Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: aranthorn
Forum: Installation/Configuration 19th November 2008, 01:01
Replies: 8
Views: 3,560
Posted By aranthorn
I went ahead and did a rebuild, there was just...

I went ahead and did a rebuild, there was just something entirely odd about the way this was going. Thanks for your help Flaco.

I used the exact same procedure and exact same media and now...
Forum: Installation/Configuration 18th November 2008, 17:04
Replies: 8
Views: 3,560
Posted By aranthorn
I just double-checked and it's definitely...

I just double-checked and it's definitely disabled. Should I try a re-build from scratch?
Forum: Installation/Configuration 17th November 2008, 16:31
Replies: 8
Views: 3,560
Posted By aranthorn
Fedora release 9 (Sulphur) Is exactly what I...

Fedora release 9 (Sulphur)

Is exactly what I get when I vi /etc/redhat-release
Forum: Installation/Configuration 15th November 2008, 16:44
Replies: 8
Views: 3,560
Posted By aranthorn
First I tried 2.2.27 and that gave me the error....

First I tried 2.2.27 and that gave me the error. Then I tried the 3.0.0.7 beta and got the error again. I though this was all very strange, so I deleted everything and re-downloaded 2.2.27 but it...
Forum: Installation/Configuration 15th November 2008, 04:08
Replies: 8
Views: 3,560
Posted By aranthorn
Question Fedora (Sulphur).0 Error

I just went step-by-step through the instructions here:
http://www.howtoforge.com/perfect-server-fedora9

No problems. (thanks for the tutorial)

I then downloaded and unpacked ISPConfig, but...
Forum: General 15th October 2007, 16:33
Replies: 31
Views: 20,440
Posted By aranthorn
You guys/gals need to read the entire thread, the...

You guys/gals need to read the entire thread, the fix is posted on page 2.
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2007, 04:43
Replies: 1
Views: 2,404
Posted By aranthorn
Red face Non-fully qualified domain getting 403/404 errors

I have a domain setup on a dedicated server (www.domain.com), then I setup a subdomain as a new site (images.domain.com) but I have a small issue. Whenever someone only types domain.com in a browser...
Forum: Installation/Configuration 3rd September 2007, 23:53
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
So I guess I'm saying that in spite of my lunacy,...

So I guess I'm saying that in spite of my lunacy, all is working now.

Thank everyone so much for their patience and help
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2007, 18:50
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
I think I got it now. I changed settings in...

I think I got it now. I changed settings in outlook for SMTP authentication from:
Outgoing server requires authentication = yes
Log on to incoming mail server before sending mail = yes
to...
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2007, 18:45
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
It's a dedicated server hosted at gigenet's...

It's a dedicated server hosted at gigenet's colocation facility in Chicago. This isn't a 'hosting from home' project. The IPs given are legitimate and static addresses.
Forum: Installation/Configuration 1st September 2007, 21:52
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
PTR records are now there: [root@server ~]#...

PTR records are now there:

[root@server ~]# dig -x 69.65.22.18

; <<>> DiG 9.4.1-P1 <<>> -x 69.65.22.18
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status:...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2007, 16:39
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
I realize that, I thought it would be a good idea...

I realize that, I thought it would be a good idea to straighten out the DNS first.

There are multiple IPs on the server and multiple domains on the server.
69.65.22.18 is server.dancingmokey.com...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2007, 03:52
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
So I updated ISPConfig to use the ns1 and ns2...

So I updated ISPConfig to use the ns1 and ns2 from mydomain.com. Now I updated the mydomain.com entries as:

dancingmokey.com MX Priority 5 mail.dancingmokey.com
dancingmokey.com ...
Forum: Installation/Configuration 31st August 2007, 21:26
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
O.M.G. I truly think I'm an idiot at this point....

O.M.G. I truly think I'm an idiot at this point. I have ISPConfig setup to use itself as the DNS server while I have my registrar setup to use the mydomain.com service for DNS. I swear I don't do...
Forum: Installation/Configuration 30th August 2007, 23:39
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
unfortunately, I'm my own hosting company. I use...

unfortunately, I'm my own hosting company. I use mydns.com as my dns provider. What record type should I be adding? A? CNAME? I already have the MX record there with them. Maybe it's easier if I just...
Forum: Installation/Configuration 29th August 2007, 16:40
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
mail logs

OK, these are pretty long, so I'll try and keep it short. If there's something in particular I should be looking for, please let me know. Here's some info that has relay issues in them
Aug 29...
Forum: Installation/Configuration 26th August 2007, 17:31
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
Where could I find the logs?

Where could I find the logs?
Forum: Installation/Configuration 25th August 2007, 05:44
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
Here it is, in all it's glory, with all commented...

Here it is, in all it's glory, with all commented items removed:

queue_directory = /var/spool/postfix
command_directory = /usr/sbin
daemon_directory = /usr/libexec/postfix
mail_owner = postfix...
Forum: Installation/Configuration 24th August 2007, 07:20
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
[root@server ~]# ifconfig eth1 Link...

[root@server ~]# ifconfig
eth1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:14:4F:20:AE:B9
inet addr:69.65.22.18 Bcast:69.65.22.23 Mask:255.255.255.248
inet6 addr:...
Forum: Installation/Configuration 23rd August 2007, 05:26
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
################################### # #...

###################################
#
# ISPConfig vHost Configuration File
# Version 1.0
#
###################################
#
NameVirtualHost 192.168.1.200:80
<VirtualHost...
Forum: Installation/Configuration 21st August 2007, 17:51
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
I have a server that is colocated, it's not on...

I have a server that is colocated, it's not on dynamic dns or at home. The colo facility gave me block of IPs:
xx.xx.xx.16/29:
xx.xx.xx.16 Subnet Address
xx.xx.xx.17 Router Address (as given by...
Forum: Installation/Configuration 20th August 2007, 04:29
Replies: 24
Views: 21,890
Posted By aranthorn
Unhappy subdomain and mail relay configuration

I used the perfect server for fedora 7 configuration following the step by step instructions here: http://www.howtoforge.com/perfect_server_fedora7

Thanks to Falco for putting that together, BTW!...
Forum: General 28th July 2007, 06:01
Replies: 31
Views: 20,440
Posted By aranthorn
Add me to the list of people with the same issue....

Add me to the list of people with the same issue. I followed the fedora 7 perfect server to the letter, answered "no" to the encryptions and gnome doesn't load. So, I'm just hitting ctl-alt-f1 when...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.