replies: 2
Views: 4,312
Posted By itgroup
got it

got it = just go in to the ispconfig admin panel, delete (take the tick out of the box) the DNS and MX REcords, Save, go back in and put the ticks back - works !!
Forum: Installation/Configuration 8th July 2007, 10:30
Replies: 2
Views: 4,312
Posted By itgroup
too many virtual servers?

Maybe it has something to do with the re-install having TWO vitural servers? my local ip is 192.168.1.55 and when the computer boots up, there is a sort of 'error' that says you have duplicate...
Forum: Installation/Configuration 8th July 2007, 10:25
Replies: 2
Views: 4,312
Posted By itgroup
Unhappy HELP - websites gone in ispconfig

I have just noticed after a failed upgrade to ispconfig, all my websites are missing. Well, actually the ispconfig installed on the SECOND attempt, but it sort of did a fresh install. When I go...
Forum: Installation/Configuration 8th July 2007, 02:19
Replies: 2
Views: 3,167
Posted By itgroup
thanks

Hans, I thank you - worked brillantly. You're a STAR !!
regards
steve
Forum: Installation/Configuration 7th July 2007, 12:25
Replies: 8
Views: 3,141
Posted By itgroup
thanks

Thanks Hans, wonderful !! One quick question though, now it has a 'server' field. This will confuse my users even more.. can i make it default to 'localhost' please?
Forum: Installation/Configuration 7th July 2007, 05:09
Replies: 8
Views: 3,141
Posted By itgroup
webmail frustration

Hi,
can someone please tell me how to get change the settings in the webmail (either webmail or roundcubemail) so that they STAY THERE.
I have lots of uses that have myname@www.smith.com.au as...
Forum: Installation/Configuration 7th July 2007, 04:47
Replies: 2
Views: 3,167
Posted By itgroup
https mistake

Hi,
I mistaken selected https for the install, when I wanted http.
How can I change this in the configuration file please to be back to http.
Forum: Installation/Configuration 16th July 2006, 07:05
Replies: 2
Views: 6,500
Posted By itgroup
really slow website access

Hi,
just wondering if someone can give me a few clues here. I have had ispconfig running succesfully on a CentOS system now for over a month. All is going well, however access to websites that...
Forum: Installation/Configuration 5th June 2006, 15:54
Replies: 11
Views: 6,208
Posted By itgroup
feature request

Ok, I know when I am beaten :( Hope Australia does better in the World Cup !

Anyhow, Please put this in for a FEATURE REQUEST in a future edition of ISPConfig. I sure would have saved me some...
Forum: Installation/Configuration 5th June 2006, 15:15
Replies: 11
Views: 6,208
Posted By itgroup
ok

Thanks Till for the reply. Well, that is sad. Given that I am using Dovecot for POP, is there any other way I can 'point' the password file to something that allows @ usernames?

Or, can I...
Forum: Installation/Configuration 5th June 2006, 10:47
Replies: 11
Views: 6,208
Posted By itgroup
URGENT Web_ problem

Hi,
I have a massive problem, that I hope someone can give me a quick fix for.

I have created 45 domains, they all work just fine. I have also created hundreds of email users for these various...
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2006, 00:30
Replies: 4
Views: 7,090
Posted By itgroup
I found this in the logs:

[Fri Jun 02 06:49:23 2006] [error] [client 24.63.28.36] Options ExecCGI is off in this directory: /var/www/web1/web/rm/exec/search.cgi, referer: http://www.griffithmotorcyclecentre.com.au/menu.htm
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2006, 00:27
Replies: 2
Views: 4,746
Posted By itgroup
thank you

Thanks Erk for your reply. yes, that works now. BTW, I am using Trimmail - which allows a heap of flexibility.
regards
steve
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2006, 00:25
Replies: 4
Views: 7,090
Posted By itgroup
different error

Hi Falko,
thanks for the quick reply. I have moved the .cgi scripts to the cgi-bin directory and chmod to 755, but now I recieve:

500 error - Internal Server Error!


The following ...
Forum: Installation/Configuration 1st June 2006, 15:37
Replies: 2
Views: 4,746
Posted By itgroup
smtp port change from 25

Hi All,
Can someone please tell me if it is possible for ISPConfig to have SMTP Port something EXCEPT for port 25 ? I use a spam filter that listens on port 25 and then sends. Where can you...
Forum: Installation/Configuration 1st June 2006, 15:35
Replies: 1
Views: 4,903
Posted By itgroup
default currency change

Hi All,
quick question - how do you change the default currency (under ISP invoice) to NOT be EUR but $$ please?
regards
steve
Forum: Installation/Configuration 1st June 2006, 15:13
Replies: 1
Views: 2,992
Posted By itgroup
RCPHOSTS error

Hi,
i have setup my first domain in ISPConfig and I can receive mail just fine. However, when I try to send mail (from outlook express), I receive the error message:

The message could not be...
Forum: Installation/Configuration 1st June 2006, 13:37
Replies: 4
Views: 7,090
Posted By itgroup
CGI issues - 403 Error- Forbidden!

Hi,
I have almost got ISPConfig working as I want however, i have an issue with CGI. I have just setup one web site and when you try to click a CGI link, you receive:

403 Error- Forbidden!...
Forum: Installation/Configuration 30th May 2006, 00:18
Replies: 13
Views: 5,095
Posted By itgroup
httpd

Thank you Falko for your reply.

One other question that I have (sorry) is httpd.conf

when you install ISPConfig, does it read your existing httpd values, or just ignore them and add ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 29th May 2006, 04:47
Replies: 2
Views: 2,667
Posted By itgroup
compiler

I'd say your GCC install is missing or corrupt. I would remove GCC and reinstall.
Forum: General 29th May 2006, 01:54
Replies: 4
Views: 7,658
Posted By itgroup
firewall

Hi,
If you have 'watchguard' type hardware firewall, you will need to do the following:

assuming:
Web server: 192.168.1.2
Mail server : 192.168.1.3
DSL Router: 192.169.1.99
Watchguard:...
Forum: Feature Requests 29th May 2006, 01:48
Replies: 2
Views: 4,643
Posted By itgroup
Hide URL

Hi Guys
excellent product, just one feature request - when 'co-domains' are created, the ability to HIDE the URL in the browser bar of the sub-domain.

So, www.example.com has a co-domain of...
Forum: Tips/Tricks/Mods 29th May 2006, 01:44
Replies: 2
Views: 25,479
Posted By itgroup
excellent

Hi Keith,
since no one else has said it - I will, excellent article. Thanks. I was wondering though, do you have some more information about your tripwire setup? I have not used this before, but...
Forum: Installation/Configuration 28th May 2006, 23:49
Replies: 13
Views: 5,095
Posted By itgroup
rewrite

Hi Falko,
thank you for speed reply. So, if it is impossible to 'hide' the co-domain in the URL, then would I be correct in saying that the only way I can achieve what I am trying to do (host my...
Forum: Installation/Configuration 28th May 2006, 13:48
Replies: 13
Views: 5,095
Posted By itgroup
php

Thank you Till for the reply. When you say:

This disabled the ability to manage PHP settings in ISPConfig. ISPConfig has not broken your PHP installation, ISPConfig disabled PHP parsing because...
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.