Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 53
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Griff
Forum: Installation/Configuration 27th July 2007, 20:29
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
i spoke too soon i got a problem on...

i spoke too soon i got a problem



on squirrelmail as you try to log in ... would i be best to ask squirrelmail support?
Forum: Installation/Configuration 27th July 2007, 20:20
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
Many Thanks that worked a treat... Now have...

Many Thanks that worked a treat... Now have perfect incoming and outgoing mail... i followed the guide for Sarge 3.1 but midway through the install it did an update and it kept saying different...
Forum: Installation/Configuration 22nd July 2007, 20:04
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
i'm baffled by this one.. all looks ok to me ...

i'm baffled by this one.. all looks ok to me

/etc/default/saslauthd
Forum: Installation/Configuration 20th July 2007, 21:24
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
YAY i finally got the mail sorted thanks to Falko...

YAY i finally got the mail sorted thanks to Falko BUT now i've got another problem... I can send mail using the internal webmail client but when i use a client such as Outlook or Thunderbird i get...
Forum: Installation/Configuration 19th July 2007, 21:13
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
I sent the email from another server i have...

I sent the email from another server i have access to.



Am i using the correct syntax for the login - username web2_admin
then the password which i set

or should it be...
Forum: Installation/Configuration 18th July 2007, 17:45
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
I have uploaded the complete Log ... Please...

I have uploaded the complete Log ... Please ignore the rcpt to errors as i've not forwarded the domains completly yet since i swapped from a Bare Linux system to this fresh install of Server2
...
Forum: Installation/Configuration 18th July 2007, 15:30
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
Jul 18 12:47:01 server1 imapd: Connection,...

Jul 18 12:47:01 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Jul 18 12:47:01 server1 imapd: chdir Maildir: No such file or directory
Jul 18 12:49:50 server1 postfix/smtpd[4188]: connect from...
Forum: Installation/Configuration 18th July 2007, 14:47
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
That worked but now i've got another issue ......

That worked but now i've got another issue ... LOL this is getting VERY annoying now ... I have installed squirrelmail after following the guide and when i log in i keep getting the error



Any...
Forum: Installation/Configuration 17th July 2007, 14:02
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
Ok Now it's getting weird i forgot to change...

Ok

Now it's getting weird i forgot to change the IP so i just did that and restarted the box ... but now EVERY url is pointing to amrhosting.info placeholder page ... amrhosting.info is web1 and...
Forum: Installation/Configuration 17th July 2007, 13:37
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
Now i re-installed and followed the perfect setup...

Now i re-installed and followed the perfect setup guide AGAIN replacing the files that we're missing with the upgraded versions on the apt-get but now i have another problem.

If i go to my domain...
Forum: Installation/Configuration 10th July 2007, 20:21
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
anybody?? Please guys ?? i'm at my wits end...

anybody?? Please guys ??

i'm at my wits end now i don't know what else to do as i said i've tried formatting and everything i'm ready to sack linux and run xammp on Windows ... which i don't wanna...
Forum: Installation/Configuration 10th July 2007, 17:26
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
This is the error i am getting from what you...

This is the error i am getting from what you suggested.



Been waiting for 45 mins so far and the spam assassin has got as far as this



TY Griff
Forum: Installation/Configuration 10th July 2007, 13:18
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
This is the Error Log ... it wouldn't let me...

This is the Error Log ... it wouldn't let me quote it or just Paste it ...

Griff
Forum: Installation/Configuration 10th July 2007, 13:13
Replies: 21
Views: 8,294
Posted By Griff
Help me PLEASEEEE - PHP

Hi,

I installed ISPConfig about a year ago when i was still relatively new to Linux and Debian and the only problem i had was with the Mail Server ... Now 2 new Servers and a complete and utter...
Forum: Installation/Configuration 15th August 2006, 23:16
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
Netstat -tap results iptables -L

Netstat -tap results



iptables -L
Forum: Installation/Configuration 14th August 2006, 23:30
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
When trying with the IP i'm getting the following...

When trying with the IP i'm getting the following error message:


Or with no username and user auth unticked i get.
Forum: Installation/Configuration 12th August 2006, 01:14
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
report of Dig from another server not localhost. ...

report of Dig from another server not localhost.

i recieve all of my incoming mails without a problem it just fails on outgoing
Forum: Installation/Configuration 2nd August 2006, 01:53
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
No joke that's the exact contents of my mail.log...

No joke that's the exact contents of my mail.log file





That's from mail.log.ispconfigsave
the last time i rebooted the server was yesterday so it should have something in some of the mail...
Forum: Installation/Configuration 1st August 2006, 00:39
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
I changed the resolv.conf file and i'm still...

I changed the resolv.conf file and i'm still getting the relay access denied error :S
Forum: Installation/Configuration 1st August 2006, 00:26
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
That ip is the IP of my Router apparently.

That ip is the IP of my Router apparently.
Forum: Installation/Configuration 28th July 2006, 03:01
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
one other thing that i find strange is that i can...

one other thing that i find strange is that i can emails perfectly fine from the webmail client??? i don't know what smtp server the webmail uses or if i'm perhaps trying to use an incorrect smtp...
Forum: Installation/Configuration 27th July 2006, 19:01
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
Resolv.conf

Resolv.conf
Forum: Installation/Configuration 25th July 2006, 02:19
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
That's all that's in /etc/mailname

That's all that's in /etc/mailname
Forum: Installation/Configuration 20th July 2006, 01:52
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
Main.CF... have removed the comments.

Main.CF... have removed the comments.
Forum: Installation/Configuration 17th July 2006, 23:57
Replies: 63
Views: 16,624
Posted By Griff
it says myhostname is set ... dunno if that helps...

it says myhostname is set ... dunno if that helps any :-S
Showing results 1 to 25 of 53

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.