Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: lhatle
Forum: Installation/Configuration 21st December 2005, 16:20
Replies: 2
Views: 12,159
Posted By lhatle
I only have 2 email addresses placed in the...

I only have 2 email addresses placed in the system. Will check the logs today and see if it still is doing the same thing. Here is what is running when i do netstat -nlp

Proto Recv-Q Send-Q Local...
Forum: Installation/Configuration 21st December 2005, 05:51
Replies: 2
Views: 12,159
Posted By lhatle
Unhappy postfix starts and stops why

here is the log file:
Dec 20 22:33:49 postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Dec 20 22:33:51 postfix/master[24708]: daemon started -- version 2.1.5
Dec 20 22:34:10 ...
Forum: Installation/Configuration 19th December 2005, 14:44
Replies: 5
Views: 3,641
Posted By lhatle
yes

I understand that it should be placed in the nameservers for the domain. But the part I am missing is how does the link between the name server and my server get resolved? Something somewhere has to...
Forum: Installation/Configuration 19th December 2005, 05:34
Replies: 5
Views: 3,641
Posted By lhatle
DNS connection - not sure?

Ok so system is working. My domain is set to link to system by DNSPark. Due to not having a static IP. This is a test sites using of ISPConfig. So I set my domain name servers to DNSPark. And...
Forum: Installation/Configuration 18th December 2005, 22:40
Replies: 3
Views: 3,951
Posted By lhatle
Falko was right I did not do the line. Ok so it...

Falko was right I did not do the line. Ok so it is working. Thanks for pointing out the missing link :confused:
Forum: Installation/Configuration 17th December 2005, 19:51
Replies: 3
Views: 3,951
Posted By lhatle
Debian troubles

I have gotten everything up to the telnet test done but system hangs when I try the localhost telnet. Have no idea where to go from here.

:~# telnet localhost 25
Trying 127.0.0.1...
Connected...
Forum: Installation/Configuration 4th December 2005, 01:13
Replies: 5
Views: 3,815
Posted By lhatle
:(

Trustix 3.0
I tried it with the unzipped but will give another try at it.

When i unzip the file phpmyadmin i get
.ins
.php
.tar.gz

I ussume i use the .ins?
Forum: Installation/Configuration 4th December 2005, 00:56
Replies: 5
Views: 3,815
Posted By lhatle
:(

I still am not following the proper way to get this to work. I have unzipped it and sent it and i have just sent the zipped file which is the proper way to do this? i can not start http, I get this...
Forum: Installation/Configuration 1st December 2005, 03:59
Replies: 5
Views: 3,815
Posted By lhatle
phpmyadmin

I dled the package and used the update in ISPconfig. Unzipped on local system and selected the tar file. hit install and i get

Not in english for me so not sure what the problem is.

...
Forum: Installation/Configuration 1st December 2005, 01:14
Replies: 1
Views: 2,481
Posted By lhatle
Mysql stopped

I was logged in last night doing some looking around and logged out. Just got home and brought up the log in screen entered my info and when I hit the login button it came up with a MySQL errors. I...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2005, 01:13
Replies: 6
Views: 5,381
Posted By lhatle
ok

Thank will look into it tonight and see what needs to be changed.
Forum: Installation/Configuration 29th November 2005, 06:50
Replies: 6
Views: 5,381
Posted By lhatle
Stalling out?

Mandrake 10.0 Power pack gets to this stage and stalls out. Any idea why?

I also am installing on a Trustix system and have not had this problem on it.

See attachment of screen pic. could not...
Forum: Installation/Configuration 29th November 2005, 02:26
Replies: 4
Views: 5,859
Posted By lhatle
yep found that in one of your other post and...

yep found that in one of your other post and doing it now. Reinstalling again.
this is only my 4th time installing. first 3 did not like my packages. hope i get through this with all my hair.
Forum: Installation/Configuration 29th November 2005, 02:19
Replies: 4
Views: 5,859
Posted By lhatle
Dang nab it. I did not read that as such in the...

Dang nab it. I did not read that as such in the manual. I miss took it as putting in the server name.

Now i have to figure the uninstall process to redo it.
Forum: Installation/Configuration 29th November 2005, 02:09
Replies: 4
Views: 5,859
Posted By lhatle
Failed at MySQL

I followed the install all the way till the MySQL part then it just falls apart. Have no idea why, this is the error.

Preparing files. Please wait a moment...
All prerequisites are fulfilled....
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.