Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: cic
Forum: Installation/Configuration 19th November 2007, 04:52
Replies: 7
Views: 3,845
Posted By cic
No...and to be honest, I'm not sure how to do...

No...and to be honest, I'm not sure how to do this? I just "playing" around with ISPConfig and I'm not an experienced linux person. Can you point me in the right direction?
Forum: Installation/Configuration 19th November 2007, 04:45
Replies: 5
Views: 5,007
Posted By cic
Ummmmmm..... From the admin login, I expand my...

Ummmmmm..... From the admin login, I expand my reseller, expand the site and click on the site. The hostname is www and the domain is domain1.com. Under options, I select External MailServer for...
Forum: Installation/Configuration 16th November 2007, 21:58
Replies: 5
Views: 5,007
Posted By cic
This was already set...

This was already set...
Forum: Installation/Configuration 16th November 2007, 21:48
Replies: 7
Views: 3,845
Posted By cic
Here's this users settings: ...

Here's this users settings: :x:10002:10002::/var/www/web2/./:/bin/bash
Forum: Installation/Configuration 16th November 2007, 04:52
Replies: 5
Views: 5,007
Posted By cic
Email resides outside of ISPConfig server

We're attempting to use a sendmail script from the website to email a user who's email address is the same of the site (www.domain1.com - joe@domain1.com). However, when we attempt to send email to...
Forum: Installation/Configuration 16th November 2007, 04:46
Replies: 7
Views: 3,845
Posted By cic
It appears to accept the password because after I...

It appears to accept the password because after I type in the password, I get a message "Last login date from blah, blah, blah... and then my putty session closes. Using the same username/password,...
Forum: Installation/Configuration 24th October 2007, 02:08
Replies: 7
Views: 3,845
Posted By cic
SSH access for site user

I'm attempting to give SSH access for a site user and am being extremely unsuccessful. I've created the site and placed a check mark next to Shell Access. Under User & Email, I created a user and...
Forum: Installation/Configuration 16th October 2007, 19:01
Replies: 6
Views: 4,945
Posted By cic
Ok Till... I'm back on this... I had to rebuild...

Ok Till... I'm back on this... I had to rebuild my server so I'm kinda starting from scratch. I did exactly how the manual describes to install an SSL certificate but when I go to...
Forum: Installation/Configuration 16th October 2007, 17:48
Replies: 9
Views: 3,594
Posted By cic
I'll give that a shot and let you know if it...

I'll give that a shot and let you know if it works. In the mean time, I just brought up an identical appliance and moved the web site over (since I only have 1 so far). One evening, I'll shutdown...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2007, 23:38
Replies: 9
Views: 3,594
Posted By cic
I've found a few articles specifying it may have...

I've found a few articles specifying it may have something to do with ipcs but all the "fixes" are not fixing my issue. I'm at a complete loss...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2007, 22:45
Replies: 9
Views: 3,594
Posted By cic
I was finally able to generate an error but I'm...

I was finally able to generate an error but I'm not sure what's is saying. This is from the error.log file within the /var/log/apache2 directory:

[Mon Oct 15 15:01:50 2007] [crit] (28)No space...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2007, 21:52
Replies: 9
Views: 3,594
Posted By cic
I tried that I didn't receive any erros on the...

I tried that I didn't receive any erros on the screen or in the syslog file. So I then attempted a restart of apache2 and received the follow error:
Forcing reload of web server: Apache2 ... no...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2007, 21:07
Replies: 9
Views: 3,594
Posted By cic
Web-server offline

Some how, I've messed things up and my web-server is not listening on port 80 for my virtual web site. I am able to connect to the GUI via port 81, but port 80 is not accepting connections, even if...
Forum: Installation/Configuration 2nd October 2007, 06:07
Replies: 6
Views: 4,945
Posted By cic
1) Are you saying that I shouldn't have bound a...

1) Are you saying that I shouldn't have bound a second IP to the ISPConfig server to handle the SSL site? If so, I can easily remove it.

2) I am unclear on this line: "SSLCertificateChainFile...
Forum: Installation/Configuration 28th September 2007, 05:40
Replies: 6
Views: 4,945
Posted By cic
Ok...I've read what Thawte has online and done...

Ok...I've read what Thawte has online and done some additional research but I'd appreciate a "blessing" before I add lines to my httpd.conf. If you can't tell, I'm new to web hosting with Apache on...
Forum: Installation/Configuration 27th September 2007, 05:56
Replies: 3
Views: 6,990
Posted By cic
I think we're almost there. I got to a point...

I think we're almost there. I got to a point where it stated "None of the pre-built vmmemctl modules for VMware Tools is suitable for your running kernel". I'm currently running gcc-3.3 and my...
Forum: Installation/Configuration 27th September 2007, 04:13
Replies: 6
Views: 4,945
Posted By cic
Site SSL not working

I'm attempting to install an SSL certificate from Thawte and it doesn't appear to be working. I first created a CSR by filling in the information on the SSL tab and selected Create Certificate. I...
Forum: Installation/Configuration 24th September 2007, 05:16
Replies: 4
Views: 2,952
Posted By cic
Everything appears correct using the repquota...

Everything appears correct using the repquota -avug command and all seems ok now. I'll keep that command in mind next time... Thanks!
Forum: Installation/Configuration 23rd September 2007, 13:53
Replies: 3
Views: 6,990
Posted By cic
VMware tools install help for Debian Sarge guest

I'm running VMware Server 1.02 on a Windows Server 2003 host. I've got a Debian Sarge guest and need some guidance to install the vmware tools. My guest will not be running any desktop application....
Forum: Installation/Configuration 23rd September 2007, 12:45
Replies: 4
Views: 2,663
Posted By cic
I have never installed the vmware tools on a...

I have never installed the vmware tools on a linux box. Can you point me in the right direction on this?

No, when I run ntpdate pool.ntp.org, I get the following message: the NTP socket is in...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2007, 22:34
Replies: 4
Views: 2,952
Posted By cic
Found the statistics page and it clearly states...

Found the statistics page and it clearly states that I haven't met the quota....
Forum: Installation/Configuration 20th September 2007, 22:24
Replies: 4
Views: 2,952
Posted By cic
Disk quote met?????

I'm running into an issue where apparently a site has met it's disk quota of 500MB when in reality we've only uploaded around 200MB. I've increased the quota to 1000MB and we still get the same...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2007, 22:20
Replies: 4
Views: 2,663
Posted By cic
Losing time...

My ISPConfig virtual appliance seems to be loosing time every day. I reset the time yesterday around 10PM and it has already lost approximately 6 hours. I've tried NTP as well as just hard setting...
Forum: General 18th September 2007, 23:12
Replies: 1
Views: 3,185
Posted By cic
SSH Access for Reseller

I've been trying to allow a reseller access to the shell via SSH but can't seem to figure out where that is. I've check-marked that the reseller can allow shell access, activated the site as well as...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.